• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çifte standart niye?Ne yapayım ben...

yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.insan bazen en yakın arkadaşına bile anlatamıyor böyle şeyleri.ama burda olmak sizlerle paylaşmak inanın güzel hissettiriyor.saolun varolun çok yaşayın diyorum!

bir kere kızda mangal gibi yürek varmış,ben üç erkeğin olduğu bir evde kalamam doğrusu.

sen kesinlikle abartmıyorsun.pekte üzeri kapatılacak,suçun hepsini kıza atacak bir olay değil.
erkek arkadaşına tavrınla,ciddiyetinle sınırlarını göster,hep diyorum bazen sakinlikle işler yürümez.

canımcım erkek arkadaşın yalan söylediğini düşünüyorum....işim ve hobilerimden dolayı kızdan çok arkadaşlarım erkekti ve ne muhabbetler döndüğünü nerde ne yalanlar söylendiğini gayet ii bildiğime inanıyorum eğer bu konu içini kemirecekse erkek arkadaşınla açıkça konuş çünkü şüpheyle yaşamak aldatldığını bilerek yaşamaktan daha kötü bence

herşeyi geçtim de sarmaş dolaş sevgilinle resim çekilmesi hoş değil..annesi mi kardeşi mi kuzeni mi nesi ki o kızla sarmaş dolaş resim çekiliyor..ben pek bu söylenene inanmıyorum arkadaşım..başka şeyler var bence

1.si bu kızın hiç mi kız arkadaşı yok
2.si zor durumda kalmış gitmiş olabilirsin ama illaki son derce konforlu olmak zorunda değilsin, o akşamda yatıver kot pantolonunla,giyme el alemin sevgilisinin pijamalarını
3.hem zor durumda kalıp hemde 32 dişi görünen fotoğrafı insan nasıl çektirir

ben zor durumda olup gittiğine falan inanamadım,ben mecbur kalıp 3 erkekli bir eve sığınsam ne kadar arkadaşım olursa olsun pijamasını giymem, aman bugün buraya sığındım ya tamam derim,gözüm pijama mijama görmez,öyle sarılıp sarmaş dolaş fotoğrafta çektiremem aklıma bile gelmez o durumda

birde arkadaşım sende madem böyle birşeyi kabul edemeyeceksin ya o an koy tavrını ben bunu kaldıramam bitti de ya da 3 yıl uzatma

yangına körükle gitmek istemem ama ben bu olayı pek masum bulmadım

erkek arkadaşının davranışını asla doğru bulmadım.seni aldatmamış olabilir ama yaptığıda asla kabul edilebilir bişey değil.sen onun yaptığını yapsan o seni terkederdim demiş ama kendisi senden bir özür bile dilemiyo :kızgın:

canım bence burnundan getirki bir daha aynı yanlışı yapmasın.eğer içinde şüphe varsada ilişkini bitir bence 3 yıl bir mevzu uzatılmaz çünkü.yok ben güveniyorum diyosanda senden özür dileyene hatasını kabul edene kadar tavrını sürdür

kadınlarla erkekler arasında bu tip çifte standatlar kadın ve erkek yaratıldığı günden beri var ve devam edecek gibi görünüyor, üstelik kadınların bazı lafları da bunu destekliyor...ben çok duymuşumdur, bir erkek karısını aldatınca "erkektir yapar" gibi lafları kadınlardan....konuya gelince çok fazla kendini yıpratmamalısın ama tepkini de açık bir şekilde koymalısın

Ben arkadasının bu fotoğrafları masum olsa sana gösterecegini düşünüyordum pijamalarla sarmaş dolaş ve kahkahalarla cekilen fotolar..
ve sen hala biliyorum abartıyorum mu diyorsun..ve o hala kendini haklı mı buluyor..
ben olsam tekmeyi basardım serefsiz işte belli ki aldatmış dahası var mı ..
bazen aşk gözü kör ediyor..yatakta foto görsen yine inanacaksın belki..

evinde kalma, pijama giyme, fotolarda 32 dişin görünmesi...
herşeye bir nevi bahane bulunur da, fotoların sarmaş dolaş olmasına bahane yok bence.
beden dilinin çok şey anlattığına inanırım.
fotoda dişlerden ziyade, birbirlerine yakınlığına göre kararınızı verin. kız sarılmışsa, erkek arkadaşınız ne yapmış, kendini çekmiş mi, yoksa karşılık mı vermiş? karşılık vermişse sonunu hazırlamış demektir.
erkek arkadaşınız yakın durmuyorsa, bence bu konuları tekrar açmayın. masum demektir...

Back
X