- 31 Temmuz 2017
- 80
- 34
- 88
- Konu Sahibi yesilucurtma
-
Amaci belli baska hatun var senide cepte tutuyor.
Başka birisiyle birlikte değil, sadece konuştuklarını duydum ama o konuşmamın içeriğini bilmediğim için şüphelendim ve soğudum haliyle. Uzak durmaya çalışıyorum ama bunu anlamıyor sanırımMadem baska birisi oldugundan eminsin hala neden iletisim halindesin? Bitir bu isi hemen bence
anlatın o halde
ben seninle iletişim kurmak istemiyorum beni zor durumda bırakıyorsun lütfen uzak kalalım benim için en doğrusu bu dediğinizde anlamıyormu??
o zaman zaten niyet farklı
İlk kez birine aşık oldum haliyle bir anda kendimi koparıp atamıyorum ama elimden geleni yapıyorum gerçekten bu yüzden öyle bir tabir kullandımKendini uzak tutmaya çalışmak ne ya?
Senin yedeğin olamam deyip bascan engeli yoksa böyle sürünür gidersin.
Yapman gerekeni biliyorsun ama yapasın yok.
Teşekkürgeri çekme kendini huyuna suyuna git soğuk davranma ama ilişkiye hemen adım atma derim
geri çekme kendini huyuna suyuna git soğuk davranma ama ilişkiye hemen adım atma derim
Bunu ben de düşündüm yani daha çok yazmasını fakat ben ne kadar yazarsam o kadar yazıyor hatta ben kaç gün arayla yazdıysam o kadar gün aradan sonra yazıyor, görüşme tekliflerinde de hep o bulunuyor yani çok sık konuşmama sebebi dediğiniz gibi de elbette olabilir ama benden de kaynaklı olabilir, iki ihtimalSana karsi ilgisi olsaydi daha cok yazar ve gorusmeye calisirdi. Ya gercekten cepte tutmaya calisiyor, ya da hic bir anlami olmayan bir sekilde arada zaman geciriyor. Her durumda senin istedigin degil
Emin olmak icin karsina alip begenini dile getirsen ve cevabina gore tutum alsan en garantisi olur.
En kotu seni arkadas olarak gordugunu soyler ama senin kafan netlesmis olur.
Ama yok iliskiye hazir degilim ama seni begeniyorum ayaklari yaparsa arkana bakmadan vazgec.
Bu sekilde kafayi yiyecegine acik ol sor derim ben. Netlik kazanir ne yapacagini bilirsin. Ona gore ya onunla devam edersin ya da onune bakarsin. Surec uzarsa acabalar cogalip bir umut bir umutsuzluk gelir surekli.Bunu ben de düşündüm yani daha çok yazmasını fakat ben ne kadar yazarsam o kadar yazıyor hatta ben kaç gün arayla yazdıysam o kadar gün aradan sonra yazıyor, görüşme tekliflerinde de hep o bulunuyor yani çok sık konuşmama sebebi dediğiniz gibi de elbette olabilir ama benden de kaynaklı olabilir, iki ihtimal
Teşekkür ederim :)Bu sekilde kafayi yiyecegine acik ol sor derim ben. Netlik kazanir ne yapacagini bilirsin. Ona gore ya onunla devam edersin ya da onune bakarsin. Surec uzarsa acabalar cogalip bir umut bir umutsuzluk gelir surekli.
Ahhaha güldürdünüz vallahi sağolun Şaka bir yana evet yedekte biriyim sanırım ben onun için...Ona deki ; bu saatten sonra girdiğim yol sana çıkacaksa arabayı şarampole yuvarlarım yine de gelmem .
Sonra engelleyeceksin. Yedek arıyorsa Fatih terim'e yazsın ayol.
bence şahit olduğun şeyi açıkça söyleyip iletişimini kopar herkes ilk aşık olduğu adamla evlenmiyorSelamlar, daha önceki konumda bahsetmiştim. Bir erkekle konuşuyordum ondan gerçekten hoşlanıyordum, bana çok iyi hissettiriyordu, ilgisini, güzel sözlerini ve onunla geçirdiğim eğlenceleri zamanları seviyordum. Daha sonraları onun doğru kişi olmadığına karar verdim, konuştuğu başka biri olduğunu düşünmeye başladım hatta şahit oldum. Bu yüzden kendimi geri çektim, üzüle üzüle ondan uzak durmaya çalıştım. Fakat o bunu anlamıyor, eskiden paslaşırdık bir o arar bir ben arar sorardım, şimdilerde ona karşı hiçbir adımım olmuyor ama her hafta mutlaka arayıp soruyor. Tuhaf olan şu uzun uzun konuşmuyoruz da yani bir şey yazıyor sonra onun üzerine konuşuyoruz bitiyor ya da iltifat vs gibi şeyler oluyor. Sanki mesaj atmak için atıyor gibi. Amacı tam olarak ne sizce kendini hatırlatmak falan mı? Ya da kendimi geri çektiğimin farkında mı değil? Ne yapacağımı bilmiyorum ve gerçekten sevdiğim kişiye böyle soğuk davranmak zorunda olduğum içinde onunla iletişim halinde olduğumda çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?