- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Ettihiyyatü okursaniz bereketli olur ertesi gunede kalir[/QUOTE Bende ertesi güne kalan yemeği sevmediğimden okumam
Bütün sureleri yemek yaparken herzaman okurmusunuz[/QUOTE Yok canım ya kevser okurum. Öbürlerini de okusam iyi de.Yemeklerim çok lezzetli olur.Hatta eşim derki?bilerek böyle güzel yapıyorsunki kilo alsın şişko olsun kimse kocama bakmasın .Biraz göbek bağladı da.
Çok basit olur mu?Bu konu hakkında ne kadar konu açılmış görsen şaşarsınElinin lezzeti yoktur belki diyecektim de korktum
Herkes harika yemek yapacak diye bir sey yok. Sartlandirma kendini.
Ben de kurufasulye yapamiyorum mesela. Suyun icinde yuzuyor katiyyen helmeli olmuyor. Ki cok basit yemektir sonucta. Alt tarafi kuru fasulye yani.
Internetten bol bol video izle. Ev hanimiysan nurselin mutfagini izle mesela.
Baskasinin evinde gordugunu yiyip de benim yaptigimi yemeyen kocaya su bile vermem vallaMerhaba arkadaşlar 2 buçuk sene oldu evlenelı. Evlenene kadar doğru düzgün yemek yapmayı bilmezdim. Evlendikten sonra eşimden bu konu da ağır eleştiriler aldım. Kendimi zamanla yetiştirdim. Neyse zamanla ya ben bişeyler öğrendim ya da alındıgımı evde sorun çıktığını anlayınca dilini kesti. Zaman geçince bişey farkettim annesinin ve bazı akrabalarının evinde yediği günü yemıyordu. Pasta börek üste sever yapmıyorsun der. Yapıncada iki çatal alır yemiycem der. Niye yemiyorsun deyince de tokum şişim yok kapasitem bu günü laflar eder biri bişey getirince de hemen alır yer ya da akrabasının evinde ikinci tabağı üste. Öyle üzülüyorum kü anlatamam
AynenAman dert etme yemezse yemesin paşam!Sen de fazla önemseme bence adam çaresini bulmuş orda burda yiyor karnı tok sorun yok.sen elinden geleni yapmışsın yapıyorsunda,ister yeeer ister yemez kendi bilir,hiç üzme kendini.
Merhaba arkadaşlar 2 buçuk sene oldu evlenelı. Evlenene kadar doğru düzgün yemek yapmayı bilmezdim. Evlendikten sonra eşimden bu konu da ağır eleştiriler aldım. Kendimi zamanla yetiştirdim. Neyse zamanla ya ben bişeyler öğrendim ya da alındıgımı evde sorun çıktığını anlayınca dilini kesti. Zaman geçince bişey farkettim annesinin ve bazı akrabalarının evinde yediği günü yemıyordu. Pasta börek üste sever yapmıyorsun der. Yapıncada iki çatal alır yemiycem der. Niye yemiyorsun deyince de tokum şişim yok kapasitem bu günü laflar eder biri bişey getirince de hemen alır yer ya da akrabasının evinde ikinci tabağı üste. Öyle üzülüyorum kü anlatamam
Çok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
Mercimek çorbasının içine 5 bardak kesme şeker döksem ama 7 kere bu sureyi okusam yine beğenirler miiii ?yemek yaparken 7 kere tahiyyat suresi okuyunuz yemeğiniz yiyenler tarafından beğenilecektir
YEMEK YAPARKEN
İHLAS SURESİ OKUMAK=>YEMEĞİ YİYENLERİN HİDAYET VE İHLASLARINA
KEVSER SURESİNİ OKUMAK=>YEMEĞİN LEZZETLİ OLMASINA
TAHİYYAT (ETTEHİYYATÜ)OKUMAK=>YEMEĞİN BEREKETLİ OLMASINA
VESİLEDİR İNŞALLAH
NOT= BU DUA VE SURELERİ OKURKEN YEMEĞİ SAĞ YÖNE KARIŞTIRMAK MAKBULDÜR
İyi de bundan ne sonuç çıkar ki?Çok güzel eleştiriyorsunuz da bilmeden etmeden yargısız infaz
Ayy karnım agrıdı gülmekten.Cok tatlısınızAnnesi yemek yapamayan, demledigi cay bile icilmeyen biriyle evlenmenin degerini tekrar anladim. Yumurta kirsam herif tezahurat yapiyor. Hele ustune karabiber dokmussem dunyanin en iyi ascisi benim.
Tatlım dert etme kendini üzmüş ve yıpratmış olursun o akrabalarında. Yediği böreklerin yemeklerin tarifini al hatta bir gün akrabalarından samimi olduğun birini çagır evine börek ya da yemeği sen güzel yapıyordun yapalım mi de yaptır kadına akşamda kocana söyleme ben yaptım de bakalım napıcak bu seferdeMerhaba arkadaşlar 2 buçuk sene oldu evlenelı. Evlenene kadar doğru düzgün yemek yapmayı bilmezdim. Evlendikten sonra eşimden bu konu da ağır eleştiriler aldım. Kendimi zamanla yetiştirdim. Neyse zamanla ya ben bişeyler öğrendim ya da alındıgımı evde sorun çıktığını anlayınca dilini kesti. Zaman geçince bişey farkettim annesinin ve bazı akrabalarının evinde yediği günü yemıyordu. Pasta börek üste sever yapmıyorsun der. Yapıncada iki çatal alır yemiycem der. Niye yemiyorsun deyince de tokum şişim yok kapasitem bu günü laflar eder biri bişey getirince de hemen alır yer ya da akrabasının evinde ikinci tabağı üste. Öyle üzülüyorum kü anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?