- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
:) degisik degisik huylari oluyor. Kuzenlerimin de yaklasik ayni haftalarda cocuklari var. Onlara bakiuorum yarim saat 1 saat uyuyorlar o kadarGelişimi normalse düşünmeyi bırak bence. :) Benim oğlan da 5. Ayını bugün bitirdi, pek bir tembel. Kafası yere değsin hemen ağlamaya başlıyor. İstiyor ki sürekli otursun, sürekli onla ilgilenilsin. Dönme vs çalışıyoruz ama yapmak istemiyor. :)
Mama yiyoruz malesef ama yemesi hep sorunluydu hic mama yemek istemiyor zorluyorum oyle yiyor 5 er dk ara vere vere. Simdiye kadar her ay 1 kilo aldi iyiydi. Bu ay grip oldu fln derken 300 gr almis . Dr normal dedi hareketli oldugu icin ama 1 kilo alirlen 300 gr a dusuncede bi kotu oldumboy kilo gelişimi nasıl?
şekeri mi düşüyor acaba?
Simdi ne kadarlik oldu hala uykusu ayni miBenim ki de cok uykucuydu bebekken
2 saate bir uyurdu ...yeni dogdugunda horul horul uyuyordu geceleri cogunlukla...hala uykusu duzenlidir...ha geceleri kalkmalari var emmek icin o da 1 dk falan emip uyuyor geri de iste olan benim uykuma oluyor :)...
5. aydan sonra 1 kilo almasına gerek yok.Mama yiyoruz malesef ama yemesi hep sorunluydu hic mama yemek istemiyor zorluyorum oyle yiyor 5 er dk ara vere vere. Simdiye kadar her ay 1 kilo aldi iyiydi. Bu ay grip oldu fln derken 300 gr almis . Dr normal dedi hareketli oldugu icin ama 1 kilo alirlen 300 gr a dusuncede bi kotu oldum
Orta ayarda bulussunlar :))))Gel de bebeleri az birbirine sürtelim
Benimki pek az uyuyor ya gündüzleri. Elinde olsa hiç uyumayacak, ben zorla uyutuyorum. Uykusu gelince bir de huysuz oluyor ki sorma.
3350 dogdu simdi 76005. aydan sonra 1 kilo almasına gerek yok.
doğum kilosu neydi? şimdiki ne?
Mrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Tsklrkilosu fazla bile.
az aldı diye üzülmeyin.
kitaplarda yazana göre zaten sizin bebişin uykusu normal :)
21 aylik simdi hala duzenlidir ogle ve gece uykusu...sadece iste bazen gece yoklamak icin kalkmasa iyi...bakalim emeyi biraktiktan sonra ne olcak zira hala anca memede uyutabiliyorumSimdi ne kadarlik oldu hala uykusu ayni mi
Gelişiminde bir sorun yok diyorsunuz. Maşallah deyin bence, poponuzu falan kasiyin, kulaginizi çekip tahtaya vurunuyuyan bebekten başka ne ister ki insan ❤ darısı benim başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?