Bu da benim fal topiğim olsun :)

yok 3.5 senedir birlikteyiz şu anda aramız bozuk
başka kadın mı çıktı
nasıl çıktı merak ettim

Çok tşk ederim baktığın için canım baya karışmış galiba benim fal:26: evet aramıza mesafe girecek ve esmer bi kızdan çekiyorum ama esmer erkek konusunda bi fikrim yok varsa da ben de bilmiyorum hissedersem öle bişey sölerim sana eline koluna diline sağlık

hangisi beyaz tenli hangisi sarışın. bir de burdan sizin nicklerle açıyorum falı. arkadaşının adını yazarsan ona göre açayım kim için açtığımı bilmem gerek

arkadasım ısım deyınce vazgectı ..onun yerıne bana bakarmısınız ıkımızde beyaz tenlıyız burda ne cıkıcak merak ettım benım ısmım canan

arkadasım ısım deyınce vazgectı ..onun yerıne bana bakarmısınız ıkımızde beyaz tenlıyız burda ne cıkıcak merak ettım benım ısmım canan

aynı isimden bir sürü kişi var niye çekiniyor ki anlamadım :) neyse. bakayım canım sana

aile içinde mesafe çıktı canım. aaile içindeki bir sorun olabileceği gibi birisinin yola çıkması da olabilir.
sevgilinle kalpleriniz bir arada çıktı. sen sevgiline biraz daha temkinli yaklaşıyorsun, sorguluyorsun. ama sevgilin seni hesapsız plansız seviyor. aranızda özlem kartı çıkmış. resmiyet düşünceniz var

işte herkesin düşüncesi kendine bende anlamadım:))çok teşekkür ederim canım yıne guzel seyler ahh o ozlemm kartlarıı:)

banada bakarmısın ben beyaz tenliyim o buğday tenli :)

sizin aranıza esmer bir erkek girmiş. bu erkek senin aklını karıştırıyor gibi. aklına mesafe fikri girmiş. ayrılmayı mı düşünüyorsun?
erkek açısından bir sıkıntı yok. seni seviyor sen de onu seviyorsun aslında. erkek seni özlemiş ve görüşmek istiyor.

Ado hadi bugun banada bak İskambil hem beyaz adam icin hem esmer ickn:))Beni biliyosun acik beyazim

:) ben arada atıyorum ama canımın istemesi lazım atabilmem için. Canım istemiyor bu aralar pek

:)bi yanlış anlaşılma oldu heralde ben cnm atayım derken sen bakabiliyorsan falımın kahve falımın resimleri atayım diye kastetmiştim yanlış anlaşıldı bende yeni farkettim :)ben bakmayı bilmiyorum bakabilseydim seve seve bakardım sana ayrıca çok tşk ederim dünkü kart falın ciddi doğru cıktı şaşırttın beni

Jadaloz - canım ben cemrenin arkadaşıyım ona baktıgını soyledıklerini anlattı çok etkılendim bende baktırmak ıstıyorum :)
ben esmerim sevgilimde esmer o daha koyu ben ona göre biraz daha açık tenlıyım şimdiden teşekkürler :))))))

Son düzenleme:

hayır canım yanlış anlamadım :) ben kahve falı bakmıyorum, biliyorsan sen bana bakarsan sevinirim dedim sadece :)

ünlü oluyorum sanırım :) canım ismini öğrenebilir miyim?

canım banada bakabilirmisin...ben esmerim eşim kumral cnm..eşim bebek istiyor bende çalışmak...ben birde ev almak istiyorum eşim yanaşmıyor...bakabilirsen çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…