Bu da benim fal topiğim olsun :)

sözleştiniz mi yahu hepiniz benzer şeyler söylediniz, ya da benim fal bugün yoruma açık çıkmamış net çıkmış :d

sorun sorun sorun, kart kesimi sorunlu. açılım yine iç açıcı :) hep aynı tarz çıkıyor falın. kalp kartlarınız yine birlikte. zamana ihtiyacınız var ve erkek yakınlaşma isteyecek bu zaman sürecinde. aile kartınız çıkmış. hangisine yorsam bilemedim ama sizin için evlilik olur umarım :)

parelle canım özür dilerim sıra sendeymiş ben gözden kaçırmışım resimleri, tam gittiğimde koymuşsun geri dönüp bakmamıştım hemen bakıyorum

sorun sorun sorun derken anlamadım canım. sorun kartı mı çıkmış. iki tarafta da mı sorun var. belki bayram dolayısıyla ailesinin yanına gitmiştir. o çıkmış olabilir. çoook teşekkür ederim jadocum. Ağzına yüreğine sağlık.

Kızlar bakan herkese çok teşekkür ederim

Canım sıkıntılarını çevreleyen bir düşmanın var. Sanki senin rahata kavuşmanı istemiyor gibi. Tam sen kendine gelecekken, aydınlığa çıkacakken yeniden senin etrafının karanlıkla kaplanmasına sebep oluyor.
Bir gelinlik gördüm ama gelinliğin içinde gelin yok. Kız gelinliğin yanında durmuş sadece bakıyor gelinliğe. Şehir dışına gelin giden birisi bu. İstemiyor mu evlenmeyi.
Sana büyük ve güzel bir haber geliyor hatta iki tane.
Bir insanla yollarını ayırabilirsin. Bu kişi sana dost görünmüş ama arkandan da etmediğini bırakmamış.
Canım bir bayrak var başarı anahtarıdır. Okul hayatı, iş hayatı. Sıkıntılardan geçeceksin ama büyük sıkıntılar değil. Büyük ve temiz bir kalp var. Hepsi arka arkaya bunların. Okul, iş, aşk hepsi birbirini destekleyecek :)
Hane içi aydınlık görünüyor. Bir bayan çıkmış saçlarını baya tepeden topuz yapmış. Bu kişinin kendince düşündükleri var kafasına taktığı şeyler. Onun dışında herhangi bi sorun görünmüyor. Haneyi dışarıdan gözetleyen biri var saçları at kuyruğu, kendi karanlıkta çıkmmış ama haneye kötülüğü dokunmuyor. Belki hane dışından, size ihtiyacı olan biridir. Yardım bekliyordur. Dileğinin de önü açk çıkmış oluyor. Bir yerde sekteye uğrayacağa benziyor o engeli aşınca yine güzellikler seni bekliyor

evet canım sorun çıkmış erkekten yana sorunlar

Teşekkür ederim canım senin de ağzına sağlık :)

şimdi anlayacaksınız nasıl bir beceriksiz oldugumu, cekemedim yaaaa sanki falın tamamını şeytan basmışşşş

Evet bulanık çıkmış :)
Görebildiğim kadar yorum yapayım.
Uzun burunlu bir adam var görmüşsündür sende, laz gibi, gözü sende :)
Ooofff gerçekten çok fena nasıl çektin kız makineyle bi de uzaktan bakınca daha net görünüyolar büyütmemek lazım
Askere giden biri var mı çevrende. Sanki asker uğurlaması var gibi, ellerin üzerinde havaya kaldırılmış.
Poposu büyük bir kadın var kuyruklu çıkmış iyi biri değil sanırım bu kadın. Bir de onun arkasını kollayan yalakası var. Birlikte bi iş çeviriyolar ama anlayamadım ne yapıyolar.
Canım bir ağacın var bekar mısın bilmiyorum ama ben evlilik diyorum ağaca. Bekarsan evliliğe, evliysen evliliğinin sağlamlığına işaret ediyor. İki kişi bir araya gelerek oluşturmuş ağacı da, o kadar sağlam bir yuva. Sanki yeni evleneceksin gibi geldi bana, ağacın altında gelinlik gibi bişeyler var. Kıyafetler var. Uluyan bir kurt gördüm bi de. Yorumunu bilmiyordum baktım fal sözlüğünden Evinize dost görünen bir düşmanınız giriyor, kim olduğunu bulmaya çalışın. Diyor.
Hane içinde f harfi sanırım bu. e ye de benziyor ama f gibi :) hanenin büyük bi kısmını kaplayan biri, eve neşe getiren huzur getiren biri. Hane dışına çıkan biri var, bayan. Yolculuğa gidiyor olabilir.
Benim gördüklerim bu kadar

herseye ragmen beni kırmadında baktın ya çoookk sagol,Allahım razı olsun

jado bugün kahve falı yok mu?

jado fal açar mısın? ben kumral. o açık kumral.

Son düzenleme:

yıldız gibi parlayacağın bir işe imza atacaksın okuyormusun çalışıyormusun bilemiyorum ama bir atak var senden.Çalışıyorsan eğer çalışma alanında güzel şeyler yapıcaksın herkes memnun kalacak ama kıskanan insanlardan düşmanlık kazanacaksın.Bir erkekle yakınlaşman var.Sevgilin varsa onunla ciddi adımlar olabilir.Yoksa yeni ciddi bir beraberlik.Evliysende yeni duygusal heyecanlar vs..Kocaman kalp gördüm bende sanırım senin kalbin bu.İçinde A harfi geçen isimli birisine adamışsın sanki kendini.Sana karşı yoğun duygular besleyen bir erkek var çevrende.Bu beraber olduğun erkek varsa o olabilir.Güzel bir dileğin var içinde mutluluk huzur akıyor dileğinin kısa bir engele takılacaksın gerçekleştirirken ama sonra yine hızıyla akacak ve yerini bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…