Kesinlikle frekanslae tutmadı maalesef bizim iyi geceler :)Siz niye konuyu yanlış anlıyorsunuz yada yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz, gelinimiz abime böyle söyledi bu durumda benim haklarım nelerdir diyerek açmadım konuyu. Neyse ben size anlatamıyorum en iyi geceler diyeyim size
Kötüyü düşünüp çağırmayın herşey olacağına varır, bir de çokca kurmayın her insan bir değil iyice tanıyın , tartın ona göre yön verirsiniz.İnşallah böyle olmaz benim evliliğim , güzel olur inşallah herşey
Siz ciddimisiniz ya?Boyle durumlarda herzaman empati kurun. Mesela sizin esiniz size laf kondursa bi inceden laf soksa siz alinmazsiniz. İliski icinde oluyor cunki boyle seyler. Ama ordan abiniz bunu duyarak hehöyt diye cemkirse kardesime ne diyor diye kendiniz de rahatsiz olursunuz eminim. Degilmi?
Aslinda buyutecek birsey yoktur sizin acinizdan ama disardan bakan biri anlamayabilir sizin iliskiniz icindeki dinamigi.
Dusunsenize birde siz unutmus gitmissiniz abiniz gittikce kinleniyor sevgilinize unutmuyor kafaya takiyor? Eminim kabus olur. Cunki iyi gecinmelerini istersiniz onlarin.
Ama anlayabiliyorum. İnsanin ailesine sevdiklerine boyle laflar soylenince savunma mekanizmasi ortaya cikiyor. Ama bence de hos gorun. Genel anlamda mutlu ise ler. Aslinda abartilacak birseyde yok. Gelin hanim orda esine laf anlatamayinca sinirden aglamis sonra hincini boyle bir cumleyle atmis uzerinden...aslinda sevimli de bir yandangulup gecebilirsiniz de..
Biraz da benimseyince gelin veya yeni aile uyelerini boyle bakis acisi gelistirirsiniz. Benimsemeye calisin. Aileden biri artik o da sonucta.
Siz ciddimisiniz ya?
Laf kondursa mi? Yani siz bu igrec hakareti kucuk bir laf kondurmami olarak goruyorsunuz?
Kadin esine bildigin dukkana iki yatak at fahiselik yap demis, esine yahu esine, hemde herkesin icinde.
Ben boyle seviyesizlik, boyle terbiyesizlik girmedim sahsen.
Ama bu size gore sadece laf kondurmak?
Arti sevimlide buluyorsunuz??
Harikasiniz yeminle ! Pess.
Şoklar içerisindeyimbir insan eşine 1- 1.5 aylık eşine nasıl böyle hakaret eder dondum kaldım yeminle hiçbirşey söyleyemedim ne ben ne kardeşlerim . Daha önce burda çok konu açtım gelinimizle ilgili en son yaşananları bile geçti bu söylem, anlatayım olayı.
Akşam bize geldi gelinimiz ve abim, abim şu anda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor ama ayrılmak istiyordu uzun zamandır, kendimize ait bi dükkanımız var ve kendi işini kurmak istiyor, arkadaşı ile ortak emlakçılık yapmak istiyor ama gelinimiz bu işe pek sıcak bakmıyormuş bugün öğrendim . Neyse akşam bize geldiler abim babamla durumu konuşuyor, bu kalktı mutfağa gitti bende çayları yeniliyorum mutfağa gittim bi baktım ağlıyor noldu falan dedim işten çıkacakmış ya o dükkan işlemezse nolacak, hem emlakçılıktan ne anlar,elindeki işinden de olacak falan diyor. Yani tamam biraz hak veriyorum böyle bir iş yapmadı ama abartılacak bi durum yok ağlanacak kadar abartılacak bi durum hiç yok. Bİraz konuştuk o ara abim ve kardeşim geldi, yapacağı işle ilgili konuşuyoruz bunlar tartışmaya başladıabim istifa edip bu işi yapıcam ben bitti dedi gelinimiz ben sana başka bir iş buldum aslında dükkana iki tane yatak at başka bir iş yap bence deyip masadan kalktı gitti, giderken de tövbe tövbe diye söyleniyor, abim ne diyor ya bu dedi kalk eve gidiyoruz dedi kalktı gittiler, kızlar o kadar şaşırdım ki o kadar utandım ki bu söylemden anlatamam, bilmiyorum bu cümle ne demek Allah aşkına ben mi yanlış anlıyorum bu sözü?
Görümcesi varsa, buraya da giriyorsa yandı :)))Bakın gelinimiz ne ka kötü sendromukendide nişanlıymış duymayan kalmadı sonunda bakalım kendi gelinken neler neler yaşayacak
Şoklar içerisindeyimbir insan eşine 1- 1.5 aylık eşine nasıl böyle hakaret eder dondum kaldım yeminle hiçbirşey söyleyemedim ne ben ne kardeşlerim . Daha önce burda çok konu açtım gelinimizle ilgili en son yaşananları bile geçti bu söylem, anlatayım olayı.
Akşam bize geldi gelinimiz ve abim, abim şu anda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor ama ayrılmak istiyordu uzun zamandır, kendimize ait bi dükkanımız var ve kendi işini kurmak istiyor, arkadaşı ile ortak emlakçılık yapmak istiyor ama gelinimiz bu işe pek sıcak bakmıyormuş bugün öğrendim . Neyse akşam bize geldiler abim babamla durumu konuşuyor, bu kalktı mutfağa gitti bende çayları yeniliyorum mutfağa gittim bi baktım ağlıyor noldu falan dedim işten çıkacakmış ya o dükkan işlemezse nolacak, hem emlakçılıktan ne anlar,elindeki işinden de olacak falan diyor. Yani tamam biraz hak veriyorum böyle bir iş yapmadı ama abartılacak bi durum yok ağlanacak kadar abartılacak bi durum hiç yok. Bİraz konuştuk o ara abim ve kardeşim geldi, yapacağı işle ilgili konuşuyoruz bunlar tartışmaya başladıabim istifa edip bu işi yapıcam ben bitti dedi gelinimiz ben sana başka bir iş buldum aslında dükkana iki tane yatak at başka bir iş yap bence deyip masadan kalktı gitti, giderken de tövbe tövbe diye söyleniyor, abim ne diyor ya bu dedi kalk eve gidiyoruz dedi kalktı gittiler, kızlar o kadar şaşırdım ki o kadar utandım ki bu söylemden anlatamam, bilmiyorum bu cümle ne demek Allah aşkına ben mi yanlış anlıyorum bu sözü?
O işten para bulamazsan yatak attaa baska işle kazan demek istemis ayip olmus gercekten abartmis biraz eşi denesin baksin belki olcak olmazsa ozaman laf yapsin ama bastan denesinler arkasinda dursun yeni evlilik belki rezil olmaktan korkmstr anlamadim bendeŞoklar içerisindeyimbir insan eşine 1- 1.5 aylık eşine nasıl böyle hakaret eder dondum kaldım yeminle hiçbirşey söyleyemedim ne ben ne kardeşlerim . Daha önce burda çok konu açtım gelinimizle ilgili en son yaşananları bile geçti bu söylem, anlatayım olayı.
ben ev kızı değilim ve hiçbir zaman ev kızı olmadım bu birrrrr, ikincisi evet görümceyim inan böyle bir insanın görümcesi olmayı bende istemezdim bu iki, rahatsızlık veriyorsam size okumayın bu da üçççççUmutsuz ev kızıydın, tam teşekküllü bir görümceydin, hadi o cook istediğin evlilik yoluna girdin, hala abin gelin.. Ya endişe edebilirsin de bunları mütemadiyen buraya açınca rahatlıyor musun?
Herkes geline tü kaka nasıl bir insan türevi şeyler söylerse mutlu mu olacaksın kaldı ki direk senle ilgili bi durum da değil buradakiler sana ne gibi çözümler bulabilir, başkalarını ilgilendiren problemler kişisel dertmiş gibi açılmamalı bence!
ben ev kızı değilim ve hiçbir zaman ev kızı olmadım bu birrrrr, ikincisi evet görümceyim inan böyle bir insanın görümcesi olmayı bende istemezdim bu iki, rahatsızlık veriyorsam size okumayın bu da üççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?