Bu çocuk neden böyle garip?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatyavenusss

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
191
74
13
28
Arkadaşlar iki haftadır tatildeyim bir ortamda bir çocuğu gördüm bir iki kere birine benzettim diye baktım daha sonra yeni gelmişti yer arıyordu bende yer göstermek için ona baktım sonra çocuk garip hallere girdi sanki onu beğeniyorum haline girip tuhaf tuhaf hallerde yanlış anladı sonra bende bu halini farkedince yer göstermekten vazgeçtim başka bir erkek gösterince hemen önüme döndüm,daha sonra beni bir kere çarşıda görünce arkadaşım onu tanıyormuş selam verdi bende gayriihtiyari kime selam verdi diye baktım,sonra çocukla göz göze gelince bir göğsü kabardı gözlerinden sen bana aşıksın havalarına girdiğini farkettim bir iki bakmak insaniyet namına yer gösterdim diye niye bu hallere girdi sizce açıkçası sinirlendim yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?

Hemen git saçını başını yol. Yahu zaten evine dönünce bitip gitmeyecek mi ne havasına girerse girsin.

İki defa baktıysanız ondan hoşlandığınız için tekrar tekrar baktığınızı düşünmüş olabilir.

Bana aşıksın havaları nasıl oluyor ?

Tamam da böyle yer gösterdim diye de tuhaf hallere girdi hani sanki kimsenin ilgisini görmemiş gibi hallerde
Siz ama yazdığınızdan yanlış anlamadıysam iki kere dönüp bakmışsınız. İkinci defayı ya hoşlandığınız için ya da birine benzettiğiniz için yaparsınız. Siz bir de yardım etmek için hamle yaptığınız için ondan etkilendiğinizi düşünmesi normal. Hamleyi yapmayıp başınızı çevirseydiniz o çocuk da yanlış anlamazdı.

Bir daha karşılaşırsanız selam vermeyin, olsun bitsin.

yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?
Biraz kendince kuruyor olmayasin.
Kapılıp da ne yaptı misal ?
Gerçi doğru göğsü şişmisti,gözleri fildir fildir olmuştu değil mi ?
Bir selam vermiş altı üstü..
Diz çöküp yuzuk çıkartmış gibi davranmana gerek yok.
Buradan bakılınca sen olmasını çok istiyormussun gibi geliyor.

Peki teşekkürler iki kere bakma nedenim birine çok benzetmem tam bakma da sayılmaz yani. Yer gösterme nedenimde insanlik namına

Selam vermedi ki bana arkadaşım ona selam verdi.

Hayat dersleri, bölüm 2847264;

Bir erkeğe yapılan hareket karşı tarafa misliyle iletilir. Bir bakış benden hoşlanıyor, bir gülümseme benle flörtleşiyor gibi anlamlara gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…