bu da benim davetiyemdi kızlar...

pinarturhan

yeni evli ve çok mutlu...
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
229
0
46
40
Şanlıurfa
2ay önce evlendim.. davetiyeyi esprili bişi olsun istedim.. herkescikler de çok beğendi...işte davetiyem: (birebir aynısını yaptırdık..ama bu bana ait değil.. netten resmi buldum öle paylaşıyorum.. )

merhaba, hayırlı olsun öncelikle. benim de 2 ay sonra düğümüm olacak, davetiyenizi nerede bastırdınız acaba? benim de bulduğum bir örnek var ama yaptıracak yer bulamıyoruz..

Öncelikle Hayırlı olsun.
Davetiyende çok güzel olmuş gerçekten bizimle paylaştığın için teşekkürler cnm :)

merhaba, hayırlı olsun öncelikle. benim de 2 ay sonra düğümüm olacak, davetiyenizi nerede bastırdınız acaba? benim de bulduğum bir örnek var ama yaptıracak yer bulamıyoruz..

canım ben urfa da yaşıyorum.. bi kaç matbayaa gittik örnek albümleri vardı baktım ve bunu seçtim.. sedef davetiye sanırım markası.. kolay gelsin sanada.. zor iş evlenmek zor..

Bu tür davetiyeleri ben de çok seviyorum, eline alanın yüzünde bir tebessüm oluşturuyor :)
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)

çok güzelmiş çok eğlenceli ya keşke bende böle bişi yaptırsaydım:)))....geliolar eve giriolar allahtan devamını göstermiyo :)))))

Bu tür davetiyeleri ben de çok seviyorum, eline alanın yüzünde bir tebessüm oluşturuyor :)
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)

teşekkür ederim canım .. aynen dediğin gibi eline alan önce karta sonra düğünün tarihine bakıyor.. bi de atmaya kıyamıyolar hemen.. diğerleri hemen çöp oluyor ne yazıkki..

Aynısını biz de düşünmüştük:) Çok eğlenceli, tebrik ederim mükemmel seçim. Biz vazgeçtik aynı davetiyenin farklı bir modelini yaptırdık. Evlilik cüzdanı gibi olanı. Önemli olan bunlar değil de, evliliğin canım. Bunlar gelip geçici hevesler. Önemli olan aşkınız, yuvanız Sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür geçirmeniz dileği ile. Sevgiyle kalın, hep birbirinize sımsıkı sarılarak kalın inşallah :80:

bende çok beğendim davetiyrnizi..Nerede ve kaç tl ye bastırdınız.. Allah bi yastıkta kocatsın sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…