Bu çocuğun derdi ne yahu?

Bütün kontrolleri iyi çıkıyor. Hiçbir sorunu yok.
1 aydır 2 yan kesici çıkarmaya uğraştı onlar geçti bitti diye düşündüm şuan azılar kaldı ama hepsi de üst üste gelmez diye düşünüyorum bilemedim. Diş belirtisi yok yani bu başka birşey diye düşünüyorum. Uyku eğitimi 4 aylıkken tamamlamıştım uyuyordu kendi kendime ama bozuldu düzeni diş,atak,hastalandı hepsi üst üste gelince bozuldu. Şimdi atak döneminde ama atak bu kadar mı zorlar bilemiyorum.
Atağı geçsin yeniden vericem uyku eğitimi.
Bütün kontrolleri iyi çıkıyor. Hiçbir sorunu yok.
1 aydır 2 yan kesici çıkarmaya uğraştı onlar geçti bitti diye düşündüm şuan azılar kaldı ama hepsi de üst üste gelmez diye düşünüyorum bilemedim. Diş belirtisi yok yani bu başka birşey diye düşünüyorum. Uyku eğitimi 4 aylıkken tamamlamıştım uyuyordu kendi kendime ama bozuldu düzeni diş,atak,hastalandı hepsi üst üste gelince bozuldu. Şimdi atak döneminde ama atak bu kadar mı zorlar bilemiyorum.
Atağı geçsin yeniden vericem uyku eğitimi.
hafta olarar assagi yukari 44 haftalik bu donemlerde benim kizimda artik beni cildirtma asamasina getirmisti uyaninca yanima alip uyutup tekrar goturuyordum o ataktan sonra hep yanimda uyutup yatagina koymaya basladim uyuyana uyuyana kadar sıkı sıkı beni tutardi o haftalarda
dalarken birden uyanip beni yoklardi ordamiyim diye yaninda iyice dalana kadar uyutup yatagina almayi deneyin isterseniz
birde bu haftalarda kizimda nasil anlatayim hani uyurken bazen bize dusme hisse gelir ya sicrariz ben derin uykuya hep bir sicradiktan sonra gecerim aynisi kizimdada var acaba oyle bisey olabilirmi sicradigi icin uyanip sizi mi ariyorda bulamiyor ki

Ben tam 1. Nin uykusunu yoluna koydum 2. Nin kullanma kilavuzu tamamen farkli cikti:) derken 3. De oyle:)) hic biri uyku sevmez yemek sevmez:) idare edeceksin zamanka azalacak..

Yapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
Yorulmadan surekli uyutmaya calisiyorsun.enerjin dusuyor boylece bebek huzursuzlaniyor.s3nin yasadiklarinin bin beterini yasamis biri olarak kucakta dus yapip sakinleserek cozum buldum sarkilar soylerek onu sevdigimi soylerek ise yaramiyor sanma

Bebekler anne kucagi memesi artik neyse onu istiyor o yuzden sık uyaniyor. Ben sizin yerinizde olsam gece yanimda yatiririm. Ben o sekilde gece en azindan 5-6 saat deliksiz uyumaya basladim. Bir de bebekler uyduuktan 45 dk sonra uyaniyor. Alip hemen tekrar uyutmaniz lazim artik nasil uyutuyorsaniz

Bebeklerin 34. Haftadan itibaren yaşadığı bir atak var. Çoğu zaman 37lere denk geliyor. Çıldırtan atak da diyebilirsiniz. Kızım o atak dönemindeyken bahsettiğiniz gibi çığlık çığlığa uyanip iç çekiyordu. Bu atakta bebekler çok kabus görürmuş. Beyni büyüyor, zihinsel bir atak yaşadığı için uyum sağlamakta zorlanıyor muhtemelen.
Bol bol sabır diliyorum size.

Bunu tavsiye ederim sar vucuduna her işini yap takılsn snle :) böylece kahvenide yapar içersin yemeginide yaparsın oturur dinlenrsnde

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-24-22-21-34.webp
    Screenshot_2019-01-24-22-21-34.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 34
Ayyy aynı benim bebeğim. ..bir ay sonra yaşına girecek gram düzelme yok..sabırla bekliyorum.evde ne yemek ne temizlik hiç bir şey olmuyor...bir düzenimiz kalmadı. Malesef sık sık da hastalanıyor hayda tekrar sil baştan. Aabretmekten başka çare yok onlar da büyüyecekp

Bebeklerin 34. Haftadan itibaren yaşadığı bir atak var. Çoğu zaman 37lere denk geliyor. Çıldırtan atak da diyebilirsiniz. Kızım o atak dönemindeyken bahsettiğiniz gibi çığlık çığlığa uyanip iç çekiyordu. Bu atakta bebekler çok kabus görürmuş. Beyni büyüyor, zihinsel bir atak yaşadığı için uyum sağlamakta zorlanıyor muhtemelen.
Bol bol sabır diliyorum size.
Geçici mı diyorsunuz gerçekten :(
Bebeğimin gelişimi zaten önde şuan anne ve gel siyor. Ayağa kalkıyor emekliyor 8 aylıkken gel demeye başladı. Belki de ondan böyle zorlanıyor bilemiyorum ama gerçekten çıldırmalık bir dönem. 5 kez yatağına koydum arkamı dönüyorum ağlayıp uyanıyor.

Yorulmadan surekli uyutmaya calisiyorsun.enerjin dusuyor boylece bebek huzursuzlaniyor.s3nin yasadiklarinin bin beterini yasamis biri olarak kucakta dus yapip sakinleserek cozum buldum sarkilar soylerek onu sevdigimi soylerek ise yaramiyor sanma
Günde kaç kez seviyorum sevdiğimi söylüyorum anlatamam size. Şarkı da söylüyorum ama faydası yok şuan ciddi anlamda hiçbirşeyin faydası yok. Kanguruda bile durmuyor uyutmak için. Valla delirmek üzereyim ya :(

Bebekler anne kucagi memesi artik neyse onu istiyor o yuzden sık uyaniyor. Ben sizin yerinizde olsam gece yanimda yatiririm. Ben o sekilde gece en azindan 5-6 saat deliksiz uyumaya basladim. Bir de bebekler uyduuktan 45 dk sonra uyaniyor. Alip hemen tekrar uyutmaniz lazim artik nasil uyutuyorsaniz
Hep kucağımda zaten gündüz bile dibimden kucağımdan ayrılmak istemiyor ki. Gece de aynı şekilde.

Jameya ıstanbuldaysan vallahi gelıcem uyutucam senın cocugunu 1 hafta 10 gun, somra devam edıcen.. Bugun ne yedı? Ne kadar yedı? Kacta uyandı, kacta uyutmaya calıstın, kacta uyudu?
Daha once de dedım aylarımız cok yakın, bende sureklı uyku konusunda kendımı guncellemek zorundayum cunku uykuya dustun ama uyku saatıı gectıgınde ele avuca sıgmayan ve uyutamadıgımıx bır bebegımız var Bızımde

hafta olarar assagi yukari 44 haftalik bu donemlerde benim kizimda artik beni cildirtma asamasina getirmisti uyaninca yanima alip uyutup tekrar goturuyordum o ataktan sonra hep yanimda uyutup yatagina koymaya basladim uyuyana uyuyana kadar sıkı sıkı beni tutardi o haftalarda
dalarken birden uyanip beni yoklardi ordamiyim diye yaninda iyice dalana kadar uyutup yatagina almayi deneyin isterseniz
birde bu haftalarda kizimda nasil anlatayim hani uyurken bazen bize dusme hisse gelir ya sicrariz ben derin uykuya hep bir sicradiktan sonra gecerim aynisi kizimdada var acaba oyle bisey olabilirmi sicradigi icin uyanip sizi mi ariyorda bulamiyor ki
Aslında aynı haftaya denk geliyor. Beyni gelişiyor bu ayndaha çok anneci oldu zaten ama bu derece mı ya. Ay geçici olsun da bunu huy edinmesin diye dua ediyorum.

Jameya ıstanbuldaysan vallahi gelıcem uyutucam senın cocugunu 1 hafta 10 gun, somra devam edıcen.. Bugun ne yedı? Ne kadar yedı? Kacta uyandı, kacta uyutmaya calıstın, kacta uyudu?
Daha once de dedım aylarımız cok yakın, bende sureklı uyku konusunda kendımı guncellemek zorundayum cunku uykuya dustun ama uyku saatıı gectıgınde ele avuca sıgmayan ve uyutamadıgımıx bır bebegımız var Bızımde
İzmirdeyim malesef :))
Bugün sabah 7 de uyandı nırmalde 10 da uyuyup 12 gibi uyanması gerekirken 10 da uyudu 10:25 de uyandı. Çorbasını yedi gayet de fazla bile yedi yani yemekle ilgisi yokmuş.
Sonra yine 3 de uyudu normalde uyku saatleri bunlar. Ama malesef yine 20 dk sonra uyandı uykusunu alamadığı için de akşama kadar mızmız ve ağlamaklıydı.
Sonra saatlerce ağlamaktan şişti. Şimdi hala uyutamadım ki normalde en geç 9 da uyuması gerekiyor

Evet tam 44 haftalık şuan demek o dönemde bu şekilde oluyor :) ayy inşallah geçer biran önce. Atağın bitmesine 16 gün var ama yemin ederim daralmaktan da daraldım ben ondan daha büyük atak geçiricem

Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandı :KK57: ya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Cevapları okumadım söyleyen olmuştir mutlaka Uyku eğitimi verin. Hem bebğiniz mışıl mışıll uyur rahat eder hem de siz. Muhtemelen bebeğiniz uykusunu alamadığı için tüm gün huzursuz daldıktan yarım saat sonra kalkıyorsa uyku eğitimine ihtiyaçı var bence bir araştırın derim

Onu bende almak istedim ama yan etkisi uyku yapiyormus bi sure sonra ise yaramaz veyahut hic ise yaramaz bos yere cocuga ilac verdiginle kalirsin uyku caylari var ama denedim bi ise yaramadi zombie gibi gezmeye devam maalesef biseyi yoksa
Yok zaten veremem. Diş söneminde ağrı kesiciyi kaç kez düşünüp veriyorum çaresin kaldıkça çok ağladıkça vermeye çalışıyorum.
Malesef devam böyle :(

Uyku eğitimi verin. Hem bebğiniz mışıl mışıll uyur rahat eder hem de siz. Muhtemelen bebeğiniz uykusunu alamadığı için tüm gün huzursuz daldıktan yarım saat sonra kalkıyorsa uyku eğitimine ihtiyaçı var bence bir araştırın derim
Uyku eğitimi verdim ki ben 4 aylıktı kend kendine uyuyordu 6 aydan sonra bozuldu bitin düzeni malesef. Diş ve ataklar da üst üste gelince yeniden veremedim.

Back
X