Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
shell oryantale gidiyormuş
bugünkü konular çok ağırdı bee girmemen iyi olmuş
eşime bile güvenemiycem artık, adamı tokatlamazsam iyi :KK70:
biz de diyoruz oryantale mi gitsek... Kafayı dağıtsak mı...
Her erkek ayartılabilir gözüyle bakıyorum artık. Hepsi aldatır valla, şartlar uygun olsun yeter. :deli: Bekarım ve tokatlayacak bir kocam da yok, benim kocam yok, beni delirtmek mi istiyorsunuz? :KK53:

aslında saklamak gizlemek yanlış işte
mesela çocukların küçükken boşanması büyükken boşanmaktan daha az etkiliyormuş
ben buna da şaşırmıştım mesela
bazı şeyler çocuk beyinleri için farklı işliyor.
biraz da nabza göre şerbet vermek lazım, deneye deneye... Baktınız kötü etkileniyor yollamayacaksınız baktınız morali güzel babasıyla da vakit geçirecek siz de kendinize zaman ayıracaksınız. Böyle böyle bir orta yol bulunacak illa ki.
Evet benim kızı ben toparladım ve çok kolay oldu ilk zamanlar elbette travma yasadi ama onunla bıkmadan usanmadan konuştum bu düzene rahatlıkla alıştırdım hiçbir şey hissetmedi ben ordan oraya savrulurken çocuğuma gık demedim kötü ana ilan ettiler beni ya 🥺cocugu kullanıyormusum 🙄Müge anlı Zeynep giz anam Allahtan korkun diyesim geliyor 😅

Eklentiler

• hqdefault.webp
    hqdefault.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 37
kız sakin ol ne diye sinirlendin bu kadar?
işte çocuk zihni farklı çalışıyor, babam beni düğünümde istemedi diye düşünüyormuş çocuklar
bize göre mantıksız belki ama...
ayrıca çocuğa da sorulabilir bence.
bu duruma shellden çok sinirlendin

Seren Serengil kıvamındayım her zaman, keşke beni de programına sunucu olarak çağırsa :KK51:

Seren Serengil kıvamındayım her zaman, keşke beni de programına sunucu olarak çağırsa :KK51:

En sevdiğim üyeler listesinin top 5 inde yer alan üyeden linç yemek üzdü 🙈

ben de şaşırdım, misscherrye de o 3. kadına çok sinirlendi aslında ona yükseldi birden bence.
Valla düğüne gidip seren serengilin gülbene attığı kahkahalı bakışı atarsın sen şimdi :D

ben de şaşırdım, misscherrye de o 3. kadına çok sinirlendi aslında ona yükseldi birden bence.
Valla düğüne gidip seren serengilin gülbene attığı kahkahalı bakışı atarsın sen şimdi :KK70:
Ya aslında aklıma şey geldi sarı gül yollayıp sadakatle ve aşkla mutlu bir ömür dilerim eski bir dost (eski kocamın soyadı dost 😁)

En sevdiğim üyeler listesinin top 5 inde yer alan üyeden linç yemek üzdü 🙈

Bak şimdi konu sahibesi başkalarına het höt yaparken beni seviyordun tabi ama öyle olmaz ... Sen de nasibine düşeni alıcaksın tabi. Bence sen bu işe hiç karışma, beni çağır en temizi. Ben düğüne gidip herkesi çitilerim döverim bile.:KK50:

Her erkek ayartılabilir gözüyle bakıyorum artık. Hepsi aldatır valla, şartlar uygun olsun yeter. :deli: Bekarım ve tokatlayacak bir kocam da yok, benim kocam yok, beni delirtmek mi istiyorsunuz? :KK53:

şu an herkesten kendimden bile tiksiniyorum
iki gündür psikolojim bozuldu vallahi
düşün shellin kocasının düğünü içlerinde en hafifi yani...

Bak şimdi konu sahibesi başkalarına het höt yaparken beni seviyordun tabi ama öyle olmaz ... Sen de nasibine düşeni alıcaksın tabi. Bence sen bu işe hiç karışma, beni çağır en temizi. Ben düğüne gidip herkesi çitilerim döverim bile.:KK50:
Hahah süper olur valla manipule edelim 😈 ben covid pozitif test yaptirmamis bunlar diye ihbar etmeyi düşünüyordum da ya da malum örgüte üye bunlar falan diye 😁😁

Hahah süper olur valla manipule edelim 😈 ben covid pozitif test yaptirmamis bunlar diye ihbar etmeyi düşünüyordum da ya da malum örgüte üye bunlar falan diye 😁😁

Önce yazacaktım unuttum bak .. ben olsam bizim akrabanın düğünü, covid positif akrabam var ama gidiyorlar durmayın basın derdim polise :halay:

Yav hakikaten feci konular var bu ara. Benim hayatım da b.k gibi. :KK70: Bir halt olduğu yok yani. :deli:
Canım sıkılıyor he epey.

ben hafif konular açıyorum
aslında şu an valla bdvlik güzel konularım var hayatımda
hem aşırı sinir bozucu değil güzel light, tam üyelerin ağzına layık aslında kayınvalideli ekonomili falan
ama bazen de harbi çok yükleniyorlar be vallahi sinir olabilirim ben sakin kalamayabilirim bu kadar :D

hem aşırı sinir bozucu değil güzel light, tam üyelerin ağzına layık aslında kayınvalideli ekonomili falan
ama bazen de harbi çok yükleniyorlar be vallahi sinir olabilirim ben sakin kalamayabilirim bu kadar :KK70:
Her konuma linç yedim yine de dönmedim bu yoldan en kötü üyeliği kapatıp gidersin 😁😁

Her konuma linç yedim yine de dönmedim bu yoldan en kötü üyeliği kapatıp gidersin 😁😁

yaa ya emeklerim beğenilerim hem de anketten kazandığım PRO ÜYELİĞİM!!
Yoo dostum yoo bunları riske atamam...
Hem daha işi gücü toparlayıp moderatör olup, üyeliğini bırakan üyelerin gerçekte neler yaptığını öğreneceğim.
Planlarım var. İdeallerim var.
Bir kaynana mevzusuna yakamam...

ama bazen de harbi çok yükleniyorlar be vallahi sinir olabilirim ben sakin kalamayabilirim bu kadar :KK70:
Ben konu monu açmam ya. :D
KudrAlobar KudrAlobar ile MissCherryBlossom MissCherryBlossom gelip sövebilir, onlara bir şey demem de başka biri söverse ben de duramam şimdi. :D

Ben konu monu açmam ya. :KK70:
KudrAlobar KudrAlobar ile MissCherryBlossom MissCherryBlossom gelip sövebilir, onlara bir şey demem de başka biri söverse ben de duramam şimdi. :KK70:

pro üyeler konuya yazmanı engelleyebiliyormuş
ben bir konuda engellendim de oradan biliyorum :D
misscherryi asla engellemem zaten
kudra başta bi kaç kişi daha var onları engelleyip açardım açsam :D
hiç görmemelerini sağlamam lazım ama sonra gönül koymasınlar :D

pro üyeler konuya yazmanı engelleyebiliyormuş
ben bir konuda engellendim de oradan biliyorum :KK70:
misscherryi asla engellemem zaten
kudra başta bi kaç kişi daha var onları engelleyip açardım açsam :KK70:
hiç görmemelerini sağlamam lazım ama sonra gönül koymasınlar :KK70:
:D Katibin Ruhu Katibin Ruhu var bir de, ama o sövmüyor, tarzı farklı şimdi.
Ben sövüyor muyum acaba, bilemedim. Belki beni de engellersin. :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X