• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmaz artık beni boğuyor

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
arkadaşlar hepinize merhaba. yaklaşık 20 gündür çok büyük sıkıtılar içindeyim. erkek arkadaşımın telefonu 1 gün boyunca kapalı idi, ertesi gün telefonu açıp da konuştugumuzda sana ne istersem gece 5 te gelirim eve diyerek telefonu yüzüme kapattı.. 10 gün boyunca hiç konuşmadık, aramadı. ben dayanamayıp mesaj yazdım. ayrıldık mı biz yani anlamadım dedim.. ağzına ne geliosa yazmış mesaja. sen bencilsinden tut benden çok şey alıp götürdün sözlerine kadar ve ayrılalım demiş her cümle sonunda. ben de saygı duyuyorum kararına dedim çaresizce :( sabah akşam ağladım ağladım.. bu arada facebook.tan ilişki durumumuzu hala silmemişti.. okulda gördüm geçen gün, (üniversite öğrencisiyim) konuşalım dedi.. tamam dedim gittim yanına. düşünücem dedi ani karar vermek istemiyorum dedi, seni kırmak hiç istemem dedi.. o gündür bu gündür okulda konuşuyoruz, üşüdün mü yemek yedin mi vs gibisinden ilgisini belli ediyor aslında ama asla mesaj atmıyor ve aramıyor.. bununla berbaer sosyal paylaşım sitesinde sürekli bana imalar yapıyor, şarkılarla.. hayatımı mahvettin, yaptıklarından dolayı hep beni suçlu hissettirdin, bana kazık attıgın zamanları düşünerek vs yazıyor.. hiç bi anlam veremıyorum, napmaya çalıştıgı konusunda ve benim ne yapmam gerektiği konusunda bişeyler yazarsanız size duacı olucagımı belirtmek isterim. bu çıkmaz artık beni boğuyor :(((((((((((((( ( ilişkimiz 3.5 yıllık )

aksine, ne varsa herşeyimi ona feda ettim.. 3.5 senemi sadece ona adadım, sosyal çevrem sadece o oldu.. ufacık bi hastalıgı olsa sabahlara dek uyumadum, sigara içiyor die ağladım üzüldüm.. trafik kazası geçirdiğimde ilk onun adını sayıklamışım.. ama sanırım sevgisi bitti ya da fazla sevgi arsızı oldu :( durum bu.. sadece o geceden sonra dedim ki, keşke telefonlarınızı değiştirse idin canım merak ettim çok dedim.. sana ne deyip bağırmaya başladı durum bu kızlar :(( hala da aramıyor, 20 günü geçmesine karşın.. okulda karşılaştıgımızda ilgisini belli ediyor. ama facebook.ta imalı seyler paylaşıyor bu canımı çook yakıyor.. bide ilişki durumumuzu ordan silmeden düşünücem ayrılıp ayrılmamayı dedi :( :43: ama nolcak şimdi amacı ne ki :(((

İlahi ben parantez içi okuma huyum yok özür dilerim :43: Çok uzun sürelik bir ilişki. Hele de aynı okuldaysanız ortalama her gün görüşüyorsunuz demektir. İkili ilişkiler için sürekli aynı ortamda bulunmak zor. Belki bu ilişkinizi germiş karşı tarafı sıkmış olabilir diye düşünüyorum. Herkesin kendi alanına ihtiyacı var sonuçta. Sürekli görüşmekten olmuş olabilir. Özlemek önemli sonuçta. Ya da kendi arkadaşlarıyla zaman geçirmesine de izin vermek lazım ya da ailesiyle. Hani tabii ki aranızda neler geçti bilemiyorum ama bunlar olabilir bence.

İlahi ben parantez içi okuma huyum yok özür dilerim :43: Çok uzun sürelik bir ilişki. Hele de aynı okuldaysanız ortalama her gün görüşüyorsunuz demektir. İkili ilişkiler için sürekli aynı ortamda bulunmak zor. Belki bu ilişkinizi germiş karşı tarafı sıkmış olabilir diye düşünüyorum. Herkesin kendi alanına ihtiyacı var sonuçta. Sürekli görüşmekten olmuş olabilir. Özlemek önemli sonuçta. Ya da kendi arkadaşlarıyla zaman geçirmesine de izin vermek lazım ya da ailesiyle. Hani tabii ki aranızda neler geçti bilemiyorum ama bunlar olabilir bence.

belki de :( amacı şuan ayrılmak mı onu da bilmiyorum esasen.. ayrıldık gibi geliyor ama okulda sürekli görüyorum ve üşüdün mü yemek yedin mi vs diyor.. ilgisini anlayabiliyorum ama ne mesaj ne arama sorma var :( onun dışında şarkılarla hep ağlatıyor beni, ağır şeyler çok ağır.. ama şimdi ne oldu kararın desem biliyorum ki daha da ters tepicek. ama bu şekilde de 2 gün sonra gelip sensiz daha iyiyim derse :( of :(:2: :2:

canım anlamak gerçekten çok ama çok zor 3.5 yıl kolay mı Allah aşkına bu erkekleri anlıyamıyorum. başka bi duruma mı kızdı ki bi anda sana böyle parladı .bi de şey sen çok alttan almışsın sanırsam karar vericm falan diyo ne biliyim oturup konuşmak varken dur bi karar vercm demesi sanki sen ona çok muhtaçmışsın gibi sana söz hakkı vermemesi anlayamıyorum açıkcası bence konuşmayı deneyebilirsin ya da sen onu iyi tanıyorsundur hayatının zor bi döneminde olabilir rahat bırak dicm ama valla bilemedim canm.çok seviyorsun gibi geldi bana senin için hayırlı olan olsun yaş kaç bu arada:26:

benim okudugumdan anladıgıma göre iişler baya karışık sosyal paylaşım sitesinde imalar edip
arayıp sormaması ama okulda görünce ilgi göstermesi fala garip bişiy:50:

yaşım 22 :( çok seviyorum :( o gece bütün gün kapalı idi telefonu aramadığım polis ve hastane kalmadı :( inanın ömrümün yarısı gitti başına bişey geldi diye :( özür dilemesini beklerken bana patladı.. bir de annesine bozuldum kızlar :( zaten ben konuşamadım ki telefonu direkt yüzüme kapattııı :(((((((( annesi de olayın ertesinde beni arayıp dedi ki, onun annesi babası var sen yatıp uyusaydın ya.. ağır şeyler duydum kızlar çok ağır belki de ayrılmamız en iyisi :( çok ağır bi trafik kazası geçirdim bacağımda kocaman bi yırtık ve menüsküs çıktı.. sevgilim bana o gün dedi ki , menüsküsten kimse ölmemiş sen de ölmezsin korkma.. ben haketmedim ki bunları ama çok da seviyorum gelinlik modelim bile belli idi benim :(((((((((((((((

belki de :( amacı şuan ayrılmak mı onu da bilmiyorum esasen.. ayrıldık gibi geliyor ama okulda sürekli görüyorum ve üşüdün mü yemek yedin mi vs diyor.. ilgisini anlayabiliyorum ama ne mesaj ne arama sorma var :( onun dışında şarkılarla hep ağlatıyor beni, ağır şeyler çok ağır.. ama şimdi ne oldu kararın desem biliyorum ki daha da ters tepicek. ama bu şekilde de 2 gün sonra gelip sensiz daha iyiyim derse :( of :(:2: :2:

Biraz rahat bıraksan belki değerini anlar. Hani öyle üstüne gitmesen mesaj atmıyorsa atmasan yanına gelmiyorsa gitmesen. Ya da ters mi teper. Hiç bilemedim ki herkesin tepkisi başka olur :26: Hani hala ilgileniyor diyorsun. Ama sonuçta üç buçuk yıl insan sevdiyse ayrılsa bile kıyamaz o da var. Sevdiyse niye ayrılsın ama. Acaba çok mu üstüne gittin hani kıskançlıklar kimseyle olma benle ol, hep beraber vakit geçirmek, bütün gün mesajlaşmak falan :26:

benim okudugumdan anladıgıma göre iişler baya karışık sosyal paylaşım sitesinde imalar edip
arayıp sormaması ama okulda görünce ilgi göstermesi fala garip bişiy:50:

hala da beni suçlu görüyor,düşünüceğini söylüyor. ama ben bişey yapmadım ki :((((((( o gece yaptıgım rezillikmiş, kafamı dinlemek istedim belki diyor, ama tüm gün boyunca ortdan kaybolunca bi kaza gibi bişey oldu sandım kızlar :((( haksız mıyım :(

Biraz rahat bıraksan belki değerini anlar. Hani öyle üstüne gitmesen mesaj atmıyorsa atmasan yanına gelmiyorsa gitmesen. Ya da ters mi teper. Hiç bilemedim ki herkesin tepkisi başka olur :26: Hani hala ilgileniyor diyorsun. Ama sonuçta üç buçuk yıl insan sevdiyse ayrılsa bile kıyamaz o da var. Sevdiyse niye ayrılsın ama. Acaba çok mu üstüne gittin hani kıskançlıklar kimseyle olma benle ol, hep beraber vakit geçirmek, bütün gün mesajlaşmak falan :26:

belki de :( en doğrusu tek başına bırakmak dicem bu kez de soğursa daha da diyorum :( içim öyle kötü ki kızlar yemek yiyemiyorum 20 günde 2 kilo verdim ve beni resmen önemsemiyor, gezip tozuyor takip ediyorum :( en iyisi beklemek mi diyosunz :( ya da okulda görünce yüz vermesem mi :(

canım gerçekten zor bir durum ama bir de şöyle düşün hep sen tek taraflı bir şeyleri düşünmüşsün hep sen ödün vermişsin kendinden.Sen belki şimdi geçen 3,5 yılına üzülüyorsun ama belki devam ederse bu senin bir ömrüne mâl olacak.Şimdi sen acaba ayrıldık mı diye düşünmek yerine acaba ben onun bu rahatlığına daha ne kadar katlanabilirim diye düşün.Çünkü sen kendinden ödün verdikçe bunun sonu gelmeyecek.Kürek çeken tek sen olursan o bu gezintinin keyfini sürmeye devam eder.
Sen kendini yıpratmayı bırak ve düşün gerçekten değer mi diye unutma insanlar 25 yıllık evliliklerini bile bitirebiliyor.kimse senden kıymetli değil bir kere yaşayacaksın ve kendinin önüne kimsenin geçmesine izin verme.Sev değer ver aşık ol ama kıymetini bilmeyen biri için kendini paralama.
Gördüğünde okulda da konuş açık açık herşeyi :34:

canım gerçekten zor bir durum ama bir de şöyle düşün hep sen tek taraflı bir şeyleri düşünmüşsün hep sen ödün vermişsin kendinden.Sen belki şimdi geçen 3,5 yılına üzülüyorsun ama belki devam ederse bu senin bir ömrüne mâl olacak.Şimdi sen acaba ayrıldık mı diye düşünmek yerine acaba ben onun bu rahatlığına daha ne kadar katlanabilirim diye düşün.Çünkü sen kendinden ödün verdikçe bunun sonu gelmeyecek.Kürek çeken tek sen olursan o bu gezintinin keyfini sürmeye devam eder.
Sen kendini yıpratmayı bırak ve düşün gerçekten değer mi diye unutma insanlar 25 yıllık evliliklerini bile bitirebiliyor.kimse senden kıymetli değil bir kere yaşayacaksın ve kendinin önüne kimsenin geçmesine izin verme.Sev değer ver aşık ol ama kıymetini bilmeyen biri için kendini paralama.
Gördüğünde okulda da konuş açık açık herşeyi :34:

çok haklısın :( kendimi hep ezik hissettirdim ona karşı. ne dediyse yaptım her kötü anında yanına oldum.. öyle ki kendi derslerimi öncelikli seçmeyip onunkileri aldım ve ben açıkta kaldım.. ama bir defa da lafını etmedim :( oysaki o, derslerden kaldıgında bile hep beni suçladı. ben onun için canımı veririrm derken, kazadan sonra yani şuan halimi sormuyor bile. bacagımdan ameliyat olma durrmum var, kimse ölemz menüsküsten diyor. çok imalı çok iğneli :( ama yanyana iken de gözlerimin içine bakıp kahrediyor beni ilgili davranarak :( allah bu sevgiyi inşallah içimden koparır alır, ben çok saf bi kızım :(

ben ömrümü yıllarımı verdim ama degmedi sen iyi karar vver şuan ki tavırlarını idare edersen sonra acısı çıkar hem annesi falan da çok adice davranmış bu aileyle sen geçinemezsin

çok haklısın :( kendimi hep ezik hissettirdim ona karşı. ne dediyse yaptım her kötü anında yanına oldum.. öyle ki kendi derslerimi öncelikli seçmeyip onunkileri aldım ve ben açıkta kaldım.. ama bir defa da lafını etmedim :( oysaki o, derslerden kaldıgında bile hep beni suçladı. ben onun için canımı veririrm derken, kazadan sonra yani şuan halimi sormuyor bile. bacagımdan ameliyat olma durrmum var, kimse ölemz menüsküsten diyor. çok imalı çok iğneli :( ama yanyana iken de gözlerimin içine bakıp kahrediyor beni ilgili davranarak :( allah bu sevgiyi inşallah içimden koparır alır, ben çok saf bi kızım :(

bunja saf degilde kör aşık diyelim

Bence çok dikkatli düşünüp sevgini bir kenara koyup mantığınla karar ver. İlişki dediğin seni mutlu etmeli bu duruma düşürmemeli. Tabii ki söylemek kolay sevince çok başka oluyor ama bu insanla ömür geçirmek ister misin bu huylarıyla onu düşün.

Back
X