Bu çocuk neden böyle garip?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oluyor boyle seyler kadin erkek farketmeksizin.
Benim bir aliskanligim var; ozelliklede evden calistigim icin, sabahlari evde kahve icmek yerine yakin yerdeki kafaye gidip iciyorum, yoksa hep evde olunca ayilamiyorum bile.. Ilk sectigim kafede kizlar calisiyordu. Birkac gun sonra garson kizin tavirlarinda gariplik sezdim. Hayir o mu lezbiyendi benim mi lezbiyen oldugumu ve ona yavsadigim icin hergun oraya gittigimi dusundu anlayamadim, ama kiz flortoz ve dalga gecer modda bana kahvemi getirmeye baslamisti son gunlerde. Neyse, sabah kahvesi kafemi degistirdim cok rahat edemedigim icin. Bu seferde yeni kafemdeki cocuk bi kac gunden sonra garip garip davranmaya basladi. Yine degistirdim, taa uzak bir yere gitmeye basladim falan derken. Bir sekilde bunlar oluyor... Konu acilacak kadar ciddi seyler degil ama nedenini bilmedigim birsekilde ve rahatimi sikca bozmasina ragmen bunlar oluyor. Size ozel degil yani. Muhtemelen sikca gittiginiz yerlerdeki insanlar ustlerine alinip, hoslanildiklarini sanip biryerleri kabariyor
Valla aynı tatil aynı sitedeyiz evim burda acayip insanlar var ya 😅 Allah yardımcın olsun cidden 🤷🏻‍♀️

Kız ne alaka? Beden dili okumak bu kadar ayrıntılı mı hayatım? Aksine karşımdaki insanları çok dikkatli izlerim. Ancak yaptığı hareketlere anlam katacak değilim
Anlam değil ya direkt göz göze gelince farkettim nasıl anlatayım şimdi diyelim ki,bir kız seni kıskanıyor ve gözlerinden kıskançlığı okuyamazmisin? Ondan yoğun bir duygu bana geçti yani

Anlam değil ya direkt göz göze gelince farkettim nasıl anlatayım şimdi diyelim ki,bir kız seni kıskanıyor ve gözlerinden kıskançlığı okuyamazmisin? Ondan yoğun bir duygu bana geçti yani
Kıskançlığı hissetmek başka, bide bana baktı ay totom bak nasıl kıskanıyorum dedi resmen demek başka. Evet anlarsınız, ama yorumlamak bir tık saçma

Arkadaşlar iki haftadır tatildeyim bir ortamda bir çocuğu gördüm bir iki kere birine benzettim diye baktım daha sonra yeni gelmişti yer arıyordu bende yer göstermek için ona baktım sonra çocuk garip hallere girdi sanki onu beğeniyorum haline girip tuhaf tuhaf hallerde yanlış anladı sonra bende bu halini farkedince yer göstermekten vazgeçtim başka bir erkek gösterince hemen önüme döndüm,daha sonra beni bir kere çarşıda görünce arkadaşım onu tanıyormuş selam verdi bende gayriihtiyari kime selam verdi diye baktım,sonra çocukla göz göze gelince bir göğsü kabardı gözlerinden sen bana aşıksın havalarına girdiğini farkettim bir iki bakmak insaniyet namına yer gösterdim diye niye bu hallere girdi sizce açıkçası sinirlendim yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?
Sen bana aşıksın bakışı nasıl oluyor ?

Kıskançlığı hissetmek başka, bide bana baktı ay totom bak nasıl kıskanıyorum dedi resmen demek başka. Evet anlarsınız, ama yorumlamak bir tık saçma
Yok ciddi anlamda çok ürkütücü şekilde yaptı aşırı dikkat çekici bir şekilde yaptı böyle normal göz göze gelip gitse anlardım ama o an çok garipti bilmiyorum.🤷🏻‍♀️

Yer gosterdim derken siz gişeci misiniz?
Yok ben tek başıma oturuyordum her yer doluydu oda etrafına baktı boş yer aramak için bende boş yeri göstermek için dogrulacaktim biraz uzaktaydı ona baktım konuşup konusmama arasında kaldım oda heyecandan bir oraya gitti bir buraya tuhaf hallere girdi açıkçası şaşırdım sonra başka bir erkek geldi o dedi burası boş bende hemen önüme döndüm arkamı dönüp kontrol edince de gözü üstümde şaşkın ve mutlu şekilde beni izliyordu 🤷🏻‍♀️ daha sonra iki üç kere karşılaşınca saçma tavırlara girdi 🤦🏻‍♀️

Ertesi gün gelmiş böyle egolanıyor yanıma gelip konuşup konuşmama arasında gidip geliyor ego tavan tabi planlarım var diyip bana duyuruyor.

Neyse daha sonra ben uzak durdum olduğu yere ayak bile basmadim baktım bir gün kız kankasini getirmiş,samimi samimi hallere girmişler ben yoktum benim geldigimi anlayınca kız hemen çocuğun koluna girdi göze sokar gibi sonra bende bu muymuş sevgilisi diye bakınca bu kafasını felan sağa sola sallıyor sanki kızın kolundan cikacak çıkamıyor bana hesap verir gibi davranıyor felan.

Önceden de böyle kıskandırma felan yapmaya çalışıyordu beş altı kez telefonla konuşur gibi yapıp bana bakıp tepkimi olcmeler alacele işi varmış gibi çıkıp bana bakmalar vs

Konu sahibi açtığınız iki konudur başlıklarda adamların neden garip olduğunu soruyorsunuz ama asıl garip olan sizsiniz. hemen gelin güvey olmaya meyilli olan ve karşı tarafı yanlış yorumlayan da sizsiniz, önceki konudan yaptığım alıntıya bakarsak. Bu konudaki çocuğun sizi yanlış anlamasına da kişi kendinden bilir işi diyorum çünkü siz de öyle yorumluyorsunuz herkesi 🤗🤗🤗

Yok ben tek başıma oturuyordum her yer doluydu oda etrafına baktı boş yer aramak için bende boş yeri göstermek için dogrulacaktim biraz uzaktaydı ona baktım konuşup konusmama arasında kaldım oda heyecandan bir oraya gitti bir buraya tuhaf hallere girdi açıkçası şaşırdım sonra başka bir erkek geldi o dedi burası boş bende hemen önüme döndüm arkamı dönüp kontrol edince de gözü üstümde şaşkın ve mutlu şekilde beni izliyordu 🤷🏻‍♀️ daha sonra iki üç kere karşılaşınca saçma tavırlara girdi 🤦🏻‍♀️
Bence gelinligini sec o zaman

Yer gosterdim derken siz gişeci misiniz?
Yok ben tek başıma oturuyordum her yer doluydu oda etrafına baktı boş yer aramak için bende boş yeri göstermek için dogrulacaktim biraz uzaktaydı ona baktım konuşup konusmama arasında kaldım oda heyecandan bir oraya gitti bir buraya tuhaf hallere girdi açıkçası şaşırdım sonra başka bir erkek geldi o dedi burası boş bende hemen önüme döndüm arkamı dönüp kontrol edince de gözü üstümde şaşkın ve mutlu şekilde beni izliyordu 🤷🏻‍♀️ daha sonra iki üç kere karşılaşınca saçma tavırlara girdi
Bence gelinligini sec o zaman
Rahatsız olduğumu belirtiyorum?

Yok ben tek başıma oturuyordum her yer doluydu oda etrafına baktı boş yer aramak için bende boş yeri göstermek için dogrulacaktim biraz uzaktaydı ona baktım konuşup konusmama arasında kaldım oda heyecandan bir oraya gitti bir buraya tuhaf hallere girdi açıkçası şaşırdım sonra başka bir erkek geldi o dedi burası boş bende hemen önüme döndüm arkamı dönüp kontrol edince de gözü üstümde şaşkın ve mutlu şekilde beni izliyordu 🤷🏻‍♀️ daha sonra iki üç kere karşılaşınca saçma tavırlara girdi

Rahatsız olduğumu belirtiyorum?
E niye takiliyosun gelip burda paylasacak kadar kafanda yer verdigine degmez

Bir erkek arkadaşım bana burda bir kız bir erkeğin önünden geçse erkek, kız benim önümden geçti beni seviyor der demişti o ne biçim iş demiştim

Sonra kendim durağa gitmiştim. Minibüs yoktu durakta ortalıkta durmamak için durağın bankalarına oturiyim dedim orda da bi çocuk vardı. Ona olan en uzak mesafeye oturdum. Ama o sanki onun için orda oturmuşum gibi kalkıp diğer uca geçti. Başka bir gün yine durağa gittiğimde beni görünce eehh der gibi bir hareket yaptı. Sanki adamın peşindeyim te allam. Baksam sana mı bakarım demeyi çok isterdim ama nayn durup dururken nasıl denir ki:KK14:

Demem o ki var böyle mallar
Var böyle tipler bak sizde yaşamissiniz ama,yorumların bir kısmına bak gelinligini seç diyor 🤦🏻‍♀️😅 rahatsız oldum diyorum sinir kaptım diyorum millet ne anlıyor ya

E niye takiliyosun gelip burda paylasacak kadar kafanda yer verdigine degmez

Yaw köprüde adres sorsalar gelinlik provasına giden kendisi ama burada yansıtma yapmış, kendi yaptığını adam yapıyor gibi anlatmış :KK45: Kadınlar kulübü sağolsun kırmızı oda gibi her gün farklı psikolojik vakaya tanık oluyoruz.

Valla aynı tatil aynı sitedeyiz evim burda acayip insanlar var ya 😅 Allah yardımcın olsun cidden 🤷🏻‍♀️
Disil enerjinize hayran kaldim. Benimde arkadaslarim var 'aaoo o bana bakti belli ki bana asik' yada 'bana nasilsin nasil gidiyor hayat yazmis, benden hoslaniyor, cezbime dayanamiyor belliki' tarzinda olup havalara ucup, feminen duygulari daha da kabaranlar. Ben ise bana biri baksa sapikmidir nedir, yada neyden neyi cikarip ne beklentisine giriyor diye dusunup rahatsiz olan taraftanim (ozelliklede karsiya benim ilgim ve hoslantim yoksa). Masallah size, ayni boyle devam haha

Yaw köprüde adres sorsalar gelinlik provasına giden kendisi ama burada yansıtma yapmış, kendi yaptığını adam yapıyor gibi anlatmış :KK45: Kadınlar kulübü sağolsun kırmızı oda gibi her gün farklı psikolojik vakaya tanık oluyoruz.

Konu sahibi açtığınız iki konudur başlıklarda adamların neden garip olduğunu soruyorsunuz ama asıl garip olan sizsiniz. hemen gelin güvey olmaya meyilli olan ve karşı tarafı yanlış yorumlayan da sizsiniz, önceki konudan yaptığım alıntıya bakarsak. Bu konudaki çocuğun sizi yanlış anlamasına da kişi kendinden bilir işi diyorum çünkü siz de öyle yorumluyorsunuz herkesi 🤗🤗🤗

Disil enerjinize hayran kaldim. Benimde arkadaslarim var 'aaoo o bana bakti belli ki bana asik' yada 'bana nasilsin nasil gidiyor hayat yazmis, benden hoslaniyor, cezbime dayanamiyor belliki' tarzinda olup havalara ucup, feminen duygulari daha da kabaranlar. Ben ise bana biri baksa sapikmidir nedir, yada neyden neyi cikarip ne beklentisine giriyor diye dusunup rahatsiz olan taraftanim. Masallah size, ayni boyle devam haha
Aynen haklısın 👍🏻

Herhlade insanların tepkilerine beden diline karşı çok dikkatsizsiniz dikkat edin biri size bakıp takip falan etmesin yanlişa yorup basiniza bir şey gelir dikkatli olun
Arkadaşlarınızin arkanızdan şu kadına benzediginize dair espri yaptığına yemin edebilirim ama kanitlayamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X