- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.534
- 598
Bütün kontrolleri iyi çıkıyor. Hiçbir sorunu yok.
1 aydır 2 yan kesici çıkarmaya uğraştı onlar geçti bitti diye düşündüm şuan azılar kaldı ama hepsi de üst üste gelmez diye düşünüyorum bilemedim. Diş belirtisi yok yani bu başka birşey diye düşünüyorum. Uyku eğitimi 4 aylıkken tamamlamıştım uyuyordu kendi kendime ama bozuldu düzeni diş,atak,hastalandı hepsi üst üste gelince bozuldu. Şimdi atak döneminde ama atak bu kadar mı zorlar bilemiyorum.
Atağı geçsin yeniden vericem uyku eğitimi.
hafta olarar assagi yukari 44 haftalik bu donemlerde benim kizimda artik beni cildirtma asamasina getirmisti uyaninca yanima alip uyutup tekrar goturuyordum o ataktan sonra hep yanimda uyutup yatagina koymaya basladim uyuyana uyuyana kadar sıkı sıkı beni tutardi o haftalardaBütün kontrolleri iyi çıkıyor. Hiçbir sorunu yok.
1 aydır 2 yan kesici çıkarmaya uğraştı onlar geçti bitti diye düşündüm şuan azılar kaldı ama hepsi de üst üste gelmez diye düşünüyorum bilemedim. Diş belirtisi yok yani bu başka birşey diye düşünüyorum. Uyku eğitimi 4 aylıkken tamamlamıştım uyuyordu kendi kendime ama bozuldu düzeni diş,atak,hastalandı hepsi üst üste gelince bozuldu. Şimdi atak döneminde ama atak bu kadar mı zorlar bilemiyorum.
Atağı geçsin yeniden vericem uyku eğitimi.
dalarken birden uyanip beni yoklardi ordamiyim diye yaninda iyice dalana kadar uyutup yatagina almayi deneyin isterseniz
birde bu haftalarda kizimda nasil anlatayim hani uyurken bazen bize dusme hisse gelir ya sicrariz ben derin uykuya hep bir sicradiktan sonra gecerim aynisi kizimdada var acaba oyle bisey olabilirmi sicradigi icin uyanip sizi mi ariyorda bulamiyor ki