onların yorumuydu. :) erkek açık kumral. kız sarışına yakın açık tenli.
ayy nasıl güldümtik olucak gözünde canım yapma öyle
sevgilin değil o kız. o burunla ilgili söylediğim adamın yorumu anahtarda bitti. ihanet yük başka birileri. sen yoksun orda küçük burunlu adam da yok
Jado cum falin :))
Kafanda bir konuya takilmissin cnm. Fincanda temiz kocaman bir kalp cikmis. Bu nisanlinin kalpi bence. İcime iyle dogdu.
Birde iki balik kuyruklari birbirine bagli iki kalbin uzerinde.sizin aranizda ufak birsey terslik yaratabilir ama yaratsada bu durum uzamayacak. Aslinda sorun edilecek birseyde gorunmuyor pek.
Kiz biz sizi zorlan kusturecegiz yawww. Bende ayni seyi gordum. Belki trip atabilirsin :))
İki tane yolun var gidecegin. Biri cok kisa biri birinden daha uzun. Temz yollar ve acik.
Bak gecen defada tabaginda ayni goruntu vardi. Ayni yone bakan oturmus iki insanin arkadan goruntusu. Gene ayni seyi gordum. Ama gecen defa erkek kadina sarilmisti. Tek fark bu. Nisanlinla aranizdaki baglilik istikrarli sekerim masallah. Gene sizi gozetleyen bir kadin var. Ama bu defa daha yakin bu kadin. Hane icinden gibi. Normalde sizin haneniz ferah canim. Ama disarda cok konusmalar boyle kalabalik ortamlar var. Nazara dikkat diyorum canim dikkat edin cnm. Birde ne dilediysen olacak ins ama vakti var tatlim. Uzun disariya bir yol var kafanda galiba. Burayada gideceksin cnm.
Bu kadar gordum cnm
kocaman özlemişler birbirlerini bu özlemin giderilmesi için de az bi zman kalmış :) erkek daha çok özlemiş ama kız onun kadar özlememiş sanki. aralarında bir görüşmeleri olacak, evlilik düşünüyorlar mı bu kişiler. aile kartları çıkmış kalplerinin arasında. aile kartı kendi aileleri şeklinde de yorumlanıyor ama ben evlilik gibi hissettim :) bu konuda bir görüşmeleri olabilir
Yok ablacım haklısın gerçekten yanlış anlamadım zaten,insanlar gerçekten çok garipleşiyolar bazen,siz çok haklısınız böyle yapmakta..
Allah allah esmer erkek de yok hiç öyle,aklım fikrim hep onda benimevet acık tenli bayan var sorunlarımı anlattığım :)
Su esmer kişiler kafamı karıştırdı,onun sevdiği esmer biri mi var yani yanında ? :/
İkimize de yaakın olan esmerimsi bi erkek arkadaşı var bizim barışmamızı isteyen biri hatta o olabilir mi ki..
kızlar ugrasıyorum cekemiyorum falı, nasıl bukadar net cekiyorsunuz ki sizler
teşekkür ederim jadocum. seni yakalamışken bana bir kere daha fal açar mısın. ben kumral. o ise açık kumral.lütfenn. bak uyuyamıyorum sonra. gece kabus görüyorum.
işte buldum sana küsücem kız şimdi
hani yorum bile yapmadın falıma hıh. yaparsan bakıcam
onun yanında esmer biri var koyu esmer biri. olaiblir o dediğin kişi de. ama senin yanındaki esmer erkek seni seven biri. aşk kartı çıktı yanında
işte buldum sana küsücem kız şimdi
hani yorum bile yapmadın falıma hıh. yaparsan bakıcam
Eki Görüntüle 540491 Eki Görüntüle 540492 Eki Görüntüle 540493 Eki Görüntüle 540494 Eki Görüntüle 540495 Eki Görüntüle 540496 Eki Görüntüle 540497 Eki Görüntüle 540498 Kızlar bakan herkese çok teşekkür ederim
Ağzına sağlık canım teşekkür ederim :)içini biraz karartmışsın ama aydınlanıyor, ferahlıyorsun. sıkıntıların kalbinin bir köşesine birikmiş. kocaman bir kalp görüyorum havalanmış. kalbin tepesinde bir adam var. yalnız kalmış. uzaklarda sanki. karşısında da bir kadın var. minyon bir kadın da ona doğru bakıyor. yakalamaya çalışır gibi. bir dileğin var. çok çabuk gerçekleşecek.
Ayy benim jeton şimdi düştü ablam yaa evet koyu esmer bi kız var ikimize de yakın,benim sevdiğimin kuzenine aşık o da deli gibi,belki o yüzden yanında çıkmıştır..
Off off..Bi daha ne zaman fal acabilirsin bana abla? Sıkıntıdan uyku tutmuyo beni ya,sürekli dua ediyorum dönse diye ama sürekli gözyaşı döküp duruyorum hiç bir gelişme yok delirmek üzereyim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?