Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

canım evin çok hoş müstakil olması çok güzel zaten güzel döşemişsin.güle güle otur ağız tadıyla. bu arada kışehirdeymişsin neresi
evet canım sen de mi kırşehirlisin yoksa?

Evin çok güzel güle güle otur salon süperrr
teşekkürler

çok ferah ve huzur veren salonunuz var iyi günlerde oturunn
salonu aslında kaç seneden sonra yeni tamamladım aslında tamamladım sayılmaz aksesuar eksiklerim var ve de tv ünitesinin arkasındaki duvara duvar kağıdı düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi alabilirim...

Evin harikaa cnm, ağız tadıyla oturr inş.. Hep müstakil evim olsun istemişimdirr inş. bi günn olurrr

balkonunuzdaki sallanan koltuk çok güzel bende terasıma düşünüyorum nerdenkaça aldınız acaba

balkonunuzdaki sallanan koltuk çok güzel bende terasıma düşünüyorum nerdenkaça aldınız acaba

bir ara bim e gelmişti ordan almıştım canım 250 liraya ama bulunduğun şehirde bauhaus ya da koçtaş falan varsa oralardan da alabilirsin çok daha güzelleri var...

AYYYYYYYY çok güzel yaa valla güle güle otur allahım dert keder vermesin bu evde sana ..inş bizimde evimiz olur ...ahh ahhhhhhhhhhhh

mutfak dolapları benimkine benziyor...çok hoş güle güle oturun.............

çok güzel olmuş canm evin güle güle kullan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…