arkadaşlar hepinize merhaba. yaklaşık 20 gündür çok büyük sıkıtılar içindeyim. erkek arkadaşımın telefonu 1 gün boyunca kapalı idi, ertesi gün telefonu açıp da konuştugumuzda sana ne istersem gece 5 te gelirim eve diyerek telefonu yüzüme kapattı.. 10 gün boyunca hiç konuşmadık, aramadı. ben dayanamayıp mesaj yazdım. ayrıldık mı biz yani anlamadım dedim.. ağzına ne geliosa yazmış mesaja. sen bencilsinden tut benden çok şey alıp götürdün sözlerine kadar ve ayrılalım demiş her cümle sonunda. ben de saygı duyuyorum kararına dedim çaresizce
sabah akşam ağladım ağladım.. bu arada facebook.tan ilişki durumumuzu hala silmemişti.. okulda gördüm geçen gün, (üniversite öğrencisiyim) konuşalım dedi.. tamam dedim gittim yanına. düşünücem dedi ani karar vermek istemiyorum dedi, seni kırmak hiç istemem dedi.. o gündür bu gündür okulda konuşuyoruz, üşüdün mü yemek yedin mi vs gibisinden ilgisini belli ediyor aslında ama asla mesaj atmıyor ve aramıyor.. bununla berbaer sosyal paylaşım sitesinde sürekli bana imalar yapıyor, şarkılarla.. hayatımı mahvettin, yaptıklarından dolayı hep beni suçlu hissettirdin, bana kazık attıgın zamanları düşünerek vs yazıyor.. hiç bi anlam veremıyorum, napmaya çalıştıgı konusunda ve benim ne yapmam gerektiği konusunda bişeyler yazarsanız size duacı olucagımı belirtmek isterim. bu çıkmaz artık beni boğuyor
((((((((((((( ( ilişkimiz 3.5 yıllık )