Ben olsam mesaj bile yazmam.. muhtemelen attığın mesajı 7 saat sonra görecek ve yaa abartma falan deyip iyice sinir edecek. Bence bırak o mesaj atsın, o arasın ve ulaşamasın.Mesaj atıp bitireyim mi yani
Valla bacım seni anliyorum sen istiyorsun ki sevdigin kisi mesajina cevap versin. Ilgisini hissettirsin falan seni şuan dusunduren sey eminim ki mesaji tek tık gordukten sonra ne yaptigi kafanda kurdugun seneryolari az buz tahmin edebiliyorum. Valka sal gitsin. Zaten seni istemiyorsa ayrilma konusuna gayet olumlu bakacaktir.Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Zaten ayrıl barış çok oldu bizde. Bu sefer biterse geri dönüşü olmayacak ikimiz içindeValla bacım seni anliyorum sen istiyorsun ki sevdigin kisi mesajina cevap versin. Ilgisini hissettirsin falan seni şuan dusunduren sey eminim ki mesaji tek tık gordukten sonra ne yaptigi kafanda kurdugun seneryolari az buz tahmin edebiliyorum. Valka sal gitsin. Zaten seni istemiyorsa ayrilma konusuna gayet olumlu bakacaktir.
Bitir gitsin harcadigin zamana yazık. Bir kez geldigimiz şu dünyada birilerinin duzelmesi icin zaman harcamak gercekten boşa bacım. Rabbim herseyi gonlune gore yasamayi nasip etsiiiiinZaten ayrıl barış çok oldu bizde. Bu sefer biterse geri dönüşü olmayacak ikimiz içinde
Dimi ya sevdigi insana küfürle konuşanlardan nefret ediyorum.Çok karaktersizce bir davranış.İkiniz de ayrı ayrı ömür törpüsüsünüz o ayrı da sana sürekli *mk deyip duran birine bu kadar enerji harcamanın manası ne?
E kabul etme?Aksine sıkmıyorum bile 5-10 saatte bir yazıyor bunu kim kabul eder ki
Neyi bekliyorsunuz o halde?İnan o dediğini de çok yaptım. Saatler sonra çok yazdığım oldu ama onun pekte umrunda değil. Gece de en son işte o mesajı atmış ben de görüldü yaptım. Ayrılık mesajı atsam bile onu da umursar mı sanmam
İlişkide güven yoksa nereye kadar yürüteceksin. Bu kadar sorgu sual de yanlış. Sana net değilse biter kimseyi çekmek zorunda mısınız bu yaşta?Olay şu gece saat 11-12 gibi konuştuk yarım saat. Sonra dediki işe gidicem uyuycam kapatalım. Sabah günaydın mesajı atıyorum öğlen 4 de yazıyor işe gitmedim. Bana aceleyle telefonu kapattırıyor ama. Güvenemiyorum yani
Günaydın. Çöpe at lütfenKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Kendini rezil etmelere doymuyorsun.Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Nerede yapıyoruz biliyormusun hatayi isteklerimizi dile getirerek aslinda onun yaptigini seninde yapman lazim rahat olman lazim ki karsi tarafa aynalama olsun neden tüm hayatınız ilişkiniz gibi davranıyorsunuz msj bekledigini bile söyleme kendine ait hayatin oldugunu bilmeli ki sana saygı duysun adam alenen saygısızKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Güven yoksa ayrilin.Olay şu gece saat 11-12 gibi konuştuk yarım saat. Sonra dediki işe gidicem uyuycam kapatalım. Sabah günaydın mesajı atıyorum öğlen 4 de yazıyor işe gitmedim. Bana aceleyle telefonu kapattırıyor ama. Güvenemiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?