bu çocuk sapık mı?

aynen bende buna takıldım. 7 yaşındaki çocuğun sapıklığından şüphelenene kadar daha 3 yaşındaki kızınızın karıkoca olalım demesine takılın derim ben
Ama bu kari koca lafını da obur çocuk öğretmiş olamaz mı.. uç yasindaki çocuk ne bilsin..siz burda yedi yasinda az buçuk aklı eren çocuğu bırakmış el kadar bebeyi elestiriyirsunuz.. yorumlarda dikkatli olalım lütfen..önceki sayfada var benim kızim da böyle bi olayla karşılaştı..tamam o çocuk sapik değil tabiki ama gözlem altında tutmak gerek..

Ama bu kari koca lafını da obur çocuk öğretmiş olamaz mı.. uç yasindaki çocuk ne bilsin..siz burda yedi yasinda az buçuk aklı eren çocuğu bırakmış el kadar bebeyi elestiriyirsunuz.. yorumlarda dikkatli olalım lütfen..önceki sayfada var benim kızim da böyle bi olayla karşılaştı..tamam o çocuk sapik değil tabiki ama gözlem altında tutmak gerek..
ben yorumumu gayet dikkatli yaptım.
gözlem altında tutulması gerecekse 3 yaşında karıkoca olmak isteyen çocuk tutulur.
7 yaşında herşeyi merak edip aklı ermeye başlayan çocuk değil. asıl önemli olan aklı ermediği halde 3 yaşındaki çocuğun bunları nerden öğrendiği.
bence siz de kızınızın karıştığı olayla ilgilenin küçük diye normal olmuyor

Neden yedi yaşında ki çocuk gözlem altında tutulamaz, yaptığı şeyin mahremiyet kurallarına aykırı olduğu öğretilemez anlamış değilim..belli ki bu yaşa kadar ilgilenilemis, bu konulardan bahsedilmemis..ben kızıma geçen seneden beri ara ara sık olmamak kaydıyla mahremiyetten bahsediyorum.. fakat en son olayda bu çocuk zorla açmaya kalkmış..benim yapabilecegim şey nedir burda..ailesine söylemek istiyorum ki çocuklarıyla ilgilensinler.. ne münasebet merak duygusunu benim evladım da giderecek..aynı şey konu sahibi içinde geçerli..

Bence yanlız bırakmamak lazım. Bilemiyorum karı koca olalım muhabbetinden sonra bence takip etmeliydiniz gizlicede olsa,olay buralara gelmezdi,siz müdahale ederdiniz çişi geldiģinde.
Ben kızımı kimseyle yanlız bırakmıyorum,takipteyim,kulağim hep onlarda oluyor arkadaşı,kuzeni ile birlikteyken,erkek olsaydıda aynı şekilde davranırdım.
Sizde takipte olun ve tabiki mahremiyet eğitimi vermeye başlayın ufak ufak.

benim de kızım var, biraraya gelince ben anne olayım sen baba sen de çocuk ol diye rol dağılımı yapıp evcilik oynuyorlar, ama karı koca olduk diye birbirlerini soymuyorlar.
kızkardeşinizi uyarın, çocuk okulda ya da aile içinde tacize uğruyor olabilir. bana bunu düşündüren kızınıza dokunmasının falan ötesinde bunu annene söyleme diye uyarması, 7 yaşında çocuk cinselliği akıl edebilir ama kimseye söylememesi için tehdit etmeyi akıl edemez.

Back
X