- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Ya aklima hep kotu seyler geliyor. Mesela mama hic istekli yemez midesinde mi bi sorun var ellerinin biri kucuk biri buyuk mu cok uyuyor acaba sorun mu var... bunlar aklima gelenler. Evet belki sorun deil ama bunlari dusunmekten alikoyamiyorum kendimi. Artik dr bile 2 ay gelme dedi siz dusunun artik. Bende sorularima burda cvp ariyorum. Ve bu normal cvplarini duydukca o kadar rahatliyorum ki bilemezsiniz...Çocuk uslu uykusu yerinde bir yavruymus
Siz neden biteceksiniz ben orayı anlamadım
Benndr haylaz yaramaz bir cocugunuz var sandim
Sürekli aglayan emmeyen uyku problemi
Olan
Burada bir sorun göremedim acıkcası
Bu kadar stres gerginlik bebeğinize de yansıyordur. Biraz relax olmayı deneyin.Ya aklima hep kotu seyler geliyor. Mesela mama hic istekli yemez midesinde mi bi sorun var ellerinin biri kucuk biri buyuk mu cok uyuyor acaba sorun mu var... bunlar aklima gelenler. Evet belki sorun deil ama bunlari dusunmekten alikoyamiyorum kendimi. Artik dr bile 2 ay gelme dedi siz dusunun artik. Bende sorularima burda cvp ariyorum. Ve bu normal cvplarini duydukca o kadar rahatliyorum ki bilemezsiniz...
Inanin deniyorum. Bir ay dr a gitmedik diye o kadar cok mutlu oldum ki.. biliyorum zmnla gececek. Ama bu zmn beni cok yipratacakBu kadar stres gerginlik bebeğinize de yansıyordur. Biraz relax olmayı deneyin.
Evhamli bir yapın var demek:)Ya aklima hep kotu seyler geliyor. Mesela mama hic istekli yemez midesinde mi bi sorun var ellerinin biri kucuk biri buyuk mu cok uyuyor acaba sorun mu var... bunlar aklima gelenler. Evet belki sorun deil ama bunlari dusunmekten alikoyamiyorum kendimi. Artik dr bile 2 ay gelme dedi siz dusunun artik. Bende sorularima burda cvp ariyorum. Ve bu normal cvplarini duydukca o kadar rahatliyorum ki bilemezsiniz...
AminEvhamli bir yapın var demek:)
Allah yardımcın olsun cnm
Mrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Aman diyim sukur et benim oglum 6 aylik ilk zamanlar cok uyurdu bende derdim uyansada oynasak simdi zor uyutuyorum gece zaten surekli kalkiyor hic durmuyor iki lokma zor yiyorum uyusada bende yatsam die dua ediyorumMrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Ayni valla... tsklr cvp icinbenim kızım o aylardaykenakşam 9da uyur sabah 6 gibi uyanırda. sabah 9da uyuyp 12de uyanırdı. öğlende 1 gibi uyuyum 3 gibi uyanırdı toplamda14_ 15 saat uyurdu . ayına göre normal yani
Şansli azinliktan birisin,benim kizim hiç uyumazdi hatta dr. götürüp bu kadar küçük bir bebek nasil bu kadar az uyur diye sormuştum.Sizin minik uykucu demek ki maşallah kuzuyaMrb arkadaslar. Yine ben ve yine sorum bebegimle ilgili. 5. Ayini doldurmus minnak bir oglum var. Bazi anneler kizabilir bana ne guzel iste diye ama oglum cok uyuyor. Yada bilmiyorum normali bu mu? Gunduzleri 1 saat uyanik kaliyor sonra huysuzlanmaya basliyor bi sekilde oyalayarak 2 saat tutuyorum ben. Sonra 2- 3 saat kesintisiz uyuyo. Uyaninca hareketleri gayet iyi neseli. Birseyler ogreniyo yavas yavas. Ama tedirgin oluyorum iste. Gece de bazen 6 saat uyudugu oluyo. Bazen babasina cekmis uykucu diyorum ama tedirginde olmuyo deilim. Bebisi olan anneler sizin beneklerinizin uykulari nasil.
Ya aklima hep kotu seyler geliyor. Mesela mama hic istekli yemez midesinde mi bi sorun var ellerinin biri kucuk biri buyuk mu cok uyuyor acaba sorun mu var... bunlar aklima gelenler. Evet belki sorun deil ama bunlari dusunmekten alikoyamiyorum kendimi. Artik dr bile 2 ay gelme dedi siz dusunun artik. Bende sorularima burda cvp ariyorum. Ve bu normal cvplarini duydukca o kadar rahatliyorum ki bilemezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?