bu çocuk sapık mı?

Offf ne denirki. Bende cogu gibi yigeninizin cok güzel olmayan seylere tanik oldgugunu düsünüyorum. Yoksa nereden bilecekki öyle seyleri? Birde kiziniza demis ya annene anlatma diye demekki bir bildigi var yani yaptiginin yanlis oldugunu biliyor. Keske o anda onlarin yanindan ayrilmasaydiniz
Yanlarına gittimzaten siz ne oynuyorsunuz dedim karı koca diye oyun mu olurmuş siz kardeş olun arkadasolın vs dedim ama bir işe yaramadı sanırım

Kendi yegeninize ''bu cocuk sapik mi'' demeniz, kizkardesimin cocugu diye bahsetmeniz.. Uzuldum acikcasi, suclusu anne babayken cocuktan ne istiyosunuz? Yegenim boyle bisey yapsa ablama kizarim ona degil...
Başlık dıkkat çeksin diye yazdım bunu açıklamıştım mesajları okursanız görürsünüz ben burda suçlu aramıyorum çare arıyorum

kızla daha önce oynadıysa karı koca olalım kısmını belki yine o öğretti. çünkü sizden öğrenmediyse başka seçenek yok gibi . ayrıca diğer çocuk illa istismara uğramış olmayabilir ama bulunduğu ortamın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. yaşı itibariyle okula da gidiyor olmalı . ordaki arkadaşları ya da ortamı da incelenmeli.

Aynı durumdan ben muzdarip kaldim..bizim sokakta yazlıkçı bir aile var..kızım dort buçuk yaşında şuan..yazlikcinin ogluda yedi yada sekiz yaşına tam bilmiyorum..geçen yaz güzel güzel oynadıklarını dusunurken meğer kızımın poposunu açmış..kızım kendi söyledi bana..bende geçen yaz çocuğa uygun bir dille anlattim..tabi kizimida yalnız bırakmadım..fakat bu sene bahçede oynadıkları bir sıra görmediğim anda arka tarafa gitmişler hemen mudahele ettim..sonra kızına sordum evet dedi.kizima mahremiyetle ilgili bir konuşma yaptım, güzelce anlattim..o zamandan beri ben bu çocuğa karşı çok agresifim, oynadiklari zaman gözüm hep ustunde...kizimida oynamaktan alikoyamiyorum, çocuk bazen kapıya geliyor..annesine anlatsammi napsam, komşuluk ilişkim de zedelensin istemem..oynamanizi istemiyorum bir daha gelme nasıl diyebilirim, kızıma da laf geçmiyor off

Yiğeniniz illa istismara uğramış diyeneyiz bence.bunu oynadığı diğer arkadaşlarından duymuş olabilir.şimdi o kadarcık çocukların elinde koca telefonlar tabletler internet olduğu için oralardan bile görmüş olabilir.kızınıza gelince bence yaşından büyük helede karşı cins kişilerle oynatmayın.oynuycaksa bile sizin yanınızda oynasın.kızınızda birilerinden duymuş olmalı bu karı koca işini.3 yaşta böyle şeyler için çok küçük bi yaş.benimde 5 yaşında kızım var hiç böyle şeyler duymadım.elinde kalem defter oynar akşama kadar he birde oyun hamuru.evcilik filan bile oynamaz.kızınızın el becerilerini geliştircek oyunlar oynatın.mutlaka mahrem bölgelerini öğretin.yoksa allah korusun başkasıda yapsa bunu oyun sanar.

Merhaba hanımlar tatilde memlekete gittim orada bir olayyaşadım çok canım sıkıldı bu derdimi sizle paylaşmak istedim kızkardeşimin oğlu benim kızı çok sever sürekli oyunlar oynarlar oğlan 7 kızım 3 yaşında. Onlar oynarken ben bir dialoglarına şahit oldum benim kız diyor ki biz karıkoca olalım oğlan da tamam ama annene söyleme ben bu sözden huylandım... sürekli oyunlarını takipettim benim kızı gıdıklıyo gülüyorlar falan yine aklıma birşeygelmedi ama benimbir işim vardı gelirim birazdan dedim onnlarda banyonun önünde ellerini yıkıyorlardı geldiğimde ikiside banyoya girmiş kızımın tautını indirmiş kızıma çiş yaptırıyormuş klozetin uzağında tam kapının önündeler oğlana kızdım kaçtı gitti kızıma sordum bir yerine dokundu mu diye oda önünü ve arkasını gösterdi. Oğlana sorduğumda inkar etti bu durumu kızkardeşi le paylaştım o da oğluna kızdı ama benim kızım olayların farkında etkisinde mi ne kadar nadıl etkilenir bir pedagog a götürsem mi?
konu başlığı 7 yaş çocuk için rahatsız edici.
her ne kadar açıklamış olsan da ben de uygun bulmadığımı belirtmek isterim.
7 yaşındaki çocuğa sapık gözüyle bakılamaz değerlendirilemez.
kaldı ki kendi kızınız da karı koca olalım demiş.
her ikisinin de maruz kaldığı bilgi görüntü vs. bişeyler var ki öğrenmişler.
bu durumda çocukları irdelemek yerine abla kardeş kendinizi bi gözden geçirin.
bu tür davranışlara eğilimleri var mı gözlemleyin.
ve bence pedagogdan abla kardeş siz yardım alın,nasıl davranmanız gerektiğine dair

3 yaşındakı kızınızın karı koca olalım demesi de bi garip. böyle bi oyunu duyduktans onra o dakika müdahale etmeliydiniz.

çocuk da yanlış bişeyler, büyüklerin bilmemesi gereken bişeyler yaptığının farkında. ben olsam kızımı da çocuğu da gözlerdim. belki aynı şekil de ona da bu tür davranışlarda bulunan biri vardır.

7 yaşındaki çocuğun sapık olamaycağını düşünüyorum. 7 yaşında bu diye bahsettiğiniz çocuğun annesi sayılırsınız aslında, bakış açınızda çok çirkin.
keşke teyze gibi davranıp ikisini de bir araya alarak mahremiyetle ilgli konuşup uyarsaydınız keşke.

çocuk sapık felan değil
izledikleri tv dizileri internetten görülen fotograflar şimdiki çocukların elinde hep telefon
yada 7 yaşındaki çocuğa bunları daha büyük birinin söylemesi
çok dikkat edildiğinde bunların sebebi bulunur bence
çocukları her zaman takip etmek çok ama çok önemli

Sapik degil tabiki.Cinselligi kesif ve merak had safhada.Iste bu donemde anne babaya mahremiyet,cinsellik te belirli sinirlar olcusunde ogretilmeli.

Merhaba hanımlar tatilde memlekete gittim orada bir olayyaşadım çok canım sıkıldı bu derdimi sizle paylaşmak istedim kızkardeşimin oğlu benim kızı çok sever sürekli oyunlar oynarlar oğlan 7 kızım 3 yaşında. Onlar oynarken ben bir dialoglarına şahit oldum benim kız diyor ki biz karıkoca olalım oğlan da tamam ama annene söyleme ben bu sözden huylandım... sürekli oyunlarını takipettim benim kızı gıdıklıyo gülüyorlar falan yine aklıma birşeygelmedi ama benimbir işim vardı gelirim birazdan dedim onnlarda banyonun önünde ellerini yıkıyorlardı geldiğimde ikiside banyoya girmiş kızımın tautını indirmiş kızıma çiş yaptırıyormuş klozetin uzağında tam kapının önündeler oğlana kızdım kaçtı gitti kızıma sordum bir yerine dokundu mu diye oda önünü ve arkasını gösterdi. Oğlana sorduğumda inkar etti bu durumu kızkardeşi le paylaştım o da oğluna kızdı ama benim kızım olayların farkında etkisinde mi ne kadar nadıl etkilenir bir pedagog a götürsem mi?
7 yaşında bir çocuk sapık olamaz.Cinsel istimara uğruyor sözü de çok iddalı.
Tv de gördüğü şeyler de olabilir.Kızmak yerine konuşarak bilgilendirmelisiniz iki çocuğu da.

çocuk sapık deıl içinizi rahatlatayım ama sızın gozetımınız olmayan odalarda tek başlarına oyun oynamalarına musade etmeyın olur mu? kapı hep açık olsun ve hep ansızın gırın ... endişe etmeyın bışı olmaz...

Ya şimdi konuyu neresinden tutsanız elinizde kalıyor.Kızınız karı koca olalım cümlesini nereden duydu? Diğer çocuk dokunacağı yerleri nereden biliyor? Bunun anneye babaya söylenmemesi gerektiğini nasıl biliyor? Benim aklıma şu geldi acaba çocuk annesini ve babasını mı gördü uygunsuz vaziyette. Çünkü çocuk karı koca olmakla cinselliği bağdaştırmış bir şekilde. Birde bilgisayarlarda koruma programı çocuklar için sizde bilgisayarlara kurun kız kardeşinize söyleyin o da kursun.

Şaka gibi yahu? 6 yaşında ben müge benden önce okumayı sökmemeli diye duvarlara kafa atıyordum.
Arkadaşınız yalan söylüyor olmalı aklınca hava atmak için falan, 6 yaşında bir çocuk sevişmek nedir bilmemeli?
6 yaşında ne yapılabilir yahu, ben şok ben iptal.

Yok, yalan söyleme huyu yok. Zaten normalde insanın utanıp söyleyemeyeceği şeyleri bile açık açık söyler.
Biz 6 yaş deyip geçiyoruz, küçük görüyoruz ama cinsel uyarılma aslında çok daha küçük yaşlarda bile var, sadece adını bilmiyorlar; ne olduğunu bilmiyorlar.

yeğeninden kız kardeşimin oğlu diye bahsetmen çok garip. çocuğu neden ötekileştiriyorsun ki? ayrıca başlık da gerçekten çirkin. sırf erkek diye 7 yaşındaki çocuğa acaba sapık mı diye yaklaşmak çok abes. bence orda teyzelik yapıp olayı gördüğün andan itibaren ikisini de karşına alıp konuşmalıydın. mahrem yerleriyle ilgili bilgilendirmeliydin.

Back
X