Bu da benim diyet günlüğüm,desteklerinizi bekliyorum...

canım nasıl gidiyo diyet ben bi kaç gündür giremeyorum yani girip çıkıyorum takip edemedim nasılsın kaç kilo oldun canım

canım nasıl gidiyo diyet ben bi kaç gündür giremeyorum yani girip çıkıyorum takip edemedim nasılsın kaç kilo oldun canım

diyet spor devamda bi kaç gündür aralarda abarttım sanırım.ama vazgeçmek yok tabi.

en son 71 gördüm daha tartılmadım o günden beri,evdeki tartım bozuk eczaneye gitmem lazım.sen neler yapıyosun gerçi günlüğünü

takip ediyorum tatlım,süpersin

iyiyim canım benim b hafta doktordaydım pazartesi yeni diyet listeme başlayacağım canım doktor tiroit ilaçlarımın dozunu arttırdı

iyiyim canım benim b hafta doktordaydım pazartesi yeni diyet listeme başlayacağım canım doktor tiroit ilaçlarımın dozunu arttırdı

troit sorununmu var canım senin.geçmiş olsun.diyetisyene gitmen iyi lmuş daha güzel kilo verirsin böylece

öğle yemeğim saçma sapan oldu.moralim mozuk yemek hazırlayıp yiyecek halim yok

2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup yedim....

dün akşamki yemeğim:
1 tabak etli kuru fasulye

bu sabah:
2 dilim kepek ekmeği
4 kaşık menemen
2 zeytin
biraz beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

kimsecikler yok bugün,haftasonu herkes gezmelerde sanırım.bide bana bak eve mahkumum resmen....neyse burası bir derdim var köşesi değil forumun.

dün akşam ne yediğimi yaziyim günlük.flaş flaş flaşşşşş.

dün akşam bi kaç kaşık!!! nutella yedim yemek yerine.sanırım malum günlerden dolayı tatlı krizi tuttu.ee tabi bide moral bozukluğuda eklenince dayan tatlıya durumu oldu.

neyse bugüne gelirsek:

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük parça peynir
1 fincan çay

öğle:
4 kaşık dünden kalan fasulye
2 kaşık makarna yine dünden kalan(ben az yediğim için yemekler günlerce gidiyo iyimi kötümü bilemedim ya)

akşam:
işte bomba geliyo günlük.az önce akşam yemeği olarak nutella yedim yine kaşıkla.

off şu günler bi geçsede tatlı krizimde geçse...

dünü yazarak başliyim .

sabah:
1 dilim kepek ekmeği
2 çatal tereyağlu yumurta
biraz peynir
3 zeytin

öğlen:
bir yemek tabağı dolusu roka salatası
2 kaşık yoğurt

akşam:
1 dilim (dilim avuç içi kadar)kuşbaşılı pide

Son düzenleme:
bugüne gelirsek günlük..

sabah:
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık menemen
2 küp peynir
2 fincan çay

öğlen:
2 dilim kuşbaşılı pide
bir avuç fındık

sabah:
2 dilim tost ekmeği arasına maydanozlu lor peyniri koyup tost yaptım yağsız
2 fincan şekersiz çay

öğlen:
4 kaşık haşlanmış yağsız makarna
1 koca tabak roka salatası
2 kaşık yoğurt

akşam:
3 kaşık sulu köfte
1 ısırık pide

2 litreye yakın su içtim,soğuklar başladığından beri daha fazla içemiyorum malesef.
1 fincan kiraz sapı çayı içtim...

selam günlük:)))
4 gündür girip yazamadım yediklerimi evde değildim ama diyet bozulmadan devam ediyo:)

bugünü yaziyim en azından...

kahvaltı:
3 küçük kabarcık
az peynir
6 zeytin
şekersiz booool çay

öğle yemeğim:
1 tabak işkembe çorbası(enfeeesss)
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 çatal makarna

işte böyle günlüğüm.byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…