- Konu Sahibi ShellShock
bunlar ne çabuk evlendiler ne ara düğün yeri buldular nasıl hazırlandılar vallahi inanın anlamadım?
Daha şubat ayında sizinle barışmaya çalışmıyor muydu? Kesin araları bozulmuştu da hemen size koşmuştur pislik.
Neyse geçen şubattaki konunuzda bunları yazmışsınız:
bir de ödenen iddia borçları var, üzerine yürüyen bir baba falan...
bütün bunları hatırlayınca insan o adamın yüzünü bile görmek istemez.
bırakın kiminle evlenip ne yapıyorsa yapsın ve evladınızı kullanmayın lütfen.
Bunun dışında iddia oynayan yüksek ihtimal kavga ettiğinde hemen sizinle barışmaya çalışan bir insanın evliliğinden he hayır gelir allah aşkına? uzun süre evli kalsalar bile "ikinciye boşanmayayım bir daha kimseyi bulamam" diye boşanmaz zaten.
Kendinizi yiyip bitirmeyin bırakın artık eski kocanızı ne yapıyorsa yapsın. Hatta evlenmesi daha iyi, yakanızdan düşer böylece, sürekli ay onunla mı çıktı bununla mı çıktı diye düşünmeyi bırakırsınız.
Daha şubat ayında sizinle barışmaya çalışmıyor muydu? Kesin araları bozulmuştu da hemen size koşmuştur pislik.
Neyse geçen şubattaki konunuzda bunları yazmışsınız:
çünkü onunlayken benliğimi yitirdiğimi,mutsuz olduğumu,ileriye yönelik planlarımın hiçbirinde yerinin olmadığını, günah çıkarmak için beni kullanmaması gerektiğini, zamanında gözü kara bir şekilde beni mahkeme salonuna götürüp ailesine otuz yaşımdan sonra bunu mu çekeceğim dediğini, kimseyi tek kalemde silmediğimi, evi satıp evden çıkarmak için devamlı taciz edişini , babasının gelip üzerime yürüyüp küfür ettiğini, kızımızın en sancılı döneminde o anları paylaştığımda çocuk unutur gider diye gaddarca konuştuğunu, en ihtiyaç duyduğum zamanda sırtını döndüğünü, şu hayatta sağ elimi sol elimle avuttuğumu tek başıma mücadele içinde olduğumu bile bile acıma duygusunu yitirmiş bir şekilde sakın kimseye ağlayıp zırlama dediğini hepsini ya her şeyi yazdım.
bir de ödenen iddia borçları var, üzerine yürüyen bir baba falan...
bütün bunları hatırlayınca insan o adamın yüzünü bile görmek istemez.
bırakın kiminle evlenip ne yapıyorsa yapsın ve evladınızı kullanmayın lütfen.
Bunun dışında iddia oynayan yüksek ihtimal kavga ettiğinde hemen sizinle barışmaya çalışan bir insanın evliliğinden he hayır gelir allah aşkına? uzun süre evli kalsalar bile "ikinciye boşanmayayım bir daha kimseyi bulamam" diye boşanmaz zaten.
Kendinizi yiyip bitirmeyin bırakın artık eski kocanızı ne yapıyorsa yapsın. Hatta evlenmesi daha iyi, yakanızdan düşer böylece, sürekli ay onunla mı çıktı bununla mı çıktı diye düşünmeyi bırakırsınız.