Bu da benim fal topiğim olsun :)

DRBUZÇİÇEĞİ: Güzel bir kalp gördüm.İki kişinin kalbi evli misin bekar mısın bilmem ama kalbiniz bir olmuş.Şu an böyle bir şey yoksa da olması yakındır.Birisi de bu iş olsun diye ellerini semaya kaldırmış çok içten dua ediyor.Bu dua kabul olacak ama bence.Bu işin olmasını istemeyenlerde var yalnız aşkın tam karşısına dikilmşler ama hiçbir etkileri olmayacak.Yoldan gelen birisi var bu kişi senin ve sana dua eden kişiyle ortak kişi sanırım onun da size desteği olacak bu kişi bir erkek gibi.Birisini bir yola yolcu edeceksin bu kişi gidecek ama aklı da sende kalacak kendi içinde de düşünceleri var.Bu yola giden kişinin arkasından farklı zamanlarda iki kişi daha aynı yola gidecek.Mahcup birşekilde kafasını eğmiş kapına gelecek birisi var bu küs veya kırgın olduğun bir kişi olabilir yaptıklarından pişman kendini kötü hisseden bir kişi.Geçmişte sana etki etmiş olabilir kötü manada bu yaptıklarından da pişman şimdi.Çalışıyorsan iş hayatında saygı duyulan başarılı birisin.Çalışmıyorsan da bu çevrenden yana bir saygı olabilir sana karşı.
Gördüklerim hissettiklerim bu kadar sen de bana yorum yapabilir misin yükleyeceğim şimdi ?
 
Jado kahve fincanımı yükledim sen de yorum yapabilir misin fallaşım olur mu ?
 
sedaecrin tskr ederim,bende sana bakmaya çalısayım
mutluluktan havaya ucacak bir erkek var, bir olay olacak,, bu devlet dairesi yada beklenilmedik bir olay olabilir
sendede bir kaplumbaga var ama düşünen kaplumbaga diyelim buna yani evlilikde olsa,yeni bir ortam evde olsa bu kişinin kafası cok karısık
sanki biri egilip birine yüzük uzatıyor,cok sacma ama bunu gördüm bilemiyorum niyette olabilir
büyük göğüslü birisi var aslında aydınlık içinde ama kendince büyük sıkıntıları olan birisi
heryerde bir L yada Z harfi cıkmıs
bir haber yollanmak isteniyor
koca bir fil var,buda cok güzel.. falının hertarafından nasipler fırlamıs
kafasında surekli bunu düşünen,büyük bir askı düşünen br erkek var,yakısıklıca
sizin gözyası dokup dua ettiğiniz bir olay var
süper haberler,nasipler var cidden güzel bir fal.. olanları fazla buyutup içini sıkma hersey cok güzel
 
Teşekkür ederim drbuzçiçeği güzel yorumların için
 
Bir konuda ikiye ayrılmışsın.Sen birisini düşüyorsun sanırım istiyorsun ama bir taraftan da çevrendekilerinin düşünceleri seni başka yöne çekiyor.Kendin emin adım da atarsan o yolun sonu aşka o kişinin kalbine gidecek.Hayatında çok yönlendirme var herkesi çok dinliyorsun ve bu senin kafanı çok karıştırıyor.küçük gözyaşların olacak.İki kişi farklı yerlerden aynı yola gidecek.İçin çok kararmış ve çokta nazar göze geliyorsun.Klabalık bir insan grubu yoldan gelecek size bu toplulukta bir görüşme için gelebilir nedeni ne olabilir bilemedim söz,nişan,iş, para vs her şey olabilir.Bir kişiyle ortak bir sıkıntın düşüncen var ikinizden birisi düşünceniz neyse daha fazla düşünüyor.
Ben de tam sana fal abkıyordum kalp kalbe karşıymış canım benim falımda bu sayfada senden de bekliyorum yorumlarını
 

canım ne alaysa falında şişe gördüm şişeye netten ne anlama geldiğine baktım cevrende sırlarını saklamayan bir arkdaşın anlamına geliyormuş cok kabarık birşey var burda canım onun ne oldugunu bilemedim ama onun üzerinde 2 kişi var sarmas dolaş seklnde bu sensin mutluluktan sarmas dolş sarlıyorsun evlimisin evlenyormusun bilmiyorum ama sarıldğın kişi ile aranzda bebek var mutlu bir tablo gördüm canım cok güzel cıkmışsınız istediğin 3 tane şey var 3 üde birbrne bağlı canım 3 üde arka arkaya hızlı bir şklde olucak canım sıkıntılarını at kendi kendine kuruntu yapmşsın skmşsın kendini boşu boşuna birde f harfi gördüm kalabalığın icinde bu harf gtmeyi düşündüğün yollar var canım 3 e ayrılmış ama henüz gidecgn net değil birde bir arapca yazı gördüm canım mevlüdemi katılcaksın yoksa kendin kuran mı okicaksın bilemedim onuda canım gördklerim bunlar
 
Ceylin teşekkür ederim canım yorumların için :)
 

canım ya sen ikidir bana nişan söz diyorsun kız bu cok yakın bir zmndamı olucak nezman olucagnla ilgili birşey yokmu canım bu iş yada para olamaz cnkü :))
 
canım ya sen ikidir bana nişan söz diyorsun kız bu cok yakın bir zmndamı olucak nezman olucagnla ilgili birşey yokmu canım bu iş yada para olamaz cnkü :))

zamanı bilemem canım gördüğümü öyle yorumluyorum toplu bir şekilde kalabalık anca söz,nişan olabilir elleri dolu gelen kişiler öyle yorumluyorum. inşallah öyle de olur gönlüne öre olsun herşey
 

amin canım sağolasın :)) yakın bir zmandamı yoksa zmanı varmı peki
 
Fala yansımış zamanı nedir bilemem ama biraz zamanı var gibi geldi bana. :)

hımm anladım canım olsun şu artık neyse yüzükmüdr nişanmıdır :) gerci konştgm anlştgm biriside yok ya görücü usulümü olucak acaba yoksa eski erkek arkdasmı dönücek 2 nsden birisi olablir :))
 
hayır kapalı değilim aksine acığımdır noldu canım bununla ilgli falda birşey mi gördün

hmm..O yolun sonunda kalabalık şekilde gelen grubun yolun sonunda kapalı türbanını yaptırmış kapalı bir abiye tarzı kıyafet giymiş birisi gözünüyordu da canım o yüzden sordum.Belki bu isteme durumu senindir bu kapalı kişi de senin çok yakınındır ve ya senin çok yakının olan birisinin nişanı olabilir sen de gideceksindir böyle de yorum yapabilirizSen kapatmışsın ama senindir diyelim biz.Hayırlısı olsun yine de.
 

anladım canım teyzelerim kapalı benim ve gencler onlar türban yaptırıp kapalı abiyelerden giyerler şuaralar cevremde nşan olucak 2 haftasonra faln ama ondada kız tarafıda erkek tarafıda full acık kız da acık onlar olamaz :) cok yakın baska bir arkdşımn düğünüde olucak oda acık ve hamile oda değil :)) geri kaldı -bennnnnnnnnnnn
 

Tüm kapılar sana çıkıyor desene o halde çevreye bakınca haydi hayırlısı olsun canım ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…