• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya 🥺

Yuva yıkıp da şu ana kadar mutlu olan hiç kimseyi görmedim ben. Er ya da geç çatırdamalar başlıyor.
Valla ne halleri varsa görsünler çok büyük hayal kırıklığım olsa da bana hayatımın en güzel dersini verdiği için teşekkür bile ediyorum herkes layığını buldu her ikiside eşlerini aldattı. Rabbım in nasil zoruna gittiyse bana yaptıkları beni çekip aldı al bu da layığın dedi buna inanıyorum
Ben olsam gondermezdim çocuğumu ilerde keske anne gondermeseydin de diyebilir🤔
Ama benim babamda bizden habersiz evlenmişti ve dahil etmediği için ilerde çok çok kırılmıştım. Her şeyi kenara bırakalım ben evlensem kızım yanımda olmalı değil mi çünkü o benim göz bebeğim

Valla ne halleri varsa görsünler çok büyük hayal kırıklığım olsa da bana hayatımın en güzel dersini verdiği için teşekkür bile ediyorum herkes layığını buldu her ikiside eşlerini aldattı. Rabbım in nasil zoruna gittiyse bana yaptıkları beni çekip aldı al bu da layığın dedi buna inanıyorum

Ama benim babamda bizden habersiz evlenmişti ve dahil etmediği için ilerde çok çok kırılmıştım. Her şeyi kenara bırakalım ben evlensem kızım yanımda olmalı değil mi çünkü o benim göz bebeğim
Ama sizinle yasiyor sanirim birde yaş onemli babasini baska bi kadinla gormek mutlu mesut ona iyi gelecekmi bunlarda onemli bence

Kocasını aldatıp, oğlunu çiğneyip zıplaya zıplaya düğün yapacak olan fikirsizle, karısını ve kızını silkeleyip şey peşinde koşan, evli kadınlara kadar düşen bir dam budalası ne kadar mutlu olabilirse o kadar olurlar. Hayat bugünden ibaret değil. Karma bunları tepetaklak edene kadar bekleyin ve görün.
Çelenk yollayın diye haber verdi herhalde :işsiz:

Ama sizinle yasiyor sanirim birde yaş onemli babasini baska bi kadinla gormek mutlu mesut ona iyi gelecekmi bunlarda onemli bence
4 yaşında zaten tanıştırdı anlattı ben konu hakkında hiçbir şey söylemiyorum kendisi anlatıyor sevindin mi diyorum evet diyor oda yapacakmista babası ona seviniyor
Umrunuzda olmasın ne yaptığı, kızınızı o ortama sokmayın, orada yalnız kalabilir
Öyle mi dersiniz bilemedim ya 🥺

Kocasını aldatıp, oğlunu çiğneyip zıplaya zıplaya düğün yapacak olan fikirsizle, karısını ve kızını silkeleyip şey peşinde koşan, evli kadınlara kadar düşen bir dam budalası ne kadar mutlu olabilirse o kadar olurlar. Hayat bugünden ibaret değil. Karma bunları tepetaklak edene kadar bekleyin ve görün.
Lafı gediğine oturtmak dediğimiz türden bir yorum harikasiniz🙌 birde bana demesin mi gelinlik gibi bir şey alır misin parasını yollayayım altında aliyim istersen zahmet olacak ama sen alıver dedim

4 yaşında zaten tanıştırdı anlattı ben konu hakkında hiçbir şey söylemiyorum kendisi anlatıyor sevindin mi diyorum evet diyor oda yapacakmista babası ona seviniyor

Orada kendisini koruyabileceği, akrabaların imalarından etkilenmeyeceğinş düşünüyorsanız gönderin. Ben olsam bunu bir kaç kere düşünürdüm

Valla çok da mutlu olurlar. Birbirlerini buldular.

Kıyamam. O söz tutulmayacak. Karısı kendi çocuğunu postalamış babasına, seninkine bakmak için mi? Sanmıyorum.

Daha bir tarafı perişan edip öteki tarafla ömür boyu mutlu mesut yaşayan hiç gormedim,Allah yanlarına bırakmaz bunu,yüreğinizi ferah tutun
Neyse layiklari onu yaşasınlar beddua etmeye bile tenezzül etmiyorum
Kıyamam. O söz tutulmayacak. Karısı kendi çocuğunu postalamış babasına, seninkine bakmak için mi? Sanmıyorum.
Ah sorma katip birde diyor ki çok iyi abla olacak kendi evladına anne olamamış tobe tobe ya birde bana diyor ki sende ins çok iyi abi bulursun konya ovası mübarek

Lafı gediğine oturtmak dediğimiz türden bir yorum harikasiniz🙌 birde bana demesin mi gelinlik gibi bir şey alır misin parasını yollayayım altında aliyim istersen zahmet olacak ama sen alıver dedim
Neden çocuğu deli Bayramı gibi bir ortama sokup travma yaratıyorsunuz? Şimdi birbirini öpecekler dans edecekler. Çocuğa ömür boyu çok gereksiz bir travma yükü yüklersiniz.
Aldattı ve yanına kâr kalmadı ya, beyinsiz yaratık bunu adeta gurur meselesi yapmış artık. “Aldattım ama aşktan, sevgiden aldattım. Sonunda da evlendim.” demek için yapıyor. Bunu yaparken de size duyurmak için elinden geleni yapıyor. Yok gelinlik yok bilmem ne. Bin tane mağazada var çocuk kıyafeti. Bulmak bir saatini almaz ama maksat size duyurmak; öyle mutluyum ki çocuğumu bile bu mutluluğa ortak ediyorum. Öyle neşeli, şen şakrak haldeyiz ki çocuk gelinlik giysin herkes şık giyinsin, çoluk çocuğunu aldatmış iki fikirsizin düğününde zömül zömül zıplasın. Özellikle boşandıktan sonra kendini dinlemeye almış, başka kollara koşmamış, gözü başı dağıtmamış eski eş bunu özellikle duysun. Duysun ki nasıl bir dam budalasını kaçırdığını anlayıp göğsüne vura vura ağlasın. Bunu istiyor.

Bunun layığı da evli olduğu halde evli erkeklerle düşüp kalkan bir kadınmış ShellShock ShellShock arkadaşım. Herkes nasibini yer.

Sakın çocuğu düğüne gönderme. Ahlaksız yerlerden uzak kalmaya şimdiden alışsın kuzu.

Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya 🥺
Ben de evlendim, cocuklarim bu mutlu gunumde yanimdaydi. Esimin oglu da oyle keza.
Ama eski esim cocuklari cagirmadi dugunune,benim bile haberim yoktu sessiz sedasiz evlendi.

Birak nasil istiyorsa onu yapsinlar. Cocugunuzun dugune gitmesini neden istiyorsuniz ki hem?

Bence siz ,her ikisinin cocuksuz evleniyor olusundan, Etraftakilerin bosandigini bile belki bilemeyecek oluslarindan ,
Sanki ; sagasola iki gencin ilk defa evleniyor izlenimi vermesinden rahatsizsiniz. Bence bosanmayi atlatamamissiniz
Sahsen evlenmesi/cocugu dugune cagirip cagirmamasi umurumda olmaz. Cocuklarim iyi olacaksa naparlarsa yapsinlar derim.
O, kendine yeni bir yuva kurdugu icin _ mutlu olduklari icin.. sen cocugunla sap gibi kaldigin icin icten içe ofkeleniyorsun ona. Hayatimi mahvetti ama kendi sevgilisiyle evlenip mutlu mesut yasayacak diyorsun.
Ben niye yapamadim diyorsun belki de,icten ice kıskanma oluyordur.

Yapma. Birak ne halleri varsa gorsunler. Boyle yaparsan kendini hasta edersin, onlara karsi takıntılı olursun. Sen cocugunla hayatina bak. Arkadaslarinla gezmeler yap, tatiller yap, istedigin gibi gez toz. Ozgursun sonucta, hayatin tadini cikar. Birak o pislikler naparsa yapsinlar

Son düzenleme:
Neyse layiklari onu yaşasınlar beddua etmeye bile tenezzül etmiyorum

Ah sorma katip birde diyor ki çok iyi abla olacak kendi evladına anne olamamış tobe tobe ya birde bana diyor ki sende ins çok iyi abi bulursun konya ovası mübarek
E oyle diyecek tabi. Adam gonlunde ve beyninde bitirmis herseyi, sogutmus. O , sana artik eski eş olarak degil cocugunun annesi,bir yabanci olarak bakıyor. Bir zamanlar cinsellik yasadigim,ozel gunlerimizin oldugu,mutlu anilarimiz oldugu,bana hakkı gecmis olan 'eşim' olarak bakmiyor ki.
Evlensin de dussun yakamdan, bize rahatsizlik vermesin diyordur.

Ben de eski esimin benden once evlenmesini istemistim, evlendigime laf etmesin cocuklar ustunden diye.. ki dusundugum gibi yapti,
evleniosan ver cocuklari dedi. E sende evlisin,sen evliyken cocuklara bisey olmuo da ben evlenirken mi sorun oluyor anlamadim dedim.
Oyle deyince o da sustu. 1 ay arayla evlendik ikimizde:)

Son düzenleme:
E oyle diyecek tabi. Adam gonlunde ve beyninde bitirmis herseyi, sogutmus. O , sana artik eski eş olarak degil cocugunun annesi,bir yabanci olarak bakar.
Evlensin de dussun yakamdan, bize rahatsizlik vermesin diyordur.

Ben de eski esimin benden once evlenmesini istemistim, evlendigime laf etmesin cocuklar ustunden diye.. keza evleniosan ver cocuklari dedi. E sende evlisin,sen evliyken cocuklara bisey olmuo da ben evlenirken mi sorun oluyor anlamadim dedim.
Oyle deyince o da sustu. 1 ay arayla evlendik ikimizde:)
Ay konudan bağımsız ama siz nasılsınız mutlusunuzdur inşallah🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X