Bu da benim diyet günlüğüm,desteklerinizi bekliyorum...

kahvaltımı öğle yemeği saatimde yaptım.ikisi bir oldu.şöyleki:

1 haşlanmış yumurta
bikaç çatal maydanozlu peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
3 tane burçak bisküvi ve çay

akşam üstü:
1 tabak çorba
1 tabak zeytinyağlı pırasa

akşam yedi gibide bir tabak barbunya fasulye yedim günlükcüm....

sabah kahvaltımı yazarak başliyim günlük...

2 dilim tam buğday ekmeği
biraz beyaz peynir
7 zeytin(evet abarttım)
1 haşlanmış yumurta

ara:
bir avuç çekirdek

öğle yemeğim:
1 tabak bulgur pilavı
biraz pazı kavurma
1 tavuk baget(haşlama)

Ne guzel. Darisi basima. Yalniz ara ogun yemiyor musun? Meyve falan
ara öğün yemiyorum desem yeridir.arada bazen bisküvi falan yiyorum.yada herhangi bi atıştırmalık.
meyve bilinçli olarak yemiyorum.kestim diyebilirim.çünkü meyve şekeri yani fruktozda kilo vermeyi zorlaştırıyo diye öğrendim.hele hele akşamları hiç yememek lazım kilo verme sürecinde.

dün akşam yemeğim:
1 tabak dolusu bulgur pilavı(sade)bunu yemicektim işteama bayılıyorum bulgur pilavına napiim.offff

sabah kahvaltım:
2 çatal tereyağında yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 küçük dilim peynir
4 zeytin
2 çatal acı biber salçası kahvaltılık olanlardan

ara:
3 tane ince küçük grissini

öğle yemeğimi birazdan yerim.sanırım mercimek çorbası yicem sadece.

öğle yemeğimde yazdığım gibi 1 tabak mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yedim.

akşam yemeğim ise 2 incedilim ev yapımı pekmezli damla çikolatalı kek.(kendi uydurmam)

öğle yemeğimde yazdığım gibi 1 tabak mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yedim.

akşam yemeğim ise 2 incedilim ev yapımı pekmezli damla çikolatalı kek.(kendi uydurmam)

senin maşallahınvar güzel arkadaşım nasıl kıyafetler baya bollaşmıstır senin

senin maşallahınvar güzel arkadaşım nasıl kıyafetler baya bollaşmıstır senin

eski kıyafetlere dönüş başladı canım yavaş yavaş.ama hafiften bi rehavet çöktü sanki.görenler kilo vermişsin falan deyince şımardım biraz sanırım kekleri falan löplettim.bi silkelensem iyi olucak bende...

85 ile başladım 71 kiloyum şu an 2 ayı geçti diyete başlayalı.umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
Bende senin gibi kilo verebilir miyim sence. Gunlugune ne yedigini yazmak dietini bozmamanda yardimci oluyor mu? Benimde gunugum var. Bende ne yersem yazmaliyim mi? 94 kilodan 92 ye dustum ama istahim acildi gene. Ne gorsem yemek istiyorum.orucum bugun.senin kilo vermen beni mutlu ediyor. Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin? Kilo vermem diye cok korkuyom

kesinlikle buraya yazmak işe yarıyor.otokontrol sağlıyo en başta.hemde muhabbet ederek motive ediyoruz birbirimizi.

bi kere boool su iç.
sporu ihmal etme ben son günlerde ihmal ettim ama verdiğim kiloyu sporada borçluyum.ben leslie yapıyorum.çok işime yaradı.
akşam yemeklerinide 6 da bitir.sonra yememeye çalış.
ekmek sadece kahvaltıda yiyorum.onun dışında ekmek yok.sende dene derim.

bunları yapmaya çalış,vermemen için bi neden yok.yeterki iste.

kahvaltı:
2 çatal peynir
4 zeytin
2 çatal kızılcık reçeli
1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim kepek ekmeği
2 fincan şekersiz çay

öğle yemeği yiyemedim yeni geldim eve.şimdi yiyorum.
1 küçük tabak yağsız domatesli makarna

akşam oldu sayılır.yemeden yatabilirsem süper olucak...

silkelen canım geçen 2 hafta ben öyle oldum kaçırdım ipin ucunu ama erken toparladım iyi gidiyorum arada olur öyle yeter ki farkına var ve düzene gir canım

Son düzenleme:
silkelen canım geçen 2 hafta ben öyle oldum kaçırdım ipin ucunu ama erken toparladım iyi gidiyorum arada olur öyle yeter ki farkına var ve düzene gir canım

aynen canım.arada oluyo çünkü çok kastım başlarda kendimi bünye sıkıldı diyetten.ama yok toparlanıcam hemde hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…