Bu çocuğun derdi ne yahu?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.968
298
Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandı :KK57: ya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.

Büyüdükçe azalacak.
Eşinize paslayıp kendinize vakit ayırın mutlaka.

size yardim edecek anne baba komsu arkadas kimse yok mu :(

Acaba yardımcı falan mi alsanız?
Bu kızınızla alakalı bilmem kaçıncı konu ama çocuk bu yani çeşit çeşit huyları olan .
Mızmızlıgi bazen anneye çeken ;)
Bilemedim ..
Dış mi çıkariyo, hasta mi , bi yeri mi agriyo, cani mi sıkılıyo burdan bilmek ne kadar zor :(

Salla ayaginda gitsin, en azindan 40 dk uyur. Kimseye bu tavsiyeyi vermem ama senin bebegin cidden seni delirtecek bu gidisle
Yapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.

Mızmız bebek pek düzelmiyor , uyku düzeni büyüdükçe oluşur.
Biraz sabır.
Ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum bütün gün iş güç bıraktım onunla oyun oynuyorum gezdiriyorum yani eksik bişey de yapmıyorum. İlgi desen bi ton ilgi gösteriyorum. Artık napıcam uyusun diye uyku ilacı mı vereyim anlamadım ya.
Bu kadar bozulmaz bir uyku.

Acaba yardımcı falan mi alsanız?
Bu kızınızla alakalı bilmem kaçıncı konu ama çocuk bu yani çeşit çeşit huyları olan .
Mızmızlıgi bazen anneye çeken :KK66:
Bilemedim ..
Dış mi çıkariyo, hasta mi , bi yeri mi agriyo, cani mi sıkılıyo burdan bilmek ne kadar zor :KK43:
Çok bunaldım çünkü. Çünkü fazlasıyla sabrımı zorlayan bir bebek. Gazı bitti 2 gün ara vermeden diş çıkarmaya başladı.
Düşünün halimi yani bi nefes alacak vakit bırakmadı bu zamana kadar. Kimsem de yok yanımda. Yardımcı da nereye kadar temizliğe gelen var zaten

Yapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
Diş dönemi her çocuk öyle ve doktor 5-6 ay sürer dedi dişi patlayınca eski rutine kendisi döndü 2 hafta sonra hop diğer diş atağı bu her bebekte böyle insan kafayı yicek sanıyor Allah yardımcın olsun

Büyüdükçe azalacak.
Eşinize paslayıp kendinize vakit ayırın mutlaka.
Eşim geldiğinde onu uyutmaya uğraşıyorum genelde. Ona bıraktığım zaman bütün olan uykusu iyice dağılıyo çünkü uyutamıyor anca konuşup uykusunu dağıtıyo. Bu sefer daha da uğraşıyorum

Onu rahatsiz eden birseyler var demekki. Dis sancisi, gaz sancisi... bazen de sebepsiz aglayabiliyorlar. Benimki de gecen hafta oyleydi. Yatagina koyduktan 15 dk sonra ciglik cigliga aglamaya basliyordu. Kafayi yiyecektim senin gibi. Bu hafta biraz ara verdi aman nazar degmesin. Ama atak donemlerinde boyleler. Caresiz kaliyor insan. Sana yardim edecek biri lazim. En azindan gunduzleri bir bakici bulsan. O bebegi oyalarken sen de dusunu alirsin, azicik disari cikarsin.

Doğduğundan beri benimki ben yalnızca bebek değilim bebek canavarım haberiniz olsun modunda. Annane hariç kimse yalnız kalmak istemiyor. Çileden çıktığında tam çıkar çünkü. Bu ara yeni huyu gece ağlayarak uyanıyor ve 12 den 2ye kadar yarı uyanık vaziyette kamyona bindirilmek ve çekilmek istiyor. Kucağında şirin baba da masal anlatacak tabi bir yandan. 15 aylık...
Doktoru pes etti dün nan.. veya day.. ilaçlarından birini alın dedi. Bugün ilk denememiz...

Diş dönemi her çocuk öyle ve doktor 5-6 ay sürer dedi dişi patlayınca eski rutine kendisi döndü 2 hafta sonra hop diğer diş atağı bu her bebekte böyle insan kafayı yicek sanıyor Allah yardımcın olsun
2 diş çıkarttı şuan azılar var çıkacak ama onu da üst üste çıkarmaz diye düşünüyorum.
Amin :(

Back
X