- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Dun kontrolumuz var di ama o kadar cok soracagim sey var di ki bunu unutmusumCocuk doktoruna danisin. Kimsenin cocuguyla kiyaslamakla olmaz bence.
Günde toplam kaç saat uyuyor?Mrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Maşallah bi öyle bebeğim olmadıMrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
doktora giderken bir kagida sorularini yazmani oneririm. Ben aile hekimine giderken bile yaziyorum yine yazmis gelmis der hattaDun kontrolumuz var di ama o kadar cok soracagim sey var di ki bunu unutmusumbiliyorum her cocugun gelisimi cok farkli ama yinede rahatlatici seyler duymak istedim sanirim
Acikcasi toplam hesaplamadim ama dedigim gibi 1. 2 saatte 2. 3 saat uyuyo gece 9 10 gibi fln uyuyuyo 12 de uyurken tekrar besliyorum 5 6 ya kadar uyuyoGünde toplam kaç saat uyuyor?
Insallah sorun yoktur. Zaten bilmiyorum yinede ama sorun olsa uyanikkende tepkileri sorunlu olur du diye dusunuyorum. Masallah cok neseli ni bebekBenim oglumda uzun uyurdu. Gece ikikez emer sonra tekrar uyurdu.şuanda 8 yasinda Bence sorun deyil annesi.
Tesekkurler cvbiniz icinBebeğiniz uykuyu seviyor olabilir tabiki ama bunun standart bir tablosu var 4-6 ay için gündüz uykusu 2 saat aralıklarla 1-2 saat gece uykusu 11 saat yazıyor doktorunuza danışırsanız en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır.
Ya gelisimi gayet normal 3 haftadir net donuyor ellerini gun gectikce daha iyi kullaniyor. Ismini biliyor. Sanirim nen de sorun var cok pimpirikliyimözel siparış istesen olmaz.inşallah bende uykucu bir bebek istiyorum.gelişimini engellemiyorsa.uyku ona iyi geliyor galiba.büyüyünce de tam tersi uyku bilmez bir çocuk da olabilir.
hiç üzme kendini.büyüyüncede sabaha kadar oturuyor dersin.:)Ya gelisimi gayet normal 3 haftadir net donuyor ellerini gun gectikce daha iyi kullaniyor. Ismini biliyor. Sanirim nen de sorun var cok pimpirikliyim
Ya gelisimi gayet normal 3 haftadir net donuyor ellerini gun gectikce daha iyi kullaniyor. Ismini biliyor. Sanirim nen de sorun var cok pimpirikliyim
Canim oglum benim oynariz sabaha kadar :)))hiç üzme kendini.büyüyüncede sabaha kadar oturuyor dersin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?