Arkadaşım nerden biliyorsun olmadıgınıyemek kurslarına gıtsen .. elının lezzetı yok sanırım begenmıyor demek kı .. veya nasıl sevıyor ona gore yapsan
İyi değil çok eleştiren bürünmüş okaynananla aran nasıl ondan sana öğretmesini istesen?
Demek ki kıvamını lezzetini tutturamıyorsunMerhaba arkadaşlar 2 buçuk sene oldu evlenelı. Evlenene kadar doğru düzgün yemek yapmayı bilmezdim. Evlendikten sonra eşimden bu konu da ağır eleştiriler aldım. Kendimi zamanla yetiştirdim. Neyse zamanla ya ben bişeyler öğrendim ya da alındıgımı evde sorun çıktığını anlayınca dilini kesti. Zaman geçince bişey farkettim annesinin ve bazı akrabalarının evinde yediği günü yemıyordu. Pasta börek üste sever yapmıyorsun der. Yapıncada iki çatal alır yemiycem der. Niye yemiyorsun deyince de tokum şişim yok kapasitem bu günü laflar eder biri bişey getirince de hemen alır yer ya da akrabasının evinde ikinci tabağı üste. Öyle üzülüyorum kü anlatamam
he hezıkkım yesin
Çok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infazDemek ki kıvamını lezzetini tutturamıyorsun
Sonuç itibariyle iki yıldır benim yemeğimi yiyor. Ama diğerlerini yediği gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?