Hanımlar iş yerinde olduğum için tek tek cevaplayamadim kusuruma bakmayınız toplu cevap olsun aklımda kalanlara
1- ben çocuğa ayrildigimizdan beri babası hakkında kötü bir imaj çözmedim aksine kızım babam bizi seviyor mu sen babamı seviyor musun artık gelmeyecek mi gibi sorularına genelde üstten cevaplayarak ayrıldığımızi ama babasının ve benim ona olan sevgimin asla değişmeyeceğini onun anlayacağı dilden anlattım ki bu konuda çevremden cok takdir gördün kesinlikle babası hakkında o soru sormadık konusunu dahi açmadım açanlara ise kızdım ve konuyu kapattım.
2- evet biraz copsuz üzüm gibi dugun yapmasını istemedim zira bir çocuğu var ve bu anı onunla paylaşması Gerek zaten yeni eşi psikolog ile görüşmüş o da aynı fikri vermiş ben bunu söyledikten sonra haklısın yanımda bulunup dahil olması gerektiğini kafası aldı. Ben neden çocukla babası arasındaki ilişkiyi beni aldattı bak aldattığı kadınla evleniyor mesajı vereyim? Bunu ömrüm yettiği kadar kimseden duymazsa şayet kendisi ile paylaşmayı zaten düşünmüyorum
3- babaannesi ve halalarinin ilgileneceğine inanmasam zaten yollamam ki çok sevdiğim hala görüştüğüm bir akrabasına da sıkı sıkı söyledim kızımın üzerinde olsun gözün diye
4- ben evlenecek olsam benim düğünüme elbetteki dahil olacak yavrum gözümün nuru babasının mutluluğunu da paylaşmak en doğal hakkı ve bu hakki elinden almak istemem
Sözün özü kendi kişisel meselelerime çocuğumu dahil etsem oturur sabah aksam doldururum herkes sorumluluğunun bilincine varsim çocukta kendini otekilestirikmis hissetmesin diye bu tavrım.
Ayrıca bir üye ayni konuyu açıp duruyorsun demiş yorum yapmak zorunda değilsiniz bunu belirtiniz elinize ne geçti bilmiyorum ancak zor günlerden geçerken buraya konu açmak fikir almak beni rahatlatıyor istersem on konu açarım burda sinir yok ve sizi ilgilendirmez.
Hepinizi öpüyorum sevgiler