Bir konuda ikiye ayrılmışsın.Sen birisini düşüyorsun sanırım istiyorsun ama bir taraftan da çevrendekilerinin düşünceleri seni başka yöne çekiyor.Kendin emin adım da atarsan o yolun sonu aşka o kişinin kalbine gidecek.Hayatında çok yönlendirme var herkesi çok dinliyorsun ve bu senin kafanı çok karıştırıyor.küçük gözyaşların olacak.İki kişi farklı yerlerden aynı yola gidecek.İçin çok kararmış ve çokta nazar göze geliyorsun.Klabalık bir insan grubu yoldan gelecek size bu toplulukta bir görüşme için gelebilir nedeni ne olabilir bilemedim söz,nişan,iş, para vs her şey olabilir.Bir kişiyle ortak bir sıkıntın düşüncen var ikinizden birisi düşünceniz neyse daha fazla düşünüyor.
Ben de tam sana fal abkıyordum kalp kalbe karşıymışcanım benim falımda bu sayfada senden de bekliyorum yorumlarını
canım ya sen ikidir bana nişan söz diyorsun kız bu cok yakın bir zmndamı olucak nezman olucagnla ilgili birşey yokmu canım bu iş yada para olamaz cnkü :))
zamanı bilemem canım gördüğümü öyle yorumluyorum toplu bir şekilde kalabalık anca söz,nişan olabilir elleri dolu gelen kişiler öyle yorumluyorum. inşallah öyle de olur gönlüne öre olsun herşey
amin canım sağolasın :)) yakın bir zmandamı yoksa zmanı varmı peki
Bu arada kapalı mısın sen ceylin ?
Fala yansımış zamanı nedir bilemem ama biraz zamanı var gibi geldi bana. :)
hayır kapalı değilim aksine acığımdır noldu canım bununla ilgli falda birşey mi gördün
hmm..O yolun sonunda kalabalık şekilde gelen grubun yolun sonunda kapalı türbanını yaptırmış kapalı bir abiye tarzı kıyafet giymiş birisi gözünüyordu da canım o yüzden sordum.Belki bu isteme durumu senindir bu kapalı kişi de senin çok yakınındır ve ya senin çok yakının olan birisinin nişanı olabilir sen de gideceksindir böyle de yorum yapabilirizSen kapatmışsın ama senindir diyelim biz.Hayırlısı olsun yine de.
anladım canım teyzelerim kapalı benim ve gencler onlar türban yaptırıp kapalı abiyelerden giyerler şuaralar cevremde nşan olucak 2 haftasonra faln ama ondada kız tarafıda erkek tarafıda full acık kız da acık onlar olamaz :) cok yakın baska bir arkdşımn düğünüde olucak oda acık ve hamile oda değil :)) geri kaldı -bennnnnnnnnnnn
Tüm kapılar sana çıkıyor desene o halde çevreye bakıncahaydi hayırlısı olsun canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?