Suan kac kilosun? Kac kiloyla basladin diete? Bende gunlyk actim. Desteklerinizi beklerim.
85 ile başladım 71 kiloyum şu an 2 ayı geçti diyete başlayalı.umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
ara öğün yemiyorum desem yeridir.arada bazen bisküvi falan yiyorum.yada herhangi bi atıştırmalık.Ne guzel. Darisi basima. Yalniz ara ogun yemiyor musun? Meyve falan
sabah kahvaltımı yazarak başliyim günlük...
2 dilim tam buğday ekmeği
biraz beyaz peynir
7 zeytin(evet abarttım)
1 haşlanmış yumurta
ara:
bir avuç çekirdek
öğle yemeğim:
1 tabak bulgur pilavı
biraz pazı kavurma
1 tavuk baget(haşlama)
öğle yemeğimde yazdığım gibi 1 tabak mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yedim.
akşam yemeğim ise 2 incedilim ev yapımı pekmezli damla çikolatalı kek.(kendi uydurmam)
senin maşallahınvar güzel arkadaşım nasıl kıyafetler baya bollaşmıstır senin
Bende senin gibi kilo verebilir miyim sence. Gunlugune ne yedigini yazmak dietini bozmamanda yardimci oluyor mu? Benimde gunugum var. Bende ne yersem yazmaliyim mi? 94 kilodan 92 ye dustum ama istahim acildi gene. Ne gorsem yemek istiyorum.orucum bugun.senin kilo vermen beni mutlu ediyor. Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin? Kilo vermem diye cok korkuyom85 ile başladım 71 kiloyum şu an 2 ayı geçti diyete başlayalı.umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
Bende senin gibi kilo verebilir miyim sence. Gunlugune ne yedigini yazmak dietini bozmamanda yardimci oluyor mu? Benimde gunugum var. Bende ne yersem yazmaliyim mi? 94 kilodan 92 ye dustum ama istahim acildi gene. Ne gorsem yemek istiyorum.orucum bugun.senin kilo vermen beni mutlu ediyor. Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin? Kilo vermem diye cok korkuyom
Tebrikler valla süpersin
eski kıyafetlere dönüş başladı canım yavaş yavaş.ama hafiften bi rehavet çöktü sanki.görenler kilo vermişsin falan deyince şımardım biraz sanırım kekleri falan löplettim.bi silkelensem iyi olucak bende...
silkelen canım geçen 2 hafta ben öyle oldum kaçırdım ipin ucunu ama erken toparladım iyi gidiyorumarada olur öyle yeter ki farkına var ve düzene gir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?