Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

ilginç bir şekilde tanıştık seninleolumunekankayizsmile
güzel yuvanda sağlıkla ,mutlulukla,eşin ve 2 oğluşunla huzurla oturmanı diliyorum...opuyorumnanaktan

evin çok güzel canım
özellikle mutfagını çok begendim
güle güle otur.

canım evini çok beğendim.allah agız tatınla oturmayı nasip etsin

ilginç bir şekilde tanıştık seninleolumunekankayizsmile
güzel yuvanda sağlıkla ,mutlulukla,eşin ve 2 oğluşunla huzurla oturmanı diliyorum...opuyorumnanaktan

eveeeeeeeeeeeeeeet özlemcim seninle tanışmak çok güzeldi tesadüfen tanıştık evet evini forumdan beğenip baktığım bi arkadaşla sonrasında tesadüfen yüzyüze konuşmak çok zevkliydi canım..güzel dileklerin için çok çok teşekkürler ..

ne kadar güzel çok beğendim mutluluk ve sağlıkla oturun benim de tek hayalim kendime ait bi evim olması

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.

çok sıcak çok güzel bir evin var güle güle mutlu huzurlu oturun inşallah...

selamlar canım çok güzel , ferah eviniz güle güle oturun yerimseniben
diğer arkadaşlarında dediği gibi açık renk yemek takımı çok hoş durur.zemuszemus

ıyi günlerde otur canım.
Fotoğrafların devamını bekliyoruz.

hoş bir eviniz var.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5

çok güzel bir evin var canım güle güle oturun benim de hayalim müstakil bir ev :Saruboceq:
gösterdiğin yemek takımı güzelmiş perdelerine ve koltuklarının içindeki kahveye uyabilir ama bence açık renk bir salonun var o yüzden orta sehpanın renginde de düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…