iradenizden dolayı sizi tebrik ediyorum
harikasınız maşallah
yazdıklarınızı okudum şaşırdım kendimden utandım kızdım
çok yorgun mutsuz hissetmeye başladım omega 3 hapı ve karbonatlı su size iyi geldimi yardımınızı bekliyorum
teşekkürler övgülerin için ama bugün saçmaladım börek çikolata falan.
halsizlik falan hissetmiyorum bu seferki diyetimde bunuda omega3 e bağlıyorum.omega3ü sabahları aç karna içiyorum.o zaman daha iyiymiş.
karbonatlı suya gelirsek alkali vücuttaki zararlı asitlerden arındırıyormuş diye öğrendim.uyguluyorum bunuda.
yani 26.günüm bugün ve 10 kilo verdim.sanırım işe yarıyo bunlar.bana iyi gelen size iyi gelirmi bilmem ama yaptığım şeyler zaten genel-geçer şeyler.
tabiki yardım ederim,bilgim ve tecrübemin yettiği kadar tabi.
takıl bana elveda de kilona(canım sıkkın bugün biraz sulandıriyim dedim azcık)
halsizlik hissetmemen çok güzel ben kpssyede hazırlanıyorum kendimi mutsuz hissediyorum omega 3 hangi marka ve kaç tl aldınız uzun süremi kullanacaksınız bilginiz için teşekkür ederim
günaydın,kolay gelsin sana kpssde başarılar.
marka veremicem belki yasaktır bilmiyorum çünkü ama şu üzerinde yaşlı karı koca resmi olan 120 adet tableti kullanıyorum.fiyatını bilmiyorum bi akrabam yurtdışından getirmişti,türkiyedede var ama o marka.marka çok önemli olmaz sanıyorum hepsi balık yağı sonuçta.
diyet boyunca kullanıcam,iyi geldiğini hissediyorum çünkü.sonra devam edermiyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?