çok sevindim. ya bu adam benimle niye konuşmuyor peki. evlilik kartı mı çıktı ?
bu kişiyle yeni bir ilişkiye mi başlayacaksın? tensel çekiminiz ve kalpleriniz arasında da duygu etkileşimi var. ve gittikçe yakınlaşıyorsunuz.
biraz önce başka bir bayan daha çıkmıştı falda o yüzden evli misiniz diye sordum. fala takanlar oluyor sonra benim falım yüzünden insanların ilişkilerinde evliliklerinde sorun çıksın istemem.
yok 3.5 senedir birlikteyiz şu anda aramız bozuk
başka kadın mı çıktı
nasıl çıktı merak ettim
hangisi beyaz tenli hangisi sarışın. bir de burdan sizin nicklerle açıyorum falı. arkadaşının adını yazarsan ona göre açayım kim için açtığımı bilmem gerek
arkadasım ısım deyınce vazgectı ..onun yerıne bana bakarmısınız ıkımızde beyaz tenlıyız burda ne cıkıcak merak ettım benım ısmım canan
aynı isimden bir sürü kişi var niye çekiniyor ki anlamadım :) neyse. bakayım canım sana
aile içinde mesafe çıktı canım. aaile içindeki bir sorun olabileceği gibi birisinin yola çıkması da olabilir.
sevgilinle kalpleriniz bir arada çıktı. sen sevgiline biraz daha temkinli yaklaşıyorsun, sorguluyorsun. ama sevgilin seni hesapsız plansız seviyor. aranızda özlem kartı çıkmış. resmiyet düşünceniz var
Heralde senin topigin bu buldum:)kahve falıda bakabiliyormusun onu atayım
evet bu :) kahve falı bakmayı sevmiyorum canım. Bakarsanız benim fincanlarım önceki sayfalarda :)
cnm keşke bakmayı bilsem ama ben bakmayı bilmiyorum sen biliyorsan ben atayım demiştim:)
banada bakarmısın ben beyaz tenliyim o buğday tenli :)
:) ben arada atıyorum ama canımın istemesi lazım atabilmem için. Canım istemiyor bu aralar pek
:)bi yanlış anlaşılma oldu heralde ben cnm atayım derken sen bakabiliyorsan falımın kahve falımın resimleri atayım diye kastetmiştim yanlış anlaşıldı bende yeni farkettim :)ben bakmayı bilmiyorum bakabilseydim seve seve bakardım sana ayrıca çok tşk ederim dünkü kart falın ciddi doğru cıktı şaşırttın beni
Ado hadi bugun banada bak İskambil hem beyaz adam icin hem esmer ickn:))Beni biliyosun acik beyazim
Jadaloz - canım ben cemrenin arkadaşıyım ona baktıgını soyledıklerini anlattı çok etkılendim bende baktırmak ıstıyorum :)
ben esmerim sevgilimde esmer o daha koyu ben ona göre biraz daha açık tenlıyım şimdiden teşekkürler :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?