Bu da benim fal topiğim olsun :)

onların yorumuydu. :) erkek açık kumral. kız sarışına yakın açık tenli.

kocaman özlemişler birbirlerini bu özlemin giderilmesi için de az bi zman kalmış :) erkek daha çok özlemiş ama kız onun kadar özlememiş sanki. aralarında bir görüşmeleri olacak, evlilik düşünüyorlar mı bu kişiler. aile kartları çıkmış kalplerinin arasında. aile kartı kendi aileleri şeklinde de yorumlanıyor ama ben evlilik gibi hissettim :) bu konuda bir görüşmeleri olabilir

derin bir ohh çektim

canım teşekkür ederim
kime trip atıcam acaba ben de inandım artık kesin küsücem birine
yol, çok düşünüyorum ama bi türlü gidemiyorum bakalım ne zaman gidebilcem :) bugün de konuştuk nişanlımla gidelim artık diye :)

teşekkür ederim jadocum. seni yakalamışken bana bir kere daha fal açar mısın. ben kumral. o ise açık kumral. lütfenn. bak uyuyamıyorum sonra. gece kabus görüyorum.

onun yanında esmer biri var koyu esmer biri. olaiblir o dediğin kişi de. ama senin yanındaki esmer erkek seni seven biri. aşk kartı çıktı yanında

teşekkür ederim jadocum. seni yakalamışken bana bir kere daha fal açar mısın. ben kumral. o ise açık kumral. lütfenn. bak uyuyamıyorum sonra. gece kabus görüyorum.

işte buldum sana küsücem kız şimdi
hani yorum bile yapmadın falıma hıh. yaparsan bakıcam

onun yanında esmer biri var koyu esmer biri. olaiblir o dediğin kişi de. ama senin yanındaki esmer erkek seni seven biri. aşk kartı çıktı yanında

Ayy benim jeton şimdi düştü ablam yaa evet koyu esmer bi kız var ikimize de yakın,benim sevdiğimin kuzenine aşık o da deli gibi,belki o yüzden yanında çıkmıştır..
Off off..Bi daha ne zaman fal acabilirsin bana abla? Sıkıntıdan uyku tutmuyo beni ya,sürekli dua ediyorum dönse diye ama sürekli gözyaşı döküp duruyorum hiç bir gelişme yok delirmek üzereyim artık..

işte buldum sana küsücem kız şimdi
hani yorum bile yapmadın falıma hıh. yaparsan bakıcam

canım fincanın dibi karanlık ama ben bu falı çok ferah buldum. içimden öyle geldi. tabakta iki balık var. karşılıklı bakışıyorlar. burda aşk var. nazar . yine kısa kısa yolların var. bir kaplumbağa gördüm. yavaş olacak güzel bir şey var. 3 kişilik bir yolculuk var. bu kişilerin hepside kumral. süslenmiş bir yere gidiyorsun. birisinin elinde kocaman bir çanta var. uzak bir yere yolculuk var galiba. tilki gibi birini gördüm. kulaklarını açmış birisini dinliyor. aman dikkat et derim. kafası karışık bir erkek var. 2 kadın o kişisi ortasına almış. birşeyler söylüyorlar. bunları gördüm canım.

ben kumral. o ise açık kumral.

Son düzenleme:

içini biraz karartmışsın ama aydınlanıyor, ferahlıyorsun. sıkıntıların kalbinin bir köşesine birikmiş. kocaman bir kalp görüyorum havalanmış. kalbin tepesinde bir adam var. yalnız kalmış. uzaklarda sanki. karşısında da bir kadın var. minyon bir kadın da ona doğru bakıyor. yakalamaya çalışır gibi. bir dileğin var. çok çabuk gerçekleşecek.

Son düzenleme:
Ağzına sağlık canım teşekkür ederim :)

arka arkaya bakmıyorum zaten canım.
bi dahaki fincan resmi yüklediğimde bakarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…