- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi ShellShock
Çocuk doğurNe olmuş kız, çalışıyorum ya, gün içinde bakamıyorum gayri
Gırgırdan geri kalıyorum hep öfffff![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk doğurNe olmuş kız, çalışıyorum ya, gün içinde bakamıyorum gayri
Gırgırdan geri kalıyorum hep öfffff![]()
Önce evlenmem lazım.Çocuk doğurevde kalıp sıkılınca bebede izin verince gelebiliosun
![]()
Koca neden lazım ki yaaa keşke teknoloji gelişseÖnce evlenmem lazım.Olunca hemen doğuracağım söz sana.
![]()
Sövemem, ben![]()
Katibin Ruhu var bir de, ama o sövmüyor, tarzı farklı şimdi.
Ben sövüyor muyum acaba, bilemedim. Belki beni de engellersin.![]()
Bende eskiden olsa öyle derdim de minnak ne bilsin çocuğa kini nefreti asilamamak gerek zaten kendini bildiği vakit doğruyu yanlışı ayıracak sen o zaman gör showu beni melek ilan edecek yavrucumBu ne yüzsüzlük be, zaten yemediğin halt kalmamış millete mi sergiliyorsun düğünle.. Oda mı yapacakmış bir de çocuğuna utanmadan.. Kendimi düşünüyorum yooğğ kesinlikle düşman yetiştiririm karşı tarafa karşı hamur benim elimde nasılsa![]()
Ben de fakirim ya.
Rozaaa yapma bebek. Tam 1 saatir ağlıyor uyumak için ama uyumuyorÖnce evlenmem lazım.Olunca hemen doğuracağım söz sana.
![]()
Evet bende öyle düşündüm ben aynısını yaşadığım için duygusal anlamda ne hissedeceğiniz tahmin ettiğimden yollayacağımKızınızı düğüne yollayın. Baba tarafından bir akrabaya hala, amca.. teslim edin. İlerde kendini dışlanmış hissedebilir.
Onu rahatsız etmek için çocuğu gönderme bence eski eş haklı psikolojisi kaldırmaz yazık gunahHanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya![]()