Bu cocuk buyur de ben biterim heralde

Kan tahlillerine baktirin.troid,B12,demir degerlerine bakildi normalse sorun yok.ne guzel uyuyor iste.

Nerdeyse ayni seyleri yazmisiz.

1.5 saat uyut uyandır gündüz sonra tekrar yatar zatn

Ac kalmadigi surece gece uykusu normal, aciktigindan endiseleniyorsaniz uyku arasinda emzirin, sekeri dusmesin.

özel siparış istesen olmaz.inşallah bende uykucu bir bebek istiyorum.gelişimini engellemiyorsa.uyku ona iyi geliyor galiba.büyüyünce de tam tersi uyku bilmez bir çocuk da olabilir.

Canım şimdiden alıştır o zaman. Çok yorma kendini akşamları geç saatlere kadar oturma. Vakitlice yat. Sen uyurken o da uyku halinde olacaktır. Seninle alışır inşallah.

Benim oglumun da uyku duzeni harikaydi.hic zorlamadi 1 yasina kadar 1 yasindan sonra 12.30 1 bazn 2 o kadar yipratici ki onceden 9 bucukta uyurdu sabah 5 te kalkardi gunduz de uyurdu.sonra degisti malesef

Karnı tok mu şekeri düşüyor olabilir mi?
Benim yeğenim de böyleydi mışıl mışıl uyurdu. 7 yaşında şimdi.

Canim ben herseyi takinti yapip ogluma hayati zehir ettim.hala da ediyorum herseyi evham yapiyorum.ben hastaligimdan yapiyorum ama sen yapma canim.sakin en guzel zamanlariniz iyi degerlendir en ufak biseye takma kafani.
Esimde cok kiziyor bu konuda bana ama elimde olmuyo inanin. Birsey olacak diye odum kopuyo.

Karnı tok mu şekeri düşüyor olabilir mi?
Benim yeğenim de böyleydi mışıl mışıl uyurdu. 7 yaşında şimdi.
Mama yiyor. Yedirip oyle yatiriyorum. Normalde yemesi gerekenden az yiyor ama kilo alimi normal deyince dr bende artik cok adiri zorlamiyorum istedigi kadar yoyor

Bana normal geldi zaten çocuklar uykuda büyür benimkilerinde uykusu hep düzenliydi şu anda biri 5,5 yaşında biri 7 yaşında gece 11 saat uyurlar zor uyandırırım gelişimleri ve sağlıkları çok iyi çok şükür endişe etmeyin

Çocuk uslu uykusu yerinde bir yavruymus
Siz neden biteceksiniz ben orayı anlamadım
Benndr haylaz yaramaz bir cocugunuz var sandim
Sürekli aglayan emmeyen uyku problemi
Olan
Burada bir sorun göremedim acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…