Bu çocuk neden böyle garip?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarınızin arkanızdan şu kadına benzediginize dair espri yaptığına yemin edebilirim ama kanitlayamam

Hanım göbeğini yüzüne,dilber dudağını ağzına vuruyor,vezir parmağından ise çok endişeliydim 😀
Neyse ki onuda kulağına dürtüyor 🤣

Arkadaşlarınızin arkanızdan şu kadına benzediginize dair espri yaptığına yemin edebilirim ama kanitlayamam

hahahajhjlhdjkashfsdljfhljhdjlkgh :KK70: Yeminle benimde boyle arkadaslarim var ve icimden gecirdigim bu oluyor bazen ama konu sahibininki biraz farkli onunki biraz cilve ve gurur ile karisik 'ah napiyosunuz Saban Bey'

hahahajhjlhdjkashfsdljfhljhdjlkgh :KK70: Yeminle benimde boyle arkadaslarim var ve icimden gecirdigim bu oluyor bazen ama konu sahibininki biraz farkli onunki biraz cilve ve gurur ile karisik 'ah napiyosunuz Saban Bey' ahahah
Allah yardımcınız olsun neneler akşam ilacınızı içmeden uyumayın sabah böyle millete sariyorsunuz tek vasfı kadınlar kulübünde goygoy yapan ezikler sizi 😅😅😅 acizsiniz 😅👍🏻

Konuyu kapatıyorum burada ki insanlar delirmiş hahahahahaha özelden mesaj atiyorlar bunlarla uğraşma iğrenç insanlar diye haklillarmiş igrencsinizzz 😅👍🏻
Maden boyle bir dusuncen var bu foruma karsi, sen konuyu kapatmaktansa (ki kapatmak icin admin yardimina ihtiyacin var) direk hesabini kapat buradan uzaklas bence ki, her konuna illaki tatmin olmadigin bir yorum gelecek

Bu arada ben erkeklerin çoğu böyle demiştim ama bunun sebepleri de var. Çoğu kişi erkeklere sinyal vermek için sizin yaptığınız hareketleri yapmakta. En azından eskiden öyleydi. Bu sebeple de çocuğun yanlış anlaması normal geldi bana.

Bu yazılı olmayan kuralı kim çıkarmışsa artık şöyle bir şey var; kadına yardımcı olunur, ona öncelik verilir vs. Bir kadının yabancı bir erkeğe yardımcı olması nadir gerçekleşen bir olay olduğu için haliyle de yanlış anlaşılmalara neden oluyor.

Deneyimim bu şekilde. Daha sonrasında pas vermediğim için geri çekiliyorlar. Aynı ortamda bulundukça da huyum olduğuna karar verip artık kanıksıyorlar ve davranışlarımdan anlam çıkarmıyorlar. Size de bunu tavsiye ederim. Çok önemsemeyin.

Allah yardımcınız olsun neneler akşam ilacınızı içmeden uyumayın sabah böyle millete sariyorsunuz tek vasfı kadınlar kulübünde goygoy yapan ezikler sizi 😅😅😅 acizsiniz 😅👍🏻
Hahaha, burada bir cok uyenin vasfini duysan ceketinin dugmesini ilikler hazirola gecersin. Ayrica bizi nene yerine koyduguna gore 10-15 yas alti misin sen kuzum? Seni burdan bir tipis tipis yollamak lazim oyleyse

siz gerçek misiniz cidden? daha iki gün oldu olmadı böyle bir konudan beddualar salladınız etrafa. siz bu bakma meselesiyle kafayı bozmuşsunuz bence.

Var böyle tipler bak sizde yaşamissiniz ama,yorumların bir kısmına bak gelinligini seç diyor 🤦🏻‍♀️😅 rahatsız oldum diyorum sinir kaptım diyorum millet ne anlıyor ya
Ben sizi anladım merak etmeyin. Normalde ilgi duymadığın birinin kendisne ilgi duyduğunu zannetmesi cidden sinir bozucu

Konuyu kapatıyorum burada ki insanlar delirmiş hahahahahaha özelden mesaj atiyorlar bunlarla uğraşma iğrenç insanlar diye haklillarmiş igrencsinizzz 😅👍🏻
Ayyyyyyyy senin gibi her gün kafamızda 10 bölüm gündüz kuşağı dizi çekip herkesin bize aşık olduğunu düşünüp, buna da inanacağımıza nene oluruz daha iyi. Gerçekten bir dönün ve okuyun konularınızı bu kadar kafada kurup her hareketten bir anlam çıkarıp buna inanmak hiç normal değil

Niye bana oyle bakti asigim mi sandi selam verdi borclu cikti cart oldu curt oldu... bdv'de acilacak bi konu mu anlamadim derdiniz ne ki tam olarak?
Ayrica sikisan da ezik diyor birilerine ne bu yeni trend mi? Hosgeldin 2002.

Ay merak ettim eski konuma baktım - çok da eski değil gerçi beş gün önce
Yine kendin yazıp kendin oynayıp sana bakıp aşık olduğuna inandığın kişiye gidip 'bana hissin mi var' demişsin, yok lafını duyunca 'o zaman niye bakistik' demişsin, gariban 'beni yanlis anladin heralde' demiş. Sonra hala yok önümden geçti, yok çok meşgul gibi baktı,yok kızın koluna girdi ama beni görünce çıkacak gibi baktı, yok yanimda telefonla konuştu beni kıskandırmak için diyip senden uzak noktaya geçip oturduğu için ' üzgün durgun ve pisman, affetmel miyim?
Demişsin
😂😂
Cidden şaka gibi, inanmayanlar için son cümle burada.
benden uzak noktaya geçip oturuyor felan peşimde dolanıyor felan ben bir şey istedim koşa koşa gidip kendisi getirdi sürekli peşimde dolanıyor baya üzgün durgun pişman halde bu arada sevgilisi yokmuş yalan söylemiş?
Sizce uzak mı durmalıyım,affetmek için şans mı vermeliyim açıkçası bana çok ergence ve çocuksu geliyor ve gururum incildi.
Ama ezik ve hayatsiz olan biziz,öyle mi?

Ay merak ettim eski konuma baktım - çok da eski değil gerçi beş gün önce
Yine kendin yazıp kendin oynayıp sana bakıp aşık olduğuna inandığın kişiye gidip 'bana hissin mi var' demişsin, yok lafını duyunca 'o zaman niye bakistik' demişsin, gariban 'beni yanlis anladin heralde' demiş. Sonra hala yok önümden geçti, yok çok meşgul gibi baktı,yok kızın koluna girdi ama beni görünce çıkacak gibi baktı, yok yanimda telefonla konuştu beni kıskandırmak için diyip senden uzak noktaya geçip oturduğu için ' üzgün durgun ve pisman, affetmel miyim?
Demişsin
😂😂
Cidden şaka gibi, inanmayanlar için son cümle burada.

Ama ezik ve hayatsiz olan biziz,öyle mi?
"Felan" kullanan insan teorisi kimindi djdjd cok dogru tespit bi tuhaf oluyo felan diyenler😅😅 o bana bakti bu bana bakmadi nedir yaa, goz ki vucudumuzun en kontrol edilemez organi, bundan boyle anlamlar cikarmaya pess diyorum✋🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X