Bu da benim fal topiğim olsun :)

merhaba peralle dün gece fincanıma bakacağını söylemiştin sakın bunu ısrar olarak algılama belki unutmuşsundur diye dedim
 
kızlar fal ekliyorum,dünden beri kaç kere içtim fal kac kere cekmeye calıstım hatırlamıyorum.. ben becerip cekemiyorum ama sizlerin ufacık bir yorumuna bile( Rabbimin izniyle) ihtiyacım var.. herkes gördüğü,hissettiği birseyi söylese çok mutlu olurum.. bende bakabildiklerime kendimce yorum yapmaya calısacagım inşallah
 
merhaba kızlar :)
redd kız falla uyuyup falla uyanıyorsun, bi de bana fal manyağı derler, seni görmeliler bence
ancak uyanıp kahvaltımı ediyorum ben, tatilimin son iki günü (hatta bugün de bitti bir denebilir) güzel değerlendirmeliyim uykuyla
 
evett oynaya oynaya geldim

dr, sen altına falıma bakanın falına bakıyorum yazmışsın zaten fırsat bulduğumda bakarım sana, eklediğimde de sen bana bakarsın olur mu :)
yoo yoo cnm ben bakana bakıyorum degilll, ben her fala bakamıyorum.. bakabildigime iyi bakıyorum, bakamadıgıma hiiç bişey yok.. yorum yapabildigime bakarım sana zaten yaparm
 
jado bugün kahve falı yok mu?

jado fal açar mısın? ben kumral. o açık kumral.

canım kart kesiminde yine sorun ve özlem kartları çıktı. senin özlemenden kaynaklı sorunlar sanırım bunlar, senin ilişki yorumunuza dayanarak söylüyorum bunu. kartlarda herhangi birinizin yanında değil özlem kartı. ama açılımı yine güzel. her ne kadar birbirinizden bağımsız gibi görünseniz de aklınız gönlünüz birbirinizde.
 
kız daha erken ama bende sıraya giriyim bende istiyorum yine yeniden :)
ben:kumral
sevgilim:beyaz

canım senin kalbin onda onun ki sende. gül gibi geçinip gidiyorsunuz :) sevgilin yine zamannnnn diye tutturmuş bişeyde, mesafe giriyor sanırım yne aranıza. açık tenli bir bayanla, esmer biri var koyu tenli ama kız mı erkek mi bilmiyorum bu iki kişi bir iş çeviriyor. güzel şeyler çeviriyor bence :) evlilik ve teklif kartları çıkmış aralarında. belki arkadaşlarınız evleniyordur onlar çıkmış olabilir ama ben şöyle yorum yapmak istedim. bu kişiler sevgiline yardım edecek sana yapacağı teklifte :)
 
yoo yoo cnm ben bakana bakıyorum degilll, ben her fala bakamıyorum.. bakabildigime iyi bakıyorum, bakamadıgıma hiiç bişey yok.. yorum yapabildigime bakarım sana zaten yaparm

hmm tamam :) dünkü gibi bir cümle değil de daha uzun bakabilirsin umarım o zaman :)
 
evett oynaya oynaya geldim

dr, sen altına falıma bakanın falına bakıyorum yazmışsın zaten fırsat bulduğumda bakarım sana, eklediğimde de sen bana bakarsın olur mu :)
yoo yoo cnm ben bakana bakıyorum degilll, ben her fala bakamıyorum.. bakabildigime iyi bakıyorum, bakamadıgıma hiiç bişey yok.. yorum yapabildigime bakarım sana zaten yaparm
 

Yine bulanık olmuşlar ama düne göre daha iyiler :)
Bir grup insan var iki ayrı yerde. Aynı kişiler mi bilemiyorum. Birinde testi mi desem vazo mu desem öyle bişeye ulaşmaya çalışıyorlar sanki. Çok anlam veremedim ama ne olabilir diye düşündüğümde aklıma gelen tek şey miras gibi olaylar olabilir. Diğer taraftaki grup bir insanı düşünüyor. Bayan sanırım bu kişi. Sürekli konuşulan, anılan biri olabilir.
İki tane hayvan karşılıklı ayaklanmış kavga ediyorlar. Kedi gibi görünüyorlar. Kurnazlık sinsilik diyebiliriz bunlar için, birbirine karşı sinsice duran iki kişinin kavgası. İçlerinden birinde a harfi var. A harfi olan kişi diğerine göre daha dik durmuş, diğerinin aklı biraz karışık.
Bir kısmet görünüyor ama yarısı yok bu kısmetin. Henüz vakti var belki bu senin çabanla olacak bişeydir ve sadece yarısını başarabilmişsindir. Dünkü falında çıkan şeklin aynısı yine var. Ağaç demiştim ya, evlilik olarak yorumluyorum ben demiştim. Aynısı yine çıkmış.
İki muhabbet kuşu çıkmış, muhabbetli olan iki insan. Güzel bir konuşmaları var. Bu konuşmalarını dinleyen bir insan görünüyor. Çok iyi niyetli olmayan birisi.
Hane içinde bir göz var seni çok etkilemiyor. Buu göz burnu uzun bir bayana ait. Saçları kısa görünüyor. Öyle beyaz bi yerde çıkmış ki üstelik. Karda yürüyüp izini belli etmeyen birisi. Haneye yakın biri bu kişi.
 
cnmmm tesekkürlerrr , seni cok yordum dunden beriii saolasın
 

kalp kartları bir mi çıktı. Başka biri görünüyor mu.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…