off off,patlamış mısır olmasaydı iyiymiş.
olana çare yok önümüze bakalım
yeni kilo çizelgem nasılda güzel görünüyo.12 gitti
akşam girip menümü yazarım günlük.
bugün daha girmem.
bu gazla leslie yapiyim ben.
byeee
tebrik ederim.çok güzel kilo veriyorsun canım.diyetinde başarılar.
Maşallah nazar değmesinn bir solukta 6 ncı sayfanıza kadar okuumm dahada okumaya devam ediyorumm,nasılda güzel kilo vermişsinn ve sağlıklı besleneek kaçak yapmadan .kızıma bile gösterdim günlüğünüzüü hatta şöyle düşündükk hergünn siizn yedikleriniziimi yesem bende,1 nci ,2 nci gün ne yediyseniz bende yanısını yapayım diyorumm,başlangıç kilonuzla şimdikii kilonuza bakınca 1 ay gibii sürede çok güzel vermişsinizz
Nod ideolum oldun artık inann sizleri okudukça ben neden yapamayım diyorumm
Aslında canımm ben bu mayıs ayında 92 kilodan 68 kiloya kadar düşüm.26 myısta kızkardeşimin düğününe kadar çok güzel verdimm ama düğün bitti sabahına hemen yemeklere saldırdımm ve sonuç 4 buçuk ayda geri 77 kiloya çıktımm birde şimin evde olmasıda neden oldu düğünden 1 hafta önce trafik kazası geçirdii ve daha bu hafta işe başladı hep evdeydi,yemek düzenim bozulunca bir türlüü başlıyamadım gerii ama 1 haftadır dikkat etmeye başladımm artıkk birde senii ve elifii okuyunca dahada hırslandım.Allahım ne olur bu yaza kadar artık bitirmek istiyorumm kilo işinii,
Bende akşamları ekmek yemiyeyim diyorum canım ve senin gibii her öğüne salata koyarım
ooo sen zaten başarmışsın aslında,68 olmak kolaymıeşinin evde olması(geçmiş olsun)yemek düzenini değiştirir,bilirim bende.
daha önce vermişsin yine verirsin,inan.
ben sana inanıyorum valla.sen diyorum ama büyüksen benden kusura bakma
olsunn önemli değill diyebilirsinn senn
ben 36 yalında 3 çocuk annesiyimmm
ahh bu kaçıcıı kez diyette oluşumm benn 2 kızımda da genç kız gibii oldum
ama hamilelikte 30 kilo alınca geldii kilolar
şimdii yine onlarıı vermeye çalışıyorumm evliliğimm diyetle geçtii hepp şöyle tadınca yemek yiyemedimm
seninn taktiklerii uyguluyorumm öğlen ve akşamm ekmekk yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?