Ağzına sağlık canım teşekkür ederim :)
canım fincanın dibi karanlık ama ben bu falı çok ferah buldum. içimden öyle geldi. tabakta iki balık var. karşılıklı bakışıyorlar. burda aşk var. nazar . yine kısa kısa yolların var. bir kaplumbağa gördüm. yavaş olacak güzel bir şey var. 3 kişilik bir yolculuk var. bu kişilerin hepside kumral. süslenmiş bir yere gidiyorsun. birisinin elinde kocaman bir çanta var. uzak bir yere yolculuk var galiba. tilki gibi birini gördüm. kulaklarını açmış birisini dinliyor. aman dikkat et derim. kafası karışık bir erkek var. 2 kadın o kişisi ortasına almış. birşeyler söylüyorlar. bunları gördüm canım.
ben kumral. o ise açık kumral.
sözleştiniz mi yahu hepiniz benzer şeyler söylediniz, ya da benim fal bugün yoruma açık çıkmamış net çıkmış :d
sorun sorun sorun, kart kesimi sorunlu. açılım yine iç açıcı :) hep aynı tarz çıkıyor falın. kalp kartlarınız yine birlikte. zamana ihtiyacınız var ve erkek yakınlaşma isteyecek bu zaman sürecinde. aile kartınız çıkmış. hangisine yorsam bilemedim ama sizin için evlilik olur umarım :)
parelle canım özür dilerim sıra sendeymiş ben gözden kaçırmışım resimleri, tam gittiğimde koymuşsun geri dönüp bakmamıştım hemen bakıyorum
Kızlar bakan herkese çok teşekkür ederim
sorun sorun sorun derken anlamadım canım. sorun kartı mı çıkmış. iki tarafta da mı sorun var. belki bayram dolayısıyla ailesinin yanına gitmiştir. o çıkmış olabilir. çoook teşekkür ederim jadocum. Ağzına yüreğine sağlık.
Canım sıkıntılarını çevreleyen bir düşmanın var. Sanki senin rahata kavuşmanı istemiyor gibi. Tam sen kendine gelecekken, aydınlığa çıkacakken yeniden senin etrafının karanlıkla kaplanmasına sebep oluyor.
Bir gelinlik gördüm ama gelinliğin içinde gelin yok. Kız gelinliğin yanında durmuş sadece bakıyor gelinliğe. Şehir dışına gelin giden birisi bu. İstemiyor mu evlenmeyi.
Sana büyük ve güzel bir haber geliyor hatta iki tane.
Bir insanla yollarını ayırabilirsin. Bu kişi sana dost görünmüş ama arkandan da etmediğini bırakmamış.
Canım bir bayrak var başarı anahtarıdır. Okul hayatı, iş hayatı. Sıkıntılardan geçeceksin ama büyük sıkıntılar değil. Büyük ve temiz bir kalp var. Hepsi arka arkaya bunların. Okul, iş, aşk hepsi birbirini destekleyecek :)
Hane içi aydınlık görünüyor. Bir bayan çıkmış saçlarını baya tepeden topuz yapmış. Bu kişinin kendince düşündükleri var kafasına taktığı şeyler. Onun dışında herhangi bi sorun görünmüyor. Haneyi dışarıdan gözetleyen biri var saçları at kuyruğu, kendi karanlıkta çıkmmış ama haneye kötülüğü dokunmuyor. Belki hane dışından, size ihtiyacı olan biridir. Yardım bekliyordur. Dileğinin de önü açk çıkmış oluyor. Bir yerde sekteye uğrayacağa benziyor o engeli aşınca yine güzellikler seni bekliyor
..............................................
şimdi anlayacaksınız nasıl bir beceriksiz oldugumu, cekemedim yaaaasanki falın tamamını şeytan basmışşşş
Elmaa13 en kısa sürede bakmaya çalışacağım ama şuan değil.. Çünkü baktığım fallardan yeterince yoruldum. Umarım anlayışla karşılarsın.
herseye ragmen beni kırmadında baktın ya çoookk sagol,Allahım razı olsunEvet bulanık çıkmış :)
Görebildiğim kadar yorum yapayım.
Uzun burunlu bir adam var görmüşsündür sende, laz gibi, gözü sende :)
Ooofff gerçekten çok fena nasıl çektin kız makineyle bi deuzaktan bakınca daha net görünüyolar büyütmemek lazım
Askere giden biri var mı çevrende. Sanki asker uğurlaması var gibi, ellerin üzerinde havaya kaldırılmış.
Poposu büyük bir kadın var kuyruklu çıkmış iyi biri değil sanırım bu kadın. Bir de onun arkasını kollayan yalakası var. Birlikte bi iş çeviriyolar ama anlayamadım ne yapıyolar.
Canım bir ağacın var bekar mısın bilmiyorum ama ben evlilik diyorum ağaca. Bekarsan evliliğe, evliysen evliliğinin sağlamlığına işaret ediyor. İki kişi bir araya gelerek oluşturmuş ağacı da, o kadar sağlam bir yuva. Sanki yeni evleneceksin gibi geldi bana, ağacın altında gelinlik gibi bişeyler var. Kıyafetler var. Uluyan bir kurt gördüm bi de. Yorumunu bilmiyordum baktım fal sözlüğünden Evinize dost görünen bir düşmanınız giriyor, kim olduğunu bulmaya çalışın. Diyor.
Hane içinde f harfi sanırım bu. e ye de benziyor ama f gibi :) hanenin büyük bi kısmını kaplayan biri, eve neşe getiren huzur getiren biri. Hane dışına çıkan biri var, bayan. Yolculuğa gidiyor olabilir.
Benim gördüklerim bu kadar
Eki Görüntüle 540491 Eki Görüntüle 540492 Eki Görüntüle 540493 Eki Görüntüle 540494 Eki Görüntüle 540495 Eki Görüntüle 540496 Eki Görüntüle 540497 Eki Görüntüle 540498 Kızlar bakan herkese çok teşekkür ederim
jado bugün kahve falı yok mu?
jado fal açar mısın? ben kumral. o açık kumral.
kız daha erkenama bende sıraya giriyim bende istiyorum yine yeniden :)
ben:kumral
sevgilim:beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?