• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya 🥺
burada amaç düğünde eşine ve kadına rahatsızlık vermek, bunda hemfikiriz. Yoksa çocuğun psikolojisini sen halletmişsindir kötü baba imajıyla. Yanılıyorsam söyle. Seni aldatması ayrı bir konu bu ayrı bir konu

Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya 🥺
Ya kıyamam. Toparlanacaksın tabi. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin.

Lafı gediğine oturtmak dediğimiz türden bir yorum harikasiniz🙌 birde bana demesin mi gelinlik gibi bir şey alır misin parasını yollayayım altında aliyim istersen zahmet olacak ama sen alıver dedim
Kusura bakmayın güldüm, bu kadar rahatlık olur.
Eski karısına düğünüm için çocuğumuza gelinlik alır mısın demek şuursuzluğun kaçıncı levelı acaba?
Ben olsam göndermezdim sanırım biraz daha büyük olsa fikrini alabilirdiniz belki.
Aklı eren çocuk annesini aldatan babasının, hemde aldattığı kişiyle olan düğününde bulunmak istemezdi zaten.

Ben aldatan yaşlı genç yakışıklı çirkin zengin fakir her türden insan gördüm. İlişkilerinde de hep çevreye mutlu rolü yapıyorlar, işleri rast gitmiyor ve mutlaka (ya o kişi tarafından ya da başka bir ilişkisinde) onlar da aldatılıyorlar. Siz Allah’a havale edin ne halt yediğini de umursamayın. Ben olsam çocuğumu yollamazdım ne münasebet, hani herhangi bir kadınla aldatsa neyse de aldattığı kadınla evleniyor şahıs. 💁🏼‍♀

Son düzenleme:
Evet bu var içimde mutluluk önce benim hakkımda diye üzülüyorum bu konuda çok haklısınız kıskançlık mı bilmiyorum ama önce ben ayağa kalkarım zannettim bunun yanılgısı beni derinlere itti biraz tutunmaya çalışıyorum bu dönemi birilerinin omzunda değil de kendi kendime atlatmaya calisiyorum ki kimseye ihtiyacım olmasın bir daha düştüğümde diye atlatırım heralde ya bu da geçer sanirim
Bence ayakta olan sizsiniz aslında.
İleri ki günler bunu size ispat edecek.

Yuva yıkanın yuvası olmaz içiniz rahat olsun. Kendi iyiliğiniz için bu konulardan uzak durmanız en iyisi boşverin. Hayatınıza bakın. Bence çok saçma çocuk babasının düğününde ne yapsın. Siz onları rahat bırakmamak için yapıyorsunuz.Ama bu sürede çocuğunuza zarar veriyorsunuz .

Kiziniz kac yasinda

Hanımlar iş yerinde olduğum için tek tek cevaplayamadim kusuruma bakmayınız toplu cevap olsun aklımda kalanlara
1- ben çocuğa ayrildigimizdan beri babası hakkında kötü bir imaj çözmedim aksine kızım babam bizi seviyor mu sen babamı seviyor musun artık gelmeyecek mi gibi sorularına genelde üstten cevaplayarak ayrıldığımızi ama babasının ve benim ona olan sevgimin asla değişmeyeceğini onun anlayacağı dilden anlattım ki bu konuda çevremden cok takdir gördün kesinlikle babası hakkında o soru sormadık konusunu dahi açmadım açanlara ise kızdım ve konuyu kapattım.
2- evet biraz copsuz üzüm gibi dugun yapmasını istemedim zira bir çocuğu var ve bu anı onunla paylaşması Gerek zaten yeni eşi psikolog ile görüşmüş o da aynı fikri vermiş ben bunu söyledikten sonra haklısın yanımda bulunup dahil olması gerektiğini kafası aldı. Ben neden çocukla babası arasındaki ilişkiyi beni aldattı bak aldattığı kadınla evleniyor mesajı vereyim? Bunu ömrüm yettiği kadar kimseden duymazsa şayet kendisi ile paylaşmayı zaten düşünmüyorum
3- babaannesi ve halalarinin ilgileneceğine inanmasam zaten yollamam ki çok sevdiğim hala görüştüğüm bir akrabasına da sıkı sıkı söyledim kızımın üzerinde olsun gözün diye
4- ben evlenecek olsam benim düğünüme elbetteki dahil olacak yavrum gözümün nuru babasının mutluluğunu da paylaşmak en doğal hakkı ve bu hakki elinden almak istemem
Sözün özü kendi kişisel meselelerime çocuğumu dahil etsem oturur sabah aksam doldururum herkes sorumluluğunun bilincine varsim çocukta kendini otekilestirikmis hissetmesin diye bu tavrım.

Ayrıca bir üye ayni konuyu açıp duruyorsun demiş yorum yapmak zorunda değilsiniz bunu belirtiniz elinize ne geçti bilmiyorum ancak zor günlerden geçerken buraya konu açmak fikir almak beni rahatlatıyor istersem on konu açarım burda sinir yok ve sizi ilgilendirmez.

Hepinizi öpüyorum sevgiler 🌸

evet biraz copsuz üzüm gibi dugun yapmasını istemedim zira bir çocuğu var ve bu anı onunla paylaşması Gerek zaten yeni eşi psikolog ile görüşmüş o da aynı fikri vermiş ben bunu söyledikten sonra haklısın yanımda bulunup dahil olması gerektiğini kafası aldı. Ben neden çocukla babası arasındaki ilişkiyi beni aldattı bak aldattığı kadınla evleniyor mesajı vereyim? Bunu ömrüm yettiği kadar kimseden duymazsa şayet kendisi ile paylaşmayı zaten düşünmüyorum
Bu yeni eş, babasına postaladığı kendi çocuğu ile uğraşsa ya, seninkinin bir annesi var zaten.

4 yaşında çocuk pek anlamaz . Eğer ortamda güvendiğim gözü gibi bakacağına inandığım bi amca hala babaanne vs gibi kişi yoksa göndermezdim.

4- ben evlenecek olsam benim düğünüme elbetteki dahil olacak yavrum gözümün nuru babasının mutluluğunu da paylaşmak en doğal hakkı ve bu hakki elinden almak istemem

Ne mutluluğu yaf, 4 yaşındaki çocuk boşanmayaı bile anlayamaz bir de babasının başka kadını koluna takıp evlenmesini seyredecek? Ben mi acaipim, bu aklı veren pedagog mu kafasız, çocuğa hayatboyu yaşayacağı travma vereceksiniz hep birlikte.

O kadın belki pedagoga doğruyu söylemedi, kim ben metresim orspuyum der zaten, ikimiz de bekarız evleniyoruz demiştir pedagog da böle akıl vermiştir.

Kaldı ki burda öyle adam medenice boşandı gitti sonra evlendi gibi bir durum yok. Ortada büyük bir rezillik var. Çocuk büyük olsa da, 2 çocuğun, 2 eşin aldatma mağduru olduğu bir kutlamaya falan gidemez. Ortada toplum ahlakına, vicdana aykırı bir durum var. Ne mutluluğu, ne mürüvveeti, ne hakkı Allah aşkına? Toplumda kahpeliği, aldatmayı, evli karılarla/adamlarla oynaşmayı normalleştiremem üstüne bir de buna mürüvvet falan diyemem, olmaz. Siz çocuğunuza bu ahlaki normu normal olarak sunacak mısınız?

Çocuk oraya babasının mutlulupuna gitmiyor ki, babasının şerefsizliğine gidiyor. Bu çocuk büyüyünce benim orda yuvanı yıkan orspu kadının düğününde ne işim vardı demez mi? Der. Siz ne cevap verirsiniz bilinmez.

Afedersiniz ama orda pedagog da dahil aklı başında tek yetişkin yok. Sizin çocuk bile 4nüzden de akıllıdır eminim. Ex koca da o kadın da zaten rezil, ama siz 4 yaşındaki çocuğu bu iki rezilin düğününe göndermeyi ciddi ciddi düşünüyor musunuz?

Bu konudan gidiyorum Allah hepinize akıl fikir versin. Bu 2 çocuğa da hayatta bol şans diliyorum.

Ben göndermezdim çocuğumu.
Düğünde babası onunla ilgilenemeyecek, çocuk baba baba diye etrafında dolanacak ama istediği ilgiyi sınırlı alacak.
Çocuk babaanne, hala, akraba görmek istemez o anda. Babasının dizinin dibinde olmak ister. Öyle bir ortamda baba ne kadar ilgi verebilir.
Bu daha çok travma olur bence çocuğa.
İki tarafta kişisel hırsına çocuğu alet etmesin.

Ne mutluluğu yaf, 4 yaşındaki çocuk boşanmayaı bile anlayamaz bir de babasının başka kadını koluna takıp evlenmesini seyredecek? Ben mi acaipim, bu aklı veren pedagog mu kafasız, çocuğa hayatboyu yaşayacağı travma vereceksiniz hep birlikte.

O kadın belki pedagoga doğruyu söylemedi, kim ben metresim orspuyum der zaten, ikimiz de bekarız evleniyoruz demiştir pedagog da böle akıl vermiştir.

Kaldı ki burda öyle adam medenice boşandı gitti sonra evlendi gibi bir durum yok. Ortada büyük bir rezillik var. Çocuk büyük olsa da, 2 çocuğun, 2 eşin aldatma mağduru olduğu bir kutlamaya falan gidemez. Ortada toplum ahlakına, vicdana aykırı bir durum var. Ne mutluluğu, ne mürüvveeti, ne hakkı Allah aşkına? Toplumda kahpeliği, aldatmayı, evli karılarla/adamlarla oynaşmayı normalleştiremem üstüne bir de buna mürüvvet falan diyemem, olmaz. Siz çocuğunuza bu ahlaki normu normal olarak sunacak mısınız?

Afedersiniz ama orda pedagog da dahil aklı başında tek yetişkin yok. Sizin çocuk bile 4nüzden de akıllıdır eminim. Ex koca da o kadın da zaten rezil, ama siz 4 yaşındaki çocuğu bu iki rezilin düğününe göndermeyi ciddi ciddi düşünüyor musunuz?

Bu konudan gidiyorum Allah hepinize akıl fikir versin. Bu 2 çocuğa da hayatta bol şans diliyorum.
Ben çocuğa ne diyeyim ? Bu çocuk yarın onlarla kalmayacak mi ? E hiç gorusmeyecek madem onların ahlaksızlığının faturasını çocuğa mı keseyim ? Sizin fikrinizi göre kesinlikle gondermemem gerek ama bana yapamadığı kişiliksiz kocalık başka babalık başka yani essek gibi de yapacak babaligini ve bu anlarını paylaşacak. Onların yediği haltı cocugu otekilestirilmis hissettirerek mi cezalandirayim sizce ? Bugün umrunda değil yarın kuzenleri anlattığında fotoğraf video gördüğünde beni dahil etmemiş diyecek öbürü de çıkıp anan yollamadım diyecek bunu bizzat kendi babamda yaşadım brn evlendim gel tanış dedi şok oldum ve kırıldım beni dahil etme tenezulunde bulunmadığı için.

Hanımlar iş yerinde olduğum için tek tek cevaplayamadim kusuruma bakmayınız toplu cevap olsun aklımda kalanlara
1- ben çocuğa ayrildigimizdan beri babası hakkında kötü bir imaj çözmedim aksine kızım babam bizi seviyor mu sen babamı seviyor musun artık gelmeyecek mi gibi sorularına genelde üstten cevaplayarak ayrıldığımızi ama babasının ve benim ona olan sevgimin asla değişmeyeceğini onun anlayacağı dilden anlattım ki bu konuda çevremden cok takdir gördün kesinlikle babası hakkında o soru sormadık konusunu dahi açmadım açanlara ise kızdım ve konuyu kapattım.
2- evet biraz copsuz üzüm gibi dugun yapmasını istemedim zira bir çocuğu var ve bu anı onunla paylaşması Gerek zaten yeni eşi psikolog ile görüşmüş o da aynı fikri vermiş ben bunu söyledikten sonra haklısın yanımda bulunup dahil olması gerektiğini kafası aldı. Ben neden çocukla babası arasındaki ilişkiyi beni aldattı bak aldattığı kadınla evleniyor mesajı vereyim? Bunu ömrüm yettiği kadar kimseden duymazsa şayet kendisi ile paylaşmayı zaten düşünmüyorum
3- babaannesi ve halalarinin ilgileneceğine inanmasam zaten yollamam ki çok sevdiğim hala görüştüğüm bir akrabasına da sıkı sıkı söyledim kızımın üzerinde olsun gözün diye
Sözün özü kendi kişisel meselelerime çocuğumu dahil etsem oturur sabah aksam doldururum herkes sorumluluğunun bilincine varsim çocukta kendini otekilestirikmis hissetmesin diye bu tavrım.

Ayrıca bir üye ayni konuyu açıp duruyorsun demiş yorum yapmak zorunda değilsiniz bunu belirtiniz elinize ne geçti bilmiyorum ancak zor günlerden geçerken buraya konu açmak fikir almak beni rahatlatıyor istersem on konu açarım burda sinir yok ve sizi ilgilendirmez.

Hepinizi öpüyorum sevgiler 🌸

shell valla seni seviyorum aslında
o kadar mesaja hiç sinirlenmiyorsun :KK200:
biz de sorduk canım ve genelde çocuğun düğüne gelmesinin iyi olacağını öneriyorlar doktorlar da.
Senin ve çocuğun için hayırlısı neyse o olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X