senin dani cok sevindim ins. bundan sonra esinle cook mutlu olursun darisi bizim gibi cekenlerin basina ins.
senin bebişin falan varmı
gorumcenle kaynananda dusuncesizler bizimkiler gibi allhim hepimizin yardimcisi olsun of of sasirdim kaldim valla insanlar neden bukadar dusuncesiz olurlar anlamam yani insanlari mutsuz etmek icin ellerinden geleni yapiyolar ama bi zaman sonra haberleri yokki ogullarindanda olucaklar ilerde olan onlara olucak haberleri yok
yok kuzummm çok istiyorum olur inşallah
inşallah düzelirsiniz canım ama sakın unutma eşinle aranı bozup onlara koz verme prim vermee hep kıymetini tut onların yanındaaa
aynen öyle canım benim bildiğim kadın dediğin evi çekip çevirmeye milleti yatıştırmaya çalışır benim kv inatla daha hala görümcemin çocuğunu getiriyo o kadar olaya rağmen, ben çekmek zorundayım sanki ya şimdi okullar kapandı ya yine başlıycak getirmeye ama görcek ozaman bak ben nasıl hakkından geliyorum onun
insani sustukca daha cok eziyolar valla ben bundan sonra susmuyorum susmayada niyetim yok valla ama eger sen laf soledigin ailesine esinle tartisma cikiyosa eger bence sen bisey deme esine sope o solesin ama esinin zoruna gitmiyosa ailesine bisey demen bence susma daha cok ezerler
yok kuzummm çok istiyorum olur inşallah
inşallah düzelirsiniz canım ama sakın unutma eşinle aranı bozup onlara koz verme prim vermee hep kıymetini tut onların yanındaaa
aynen öyle oluyo benim eşim ailesine hiçbirşey söyleyemiyo haklı da olsa en büyük sorunumuz bu aslında
cok iyi bilirim ayni bizimki bnde bktim olmuyo bn sesimi cikarmaya basladim bn bagirinca sinirlenince bisey diyemio susuyo kabahatli o bni bu duruma getirmiycekti
bizdede aynı durum maalesef napcaz böyle bilmiyorum
yok onlarin yaninda asla tartismam surat yapmam esime hep yaninda otururum elini tutarim sorun yokmus gibi davrsnirim ilk baslarda hep tartisirdim ailesinin yaninda baktim bunlarin hosuna gidiyo hemen degistirdim davranisimi.bu arada umarum saglikli guzel bi bebegin olur allahim butun esteyenleri evlat sahibi etsin ins.
19 yirmiye gircem yakindaen iyisi canımmm şimdi acyip sinir oluyorlarr bu arada yaşın kaç ?
19 yirmiye gircem yakinda
19 yirmiye gircem yakinda
ah bee güzelimm bir de çocukk var tabi ezerler bunlar seniii akıllı ve sakin ol aynı zamanda soğukkanlı ağız dalaşına girme bir de sürekli bişeyler oyalanlan onları umursma
senin yaşında küçükmüş daha canım yaa
ama olmuyo iste takmiyim diyorum bosver.diyorum kendime kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum ama bunu yaptikca daha cok ustume geliyolar bnde sabir tasi degilim insanim duygularim var dusuncesizce davranmalarindan biktim artik yasim kucuk tmm ama bu onlara bni ezme hakkini vermezki sonucta bes yasinda cocuk degil onlarin karsisindaki evlenmis cocugu olmus bazi sorumluluklari almis bi insan vr bunlari ypmlari sacma
biz sorumluluklarımızı alıyoruz ama bide eşlerimiz de alsa. Hem onlar oğullarını hala küçük çocuklarıymış gibi görüyorlar dimi bu da seni deli ediyordur kesin bende öyle oluyor çünkü
bence imkan varsa ayrı bi eve çıkmak en iyisi. imkanınız yoksa da sabredip imkanların oluşmasını bekle.
aynen valla mesela esim isten gelir biz otururuz bide esim ailesiyle ole sohbet etmez mecbur kalmadikca konusmaz hep onlara karsi soguktur benide onlarin yaninda tam aksi guler sakalasir kolunu atar sariliriz dizine yatrir falan her neyse iste biz otururuz aradan iki dakika gecer kv oglum hadi yat cabuk git yatagna uyu der saat daha on olmasina ragmen bnde caktirmadan esime sinirli sinirli bakarim oda bosver der yatmaz yani sanki ben esimi dusunmuyorumda yorgun oldugunu bilmiyorum hep benle ilgilensin otursun istiyomusum bole davraniyo ve soluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?