- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Biz diyeceklerimizi nerelerde sorun olabilecegini siraladik..Sonuç itibariyle iki yıldır benim yemeğimi yiyor. Ama diğerlerini yediği gibi değil
Neyi elestirmis ki kadin demek ki tadini lezzetini tutturamiyorsun demis seninkini yemiyor baskasininkini ust uste iki tabak aliyorsa bencede oyle kusura bakmada olumsuz elestiriye tahammulun yok ne denmesini bekliyorsun yapa yapa ogreneceksin kendini gelistir kursa git birinden yardim al kitaplar al internetten tarif dene begendiklerini not al kendine bir yemek ajandasi yapÇok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
Ayni yemegi sen yediginde, lezzetli geliyor mu sana? Geliyorsa, salla gitsin. Ben mesela yaptigim seyin tadini begenirsem, isterse hic kimse begenmesin, hic sallamazdim.Arkadaşım nerden biliyorsun olmadıgını
Ne alaka ya, kim yargısız infaz yapmış. Herkes fikrini beyan ediyor. Bence siz çok hassassınız bu konuda..Çok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
Olumsuz elestiriye tahammulu yok arkadasin ne yazik ki ,evet biraz hassas belli ama burada kirmak icin birsey söylenmemis el lezzeti farkli birsey yemek yapmak ile alakasi yok kiminin eli gercekten lezzetli olur.Ne alaka ya, kim yargısız infaz yapmış. Herkes fikrini beyan ediyor. Bence siz çok hassassınız bu konuda..
Ben yazdığına göre yorum yaparım ,buraya öyle yazmışsın yazdıklarından o sonuç çıkıyorÇok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
eşine de böyle tepki veriyorsa adam olmamış ,lezzeti kötü olmuş demeye çekiniyordurNe alaka ya, kim yargısız infaz yapmış. Herkes fikrini beyan ediyor. Bence siz çok hassassınız bu konuda..
Olumsuz elestiriye tahammulu yok arkadasin ne yazik ki ,evet biraz hassas belli ama burada kirmak icin birsey söylenmemis el lezzeti farkli birsey yemek yapmak ile alakasi yok kiminin eli gercekten lezzetli olur.
sen mi kötü aşçısın hadi oradan gördük yemek bölümüne koyduğun yemekleri hepsi de on numaraydıBen de çok iyi aşçıyım diyemem. Ama internette bazı sitelerde çok ayrıntılı yemek tarifleri var. Ölçüsüne uyduğun vakit ilk denemende bile güzel sonuç çıkar. Bi de eşinle memleket farkı varsa bu direk damak tadını etkiliyor. Eşinin memleketinin meşhur yemeği nedir mesela, bi gün onu yap beğenirse bi hafta över zaten
Ayy sağol canım eksik olmasen mi kötü aşçısın hadi oradan gördük yemek bölümüne koyduğun yemekleri hepsi de on numaraydı
eşine de böyle tepki veriyorsa adam olmamış ,lezzeti kötü olmuş demeye çekiniyordur
susmakla yetiniyordur ve yememekle
aynen ,aşırı tepki vermese eşi şuyu eksik buyu eksik şurasını sevmedim diye fikir beyan edebilirAynısını düşündüm. Eşine de alıngan davranıyorsa belki çok basit bir şey var ortada adam sesini çıkaramıyordur.
Bütün sureleri yemek yaparken herzaman okurmusunuzyemek yaparken 7 kere tahiyyat suresi okuyunuz yemeğiniz yiyenler tarafından beğenilecektir
YEMEK YAPARKEN
İHLAS SURESİ OKUMAK=>YEMEĞİ YİYENLERİN HİDAYET VE İHLASLARINA
KEVSER SURESİNİ OKUMAK=>YEMEĞİN LEZZETLİ OLMASINA
TAHİYYAT (ETTEHİYYATÜ)OKUMAK=>YEMEĞİN BEREKETLİ OLMASINA
VESİLEDİR İNŞALLAH
NOT= BU DUA VE SURELERİ OKURKEN YEMEĞİ SAĞ YÖNE KARIŞTIRMAK MAKBULDÜR
Deme oyle demeElinin lezzeti yoktur belki diyecektim de korktum
Herkes harika yemek yapacak diye bir sey yok. Sartlandirma kendini.
Ben de kurufasulye yapamiyorum mesela. Suyun icinde yuzuyor katiyyen helmeli olmuyor. Ki cok basit yemektir sonucta. Alt tarafi kuru fasulye yani.
Internetten bol bol video izle. Ev hanimiysan nurselin mutfagini izle mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?