- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatyavenusss
-
Ya tabiki ama neden böyle hemen ona aşığım gibi düşündü hiç mi kibarlik görmedi?Hemen git saçını başını yol. Yahu zaten evine dönünce bitip gitmeyecek mi ne havasına girerse girsin.
Görmemiştir, boş bi anıdır ne bilelim burdan. Yani hiç kafa patlatılacak bi konu değilYa tabiki ama neden böyle hemen ona aşığım gibi düşündü hiç mi kibarlik görmedi?
Bana aşıksın havaları nasıl oluyor ?Arkadaşlar iki haftadır tatildeyim bir ortamda bir çocuğu gördüm bir iki kere birine benzettim diye baktım daha sonra yeni gelmişti yer arıyordu bende yer göstermek için ona baktım sonra çocuk garip hallere girdi sanki onu beğeniyorum haline girip tuhaf tuhaf hallerde yanlış anladı sonra bende bu halini farkedince yer göstermekten vazgeçtim başka bir erkek gösterince hemen önüme döndüm,daha sonra beni bir kere çarşıda görünce arkadaşım onu tanıyormuş selam verdi bende gayriihtiyari kime selam verdi diye baktım,sonra çocukla göz göze gelince bir göğsü kabardı gözlerinden sen bana aşıksın havalarına girdiğini farkettim bir iki bakmak insaniyet namına yer gösterdim diye niye bu hallere girdi sizce açıkçası sinirlendim yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?
Tamam da böyle yer gösterdim diye de tuhaf hallere girdiİki defa baktıysanız ondan hoşlandığınız için tekrar tekrar baktığınızı düşünmüş olabilir.
Ya nasıl anlatayım kasılıyor yanımda hava atar gibi yürüyor sinir bozucu oluyorBana aşıksın havaları nasıl oluyor ?
Siz ama yazdığınızdan yanlış anlamadıysam iki kere dönüp bakmışsınız. İkinci defayı ya hoşlandığınız için ya da birine benzettiğiniz için yaparsınız. Siz bir de yardım etmek için hamle yaptığınız için ondan etkilendiğinizi düşünmesi normal. Hamleyi yapmayıp başınızı çevirseydiniz o çocuk da yanlış anlamazdı.Tamam da böyle yer gösterdim diye de tuhaf hallere girdihani sanki kimsenin ilgisini görmemiş gibi hallerde
Biraz kendince kuruyor olmayasin.yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?
Tanımıyorsun bile neden sinirleniyosun naparsa yapsın :)Ya nasıl anlatayım kasılıyor yanımda hava atar gibi yürüyor sinir bozucu oluyor
Peki teşekkürler iki kere bakma nedenim birine çok benzetmem tam bakma da sayılmaz yani. Yer gösterme nedenimde insanlik namınaSiz ama yazdığınızdan yanlış anlamadıysam iki kere dönüp bakmışsınız. İkinci defayı ya hoşlandığınız için ya da birine benzettiğiniz için yaparsınız. Siz bir de yardım etmek için hamle yaptığınız için ondan etkilendiğinizi düşünmesi normal. Hamleyi yapmayıp başınızı çevirseydiniz o çocuk da yanlış anlamazdı.
Bir daha karşılaşırsanız selam vermeyin, olsun bitsin.
Aslında erkeklerin bir iki arkadaslik için insanlık için kibarliklari yanlış anlamasına sinirliyimTanımıyorsun bile neden sinirleniyosun naparsa yapsın :)
Bidaha bakmazsın olur biter
O zaman komple bütün erkekleri yok etmemiz lazım. Birçok şeyi yanlış anlama kabiliyetine sahipler..Aslında erkeklerin bir iki arkadaslik için insanlık için kibarliklari yanlış anlamasına sinirliyim
Selam vermedi ki bana arkadaşım ona selam verdi.Biraz kendince kuruyor olmayasin.
Kapılıp da ne yaptı misal ?
Gerçi doğru göğsü şişmisti,gözleri fildir fildir olmuştu değil mi ?
Bir selam vermiş altı üstü..
Diz çöküp yuzuk çıkartmış gibi davranmana gerek yok.
Buradan bakılınca sen olmasını çok istiyormussun gibi geliyor.
Bence tecrübesiz erkekler bunu yapıyorO zaman komple bütün erkekleri yok etmemiz lazım. Birçok şeyi yanlış anlama kabiliyetine sahipler..
E o zaman durum daha vahimSelam vermedi ki bana arkadaşım ona selam verdi.
Benden hoşlandığını arkadaşına anlattı, o da selam verdi diye düşünmüştür çünküE o zaman durum daha vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?