Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Ben de evlendim, cocuklarim bu mutlu gunumde yanimdaydi. Esimin oglu da oyle keza.
Ama eski esim cocuklari cagirmadi dugunune,benim bile haberim yoktu sessiz sedasiz evlendi.
Birak nasil istiyorsa onu yapsinlar. Cocugunuzun dugune gitmesini neden istiyorsuniz ki hem?
Bence siz ,her ikisinin cocuksuz evleniyor olusundan, Etraftakilerin bosandigini bile belki bilemeyecek oluslarindan ,
Sanki ; sagasola iki gencin ilk defa evleniyor izlenimi vermesinden rahatsizsiniz. Bence bosanmayi atlatamamissiniz
Sahsen evlenmesi/cocugu dugune cagirip cagirmamasi umurumda olmaz. Cocuklarim iyi olacaksa naparlarsa yapsinlar derim.
O, kendine yeni bir yuva kurdugu icin _ mutlu olduklari icin.. sen cocugunla sap gibi kaldigin icin icten içe ofkeleniyorsun ona. Hayatimi mahvetti ama kendi sevgilisiyle evlenip mutlu mesut yasayacak diyorsun.
Ben niye yapamadim diyorsun belki de,icten ice kıskanma oluyordur.
Yapma. Birak ne halleri varsa gorsunler. Boyle yaparsan kendini hasta edersin, onlara karsi takıntılı olursun. Sen cocugunla hayatina bak. Arkadaslarinla gezmeler yap, tatiller yap, istedigin gibi gez toz. Ozgursun sonucta, hayatin tadini cikar. Birak o pislikler naparsa yapsinlar