Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

bu yemek takımı sizce nasıl?
öncelikle evin çok güsel güle güle otur...
bu yemek odası benimkinden ben çok beğenerek aldım hatta yatak odamda bu takımın aynısı yani yemek odam yatak odan aynı bundan gerçekten tavsiye ederim ben birtek tv ünitesini almadım

balkon ne hoş.gidip orda bir kahve içesim geldi:).alah huzurla oturmayı nasip etsin arkadaşım.harika evin var:)

gule gule otur canim

mutfakaki yoluklarindan memnun musun canim cok hosuma gitti bende mutfagima almayi dusunuyorum aynisindan

gule gule otur canim

mutfakaki yoluklarindan memnun musun canim cok hosuma gitti bende mutfagima almayi dusunuyorum aynisindan

canım o fotolarda daha yeniydi ama şimdi felaket yapıştı sorma...saray benimki ben tavsiye etmem ama oturma odam ve çocuk odamda da shaggy var onlar kaşmirin halhal serisi onlardan çok memnunum hiç yapışma falan olmadı süpürünce de hemen kabarıyo hele çırpınca ilk günkü gibi oluyo yıkatmaya da verdim aynen duruyo ama dediğim gibi bu mutfaktakiler çok kötü oldu ne süpürülüyo ne çırpınca kaparıyo bu sene de dursun da artık seneye oraya da kaşmir almak istiyorum...

arkadaşlar uzun zaman oldu biliyorum yeni resimler eklemek istiyorum ama yeni değişiklikler yapıyorum sonrasında ekliycem inşallah bu konuda da sizden yardım istiyorum salonumdaki yemek masasını mutfagma koyup salonuma yemek odası takımı almak istiyorum ama kırşehirde öyle güzel mobilyalar satan yerler yok malesef bellona ve istikbalden başka ankara sitelere gideyim diyorum ordan da gelmesi falan nasıl olur bilmiyorum ama sizden renk ve model konusunda yardım rica ediyorum salonuma nasıl bir yemek odası takımı almalıyım resimler varsa elinizde fikir verin bana ben acayip kararsızımdırda...
birde yatak odama eskitme mobilya beyaza boyatmayı düşünüyorum nasıl olur sizce deneyen var mı?

çok güzel bir eviniz var güle güle otur canım yalnız mutfaktaki halıların nasıl orada kullanışlı oluyormu?:26:

çok güzel bir eviniz var güle güle otur canım yalnız mutfaktaki halıların nasıl orada kullanışlı oluyormu?:26:

yok canım yaa çok pişmanım sarayın simli shaggysı aldım kampanyalı diye ama hep yapıştı oturma odamda kaşmir var onu 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç yapışmadı bu da öyle olur sandım ama değilmiş...değiştiricem ama benim mutfak büyük biraz ister istemez büyük halı lazım oluyo bakıcam bakalım nası bişey alcaksam...

canım eğer yaşadığın ilde mobilya anlamında çok çeşit yoksa ankara yakın nasıl olsa gel sitelerden bak. benim eşimin teyzesinin oğlu geldi bütün mobilyalarını beğendi,istediği zamana kadarda beklettiler ve kargoyla ücretsiz gönderdiler hemde malatya gibi daha uzak bir yere. yani sorun olmuyo onlar için.

öylemi?????????ücrertsiz yani ben onu bilmiyordum...peki bi sorun olursa diyelim muhattab kim olur bu durumda???

arkadaşlar sizce salonuma bu takımmı????? yoksa 2. resimdeki bellona nova mı daha güzel olur...

Son düzenleme:
salonuma aldığım yeni yemek odamı yani yeni resimleri ekledim eskilerini kaldırdım ...

canım evin çok hoş müstakil olması çok güzel zaten güzel döşemişsin.güle güle otur ağız tadıyla. bu arada kışehirdeymişsin neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…