- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Nerdeyse ayni seyleri yazmisiz.Tiroid bezi az çalışan bebekler cok uyurmus.benim oglumun tiroidi yok yaratilmamis.sag olsun hic uyumazdi bebekken.kan tahliliyle tsh 4.5un üzerindeyse hormon takviyesi gerekiyor.zeka ve fiziksel gelisimde etkili.siz dr a sorun.hersey normalse bol bol şükür edin.uyumasaydi cok zor olurdu inanın
1.5 saat uyut uyandır gündüz sonra tekrar yatar zatnMrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Tsklr cevabiniz icin :)Başlığı okuyunca yine uyumayan bir bebek konusu sandım,tam tersiymis:)
Bir sorun göremedim ben bebeğinizde
Maşallah ne güzel uyuyormus
Hep öyle gider inşallah
İçiniz rahat etmeyecekse bir daha ki kontrolde sorun doktora
Uyumasa daha mı iyi
Acaba bunlarin baska belirtisi var midir. Kan aldirmak icimi acitiyo nasil agliyor kuzum yaaKan tahlillerine baktirin.troid,B12,demir degerlerine bakildi normalse sorun yok.ne guzel uyuyor iste.
özel siparış istesen olmaz.inşallah bende uykucu bir bebek istiyorum.gelişimini engellemiyorsa.uyku ona iyi geliyor galiba.büyüyünce de tam tersi uyku bilmez bir çocuk da olabilir.
Cok tsklr bu msjlariniz cok rahatlatiyo beniBenim oglumun da uyku duzeni harikaydi.hic zorlamadi 1 yasina kadar 1 yasindan sonra 12.30 1 bazn 2 o kadar yipratici ki onceden 9 bucukta uyurdu sabah 5 te kalkardi gunduz de uyurdu.sonra degisti malesef
Canim ben herseyi takinti yapip ogluma hayati zehir ettim.hala da ediyorum herseyi evham yapiyorum.ben hastaligimdan yapiyorum ama sen yapma canim.sakin en guzel zamanlariniz iyi degerlendir en ufak biseye takma kafani.Cok tsklr bu msjlariniz cok rahatlatiyo beni
Esimde cok kiziyor bu konuda bana ama elimde olmuyo inanin. Birsey olacak diye odum kopuyo.Canim ben herseyi takinti yapip ogluma hayati zehir ettim.hala da ediyorum herseyi evham yapiyorum.ben hastaligimdan yapiyorum ama sen yapma canim.sakin en guzel zamanlariniz iyi degerlendir en ufak biseye takma kafani.
Mama yiyor. Yedirip oyle yatiriyorum. Normalde yemesi gerekenden az yiyor ama kilo alimi normal deyince dr bende artik cok adiri zorlamiyorum istedigi kadar yoyorKarnı tok mu şekeri düşüyor olabilir mi?
Benim yeğenim de böyleydi mışıl mışıl uyurdu. 7 yaşında şimdi.
Aynen bende oyleyim.esime artk bahsetmiyorum yarin da psikologla randevum var ben takinti hastasiyim mahvettim kendimi.siz benim gibi yapmayin.Allah evlatlarimiza saglik versinEsimde cok kiziyor bu konuda bana ama elimde olmuyo inanin. Birsey olacak diye odum kopuyo.
Aminnn canmAynen bende oyleyim.esime artk bahsetmiyorum yarin da psikologla randevum var ben takinti hastasiyim mahvettim kendimi.siz benim gibi yapmayin.Allah evlatlarimiza saglik versin
Çocuk uslu uykusu yerinde bir yavruymusMrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?