bu cikmazdan caresizlikten nasil kurtulcam bilmiyorum elim kolum bagli.

şu anda evde durumlar nasıl peki

suan esim yavas yavs tepke gostermeye basladi mesela dun bizim evden yazliga gidicek esyalar vardi bitane adam geldi tasimak icin ben oturma odasinda beebgi ayagimda salliyodum ama benim oturdugum odayla bi alakalari yok neyse bebegimi ayagimda sallayirum sussun diye kp icire geldi sen ne oturuyosun kalksana bacak bacak ustune atmis bide hayvan gibi cumleler kullandi bende gormuyomusun cocugu salliyorum dedim sinirle kalktim odaya gittim buda soylene soylene odayageliyodu esim dolapla ugrasiyodu bu yanimiza gelirken esim sussun diye dolabin kapagini yere firlatti neticede kp bi tarafina baka baka geri dondu yanimiza gelemedi ama gece ben sinirden uyuyamadim yungur yungur agladim esimde sarildi aglama gecicek hepsi hersey daha guzel olcak dedi biliyorum sinirlisin ama ben senden daha sinirliyim dedi. bole yani

senin kv ile kp çok kötü çok terbiyesiz insanlar ya bu kadar da olmaz yani. eşler de hep ağlama geçecek sabret şöyle böyle diye avuturlar zaten. ama ortada bi hareket yok. ya o evde huzursuz mutsuz olduğunu bile bile niye daha zorluyorlar anlamıyorum ki bu erkekleri.

bende hic anlamiyorum inan ama artik duzelsin istiyorum kndimi cok kotu ve cok degersiz hissediyorum bebegimde olmasa napardim hic bilmiyorum onun icin ayakta durup onun icin bu kadar seye katlaniyorum ben baba sevgisi gormedim bu hayatta varda yoktu iste hep o eksikligi disarda aradim bunun icin okadar hata yaptimki sanki ben gidersem kizimda ayni olcakmis gibi geliyo. off bilmiyorum bukadari artik agar geliyo.

ya anlamıyorum neden insanlar başkalarının mutluluğunu engelliyorlar. Bende beraber oturuyorum ve en başından beri sorunlarımız vardı ve ben iyice soğudum artık eşimin ailesinden ama şimdi eşimlede aram bozulmaya başladı çünkü mayıs ayında kendi evimize çıkıcaktık söz vermişti verdiği sözü tutmadı hala da tutmaya niyeti yok ama sorarsan yapcam diyo ama nerde hani.birbirimizi çok seviyoruz evet ama bi yerde tıkanıyor ilişki yürümüyor insanında sonunda gözü birşey görmüyor çekip gidicem ama gidemiyorum da

ahh ahh gel bide bana sor aynisi iste dogum yap gidicz kirki ciksin gidicez biraz buyusun gidicez isimi ayarliyim gidicez ama yok sadece gidicezlerde kaliyo he simdi bu ayin sonunda yazliga gidicez ama kpde gelicek galiba bende gitmek istiyorum amagidemiorum seni ole iyi anliyorumkii.

bırak onlar gitsin yazlığa sen kal evde eşinle çocuğunla ben en azından çalışıyorum evde değilim

aynen sizin nasil.durumlaar

ya bizim şu an bi durum yok ama rahatsızım ben aynı evde olmaktan. çünkü bikaç kere ciddi tartışmalarımız oldu o yüzden çok soğudum bi türlü ısınamıyorum onlara ve düşüncesiz davranışlarından bıktım.eşimde verdiği sözü tutmadığı için ona da kızgınım bu ara. Offf çok sıkıldım bende napcam bilmiyorum

bu eslerin sozlerini tutmayisina sinir oluyorum yha canim benim ins duzelir sende ayri evine cikarsin esinle huzurlu yasarsin allah hepimizin yardimcisi olsun.

bu eslerin sozlerini tutmayisina sinir oluyorum yha canim benim ins duzelir sende ayri evine cikarsin esinle huzurlu yasarsin allah hepimizin yardimcisi olsun.

amin canım inşallah seninde ve senin birde bebeğin var allah bir an önce kendi evimize çıkmamızı nasip etsin inşallah.

Allah yardımcınız olsun
inşallah sonunuzu hayır eylesin
bana kimse kızmasın ama yine doğru olanı söyleyeceğim
evlenmeden bir bayana el süren bir erkek Allahtan korkmuyorsa başka neden çekinecek de eşini incitmekten korkacak ki
maalesef şu o kadar açık ki sınırlar çiğnendiği zaman huzur gidiyor
tabii ben nikahınız yoktu diye enladım ona göre bunu yazdım, birlikte yaşarken nikahınız vardıysa sözlerimi geri alıyorum, adamın günahına girmeyeyim

Son düzenleme:

dini nikahimiz vardi bide nikah gunumuzu almistik

Offfffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!Senin şu yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi.Ben de eşimin ailesi tarafından çok çektimm kardeşim Allah yardımcın olsun.Öncelikle kendini sıkma Allaha tevekkül et .Eşinle aranı sakın ha sakın bozma ve bir şekilde eşini ayrı eve çıkmaya ikna etmelisin yoksa bu durum düzelmez ben de senin gibiydim gecenin bir yarısı beni evden kovdular neler neler yaptılar anlatamam çıktım geldim babam gile sonra eşim tam bir buçuk sene barışmak için uğraştı neler neler yapmadı ki ben de en sonunda kabul ettim şartlarım vardı tabi ayrı ev ve onun ailesiyle görüşmemeydi kabul etti tabiki şimdi biz ev ve eşya bakıyoruz onunkiler de bana yaranmaya çalışıyolarr halbuki baştan adam gibi davransalar hiç böyle şeyler olmaz
Kuşummm dediklerimi yapmaya çalış başka çözümü yok bunun ((

hakkında hayırlısı olsun canım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…