bu cikmazdan caresizlikten nasil kurtulcam bilmiyorum elim kolum bagli.

senin dani cok sevindim ins. bundan sonra esinle cook mutlu olursun darisi bizim gibi cekenlerin basina ins.

aynen valla kafaya takmaktan sinir hastasi oldum esin ne diyo bu duruma ailesine baglimi

aynen ya. Eşimle tartışıyoruz zaten mesajla şu anda yapcam etcem diyo bende güvenmiyorum artık sana babamı arayıp konuşcam gel beni al diycem dedim kudurdu sinirden.

aynen ya. Eşimle tartışıyoruz zaten mesajla şu anda yapcam etcem diyo bende güvenmiyorum artık sana babamı arayıp konuşcam gel beni al diycem dedim kudurdu sinirden.

aynen dun bizde konustuk acik acik sole dedim nedenini gecinemeyiz sabret diyo bende dedim yarin cocuguda alicam gidicem durmam arrik burda dedim bugun dakka basi ariyo.

aynen dun bizde konustuk acik acik sole dedim nedenini gecinemeyiz sabret diyo bende dedim yarin cocuguda alicam gidicem durmam arrik burda dedim bugun dakka basi ariyo.

niye geçinemiyosunuz ya eşin ne iş yapıyo ne kadar maaş alıyo ki hem ailesinin durumu iyi demiştin destek olsunlar biraz. Ya millet asgari ücretle geçiniyo hemde 3 çocuk okutuyo bizimkilerin bahanesine bak ya

niye geçinemiyosunuz ya eşin ne iş yapıyo ne kadar maaş alıyo ki hem ailesinin durumu iyi demiştin destek olsunlar biraz. Ya millet asgari ücretle geçiniyo hemde 3 çocuk okutuyo bizimkilerin bahanesine bak ya

maksat bahane olsun iste esim 1200 maas aliyo dun hesapladik hicde gecinemiyi degiliz ailesi asla yardim etmez bize zaten ayri eve ciksak istemem onlarin yardimini

maksat bahane olsun iste esim 1200 maas aliyo dun hesapladik hicde gecinemiyi degiliz ailesi asla yardim etmez bize zaten ayri eve ciksak istemem onlarin yardimini

aynen ya yardım etmesinler boşver evimizde kuru ekmek yiyelim ama yeter ki huzurumuz olsun yeter artık ya

bencede ben hiç görüşmeyelim demiyorum ki görüşelim ama uzak olunca daha iyi olur ayrı evlerde

canim valla bana okadar cok sey yaptilarki yuzlerini bile gormek istemiorum cok sogudum hepsinden esim istedigi kadar gorusebilir ama ben istemiorum zaten suanda babasinin yuzune bile bakmiorum konusmuyorum annesiyle ole cat pat konusuyoruz kendi capimda eylem baslattim evde belki bole suratsiz olunca gonderirler baska eve:))madem esimle hallemiorum bnde kendimce cabaliycam zaten sole bi laf soleseler agar bi laf falan bende karsiligi vericek dereceye geldim bende karsiligini veririm cikar giderim gelmek isteyen adam gelir. pesimden suaralar alttan alttan laf sokuyolar ama babasi fazla dayanamaz mutlaka bi soler bende patlarim.

illa kavga gürültü ayrılmak istiyorlar demekki. Bende kendimi tutuyorum tutmasam kavga etcek çok şey var ama hiçbişey demiyorum. Ama baktım gördüm ben böyle yapınca eşim daha rahat davranıyo hiç söylenmiyorum diye o zannediyo ki sorun falan yok işine geliyo onunda. Ama ben anlattım artık dedim en ufak bişey de kavga çıkartıcam haberin olsun hiçbişeylerine katlanmıycam. Bende görümcemle konuşmuyorum kasımdan beri ama genelde her akşam bizdeler onlar gelince bende gidiyorum odama. Sonuçta işten geliyorum insan biraz sessizlik istiyo ama yok izin vermiyolar.

cok dusuncesiz insanlar bizimkilerde ole daha 2 aylik evliyken esim isten gelirdi. odamiza girerdik oda dedigin misafir odasi gibi bi oda orda kaliyoruz nese odaya hop diye dalarlardi insan bi kapiyi calar bisey yapar terbiyesizler siz gorumcenle neden konusmuyosunuz

yok bizim okadar değil kv bile odama hiç girmez benim ama meseka oturma odası yan yana yatak odamızla gece 2 lere 3 lere kadar uyumazlar tv açık konuşmalar sesler insan rahatsız oluyo e banyo sorunu bilmem ne hiçbişekilde rahat olmuyosun. Görümcemle kasımdan beri konuşmuyorum eşimde konuşmuyo zaten ablasıyla. 6 yaşında bir kızı var çok yaramaz kv devamlı onu getiriyodu bizde kalmaya ama hep yaramazlık hep ses geneldede haftasonları getiriyodu e haftasonları benim kocam evde sabahın köründe başlıyo kızla bağrışmaya bizi uyutmuyolar falan.bir değil iki değil üç değil bende patladım en sonunda çektim gittim babamın evine. Bikaçgün kaldım sonra babam geldi konuştu onlarla falan.görümcemde ordaydı baktım benimle konuşmuyo arkamdan atıyo tutuyo eşimde gördü tabi konuşmuyoruz o gün bu gündür.

gorumcenle kaynananda dusuncesizler bizimkiler gibi allhim hepimizin yardimcisi olsun of of sasirdim kaldim valla insanlar neden bukadar dusuncesiz olurlar anlamam yani insanlari mutsuz etmek icin ellerinden geleni yapiyolar ama bi zaman sonra haberleri yokki ogullarindanda olucaklar ilerde olan onlara olucak haberleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…