sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
2 zeytin
bi kaç çay kaşığı pekmez
2 ısırık peynirli gözleme
uzun bi aradan sonra bugün leslie 2 mile yaptım.çooook mutluyum...
canım ya super gidiyorsun alla ben senden cok merak ediyorum kaça duştugunu hayranım istikrarinainşallah başarı hıkayenı okuycaz emınım :81::81::81:
Canım gercekten harika gidiyorsun
Ara ara bakıyorum günlüğüne
Nasıl duruyorsun bu kadar dikkat edip tartilmadan
Maşallah sana
teşekkürler"
ilk başlarda her gün tartıldım canım.taki tartım bozulana kadar,bozana kadar tartıldım yanieczaneye gitmem lazım tartılmak için.gitmedimde bayadır.yani bozuk olmasa yine tartılıcam
şöyle bi durumum var ama dışardan herkes zayıflıyosun gitgide diyolar.o motive ediyo canım.
merhaba senin günlüğünü okuduktan sonra kendime günlük açtım 9. günüm ve 2.300 verdim bile aklım hala senin günlüğünde kaç kilo oldu acaba diyorum:78: ama uzun zamandır tartılmıyosun kaça düştüğünü bende merak edenlerdenim tartıl artık senden çok merak ediyorum
merhaba senin günlüğünü okuduktan sonra kendime günlük açtım 9. günüm ve 2.300 verdim bile aklım hala senin günlüğünde kaç kilo oldu acaba diyorum:78: ama uzun zamandır tartılmıyosun kaça düştüğünü bende merak edenlerdenim tartıl artık senden çok merak ediyorum
Bak ben yalnız degilmisim
En iyisi biz meraklı melahatlar olarak
Toplanıp sana bi tartı alalım :))))
Canım tartının pili bitmiş olabilir mı
Pil alıp takmayı denedin mi
tartıl artık canım meraklardayım
leslie yaptım da geldim günlük
söz verdiğim gibi artık hergün bu leslie yapılacak arkadaş
daha kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam...
selam arkadaşlar,evliyim ve on aylık dünya tatlısı bir kızım var.hamilelikte son zamanlarda 95 kiloyu gören ben,doğumdan bir hafta sonra 85 oldum. 10 ayda 78 kiloya kadar geldim artık diyet yapıp dört yıl önceki kiloma donmek istiyorum .atanma durumum var şubat ayında iş hayatıma farklı girmek istiyorum :) 63 kiloya insem yeter.son olarak 58 kilo hedefime ulaşmak istiyorum.kalori diyeti yapacağım.1300 kalori hedefim. Haydi bismillah ilk günüme :) ayrıntılarla yeniden sizlerle olacağım :) not:boy 1.60, kilo:78:
canım benım maşalllah azmıne istikrarına ben eminim verdigine rabbbim emeğini karşılıksız bırakması sen boyle kararlı olduktan sonra kim tutar seni
öğle yemeğim:
2 kaşık pilav
1 tabak salata(yeşil bier,domates,salatalık,soğan)
akşama yemek yemicem ilk günlerdeki gibi.bi türk kahvesi içicem o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?