- 6 Aralık 2021
- 1.455
- 2.286
- 83
Bu da yeni çıktı; ben böyleyim diyip sıyrılıyor. Böyle falan değil, ilişkimizi emek vermeye değer bulmuyor. Ama en nihayetinde siz kendinize bundan daha çok değer veriyorsanız, olması gereken ortada…Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Ayrılık mesajı atmaya ne lüzum var ki bıra gitsin adama sürekli mesaj atma derdindesin istemiyor işteİnan o dediğini de çok yaptım. Saatler sonra çok yazdığım oldu ama onun pekte umrunda değil. Gece de en son işte o mesajı atmış ben de görüldü yaptım. Ayrılık mesajı atsam bile onu da umursar mı sanmam
yok canım affet hemen. neden soruyorsunuz ki, bence mesaj atmadan bitirin. ya yok mu çevrenizde aklıselim bir arkadaş abla sizi bi kahve içmeye götürüp kendinize getirecekMesaj atıp bitireyim mi yani
İnan o dediğini de çok yaptım. Saatler sonra çok yazdığım oldu ama onun pekte umrunda değil. Gece de en son işte o mesajı atmış ben de görüldü yaptım. Ayrılık mesajı atsam bile onu da umursar mı sanmam
Bu adam düzgün insanca konuşmasını bilmiyor mu. Her konuşmasında AMK diyor. Ne meraklıymış a.a . normalde de böyle konusuyorsa nasıl çekiyorsunuz. Ben eşime sıkıldım yazdığımda ı lar i olarak gitse uyarır beniKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Belli ki bir güvensizlik var, kendinize göre haklı yanlarınız var ve belki ki aradığınız insan bu değil boşuna vakit kaybetmeyin.Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
İkiniz de ayrı ayrı ömür törpüsüsünüz o ayrı da sana sürekli *mk deyip duran birine bu kadar enerji harcamanın manası ne?
Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Ya ben acikcasi gece ne yaptigini bilmiyorum diye bozulmazdim. En fazla ne yapabilir yani? Ben de surekli birbirini arastirip darlayan iliskileri sevmiyorum. Her an har dk nerede ne yaptigini bana rapor etmesin, ben de etmiyim. Surekli mesajlasmanin zorunluluk oldugu bir iliskiyi yurutemem mesela. Bulusun guzel vakit gecirin boyle sms le birbirinizi yiyeceginize. Sonra herkes kendi hayatina isine gucune baksin.Gece konuşuyoruz bana diyoki sabah erken uyanıcam uyuyalım öğlen 3-4 de mesaj atıyor işe gitmedim. Gece ne yaptığını bilmiyorum siz olsanız bunu olumlu mu karşılarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?