Neden çocuğu deli Bayramı gibi bir ortama sokup travma yaratıyorsunuz? Şimdi birbirini öpecekler dans edecekler. Çocuğa ömür boyu çok gereksiz bir travma yükü yüklersiniz.
Aldattı ve yanına kâr kalmadı ya, beyinsiz yaratık bunu adeta gurur meselesi yapmış artık. “Aldattım ama aşktan, sevgiden aldattım. Sonunda da evlendim.” demek için yapıyor. Bunu yaparken de size duyurmak için elinden geleni yapıyor. Yok gelinlik yok bilmem ne. Bin tane mağazada var çocuk kıyafeti. Bulmak bir saatini almaz ama maksat size duyurmak; öyle mutluyum ki çocuğumu bile bu mutluluğa ortak ediyorum. Öyle neşeli, şen şakrak haldeyiz ki çocuk gelinlik giysin herkes şık giyinsin, çoluk çocuğunu aldatmış iki fikirsizin düğününde zömül zömül zıplasın. Özellikle boşandıktan sonra kendini dinlemeye almış, başka kollara koşmamış, gözü başı dağıtmamış eski eş bunu özellikle duysun. Duysun ki nasıl bir dam budalasını kaçırdığını anlayıp göğsüne vura vura ağlasın. Bunu istiyor.
Bunun layığı da evli olduğu halde evli erkeklerle düşüp kalkan bir kadınmış
ShellShock
arkadaşım. Herkes nasibini yer.
Sakın çocuğu düğüne gönderme. Ahlaksız yerlerden uzak kalmaya şimdiden alışsın kuzu.