ünlü oluyorum sanırım :) canım ismini öğrenebilir miyim?
canım banada bakabilirmisin...ben esmerim eşim kumral cnm..eşim bebek istiyor bende çalışmak...ben birde ev almak istiyorum eşim yanaşmıyor...bakabilirsen çok memnun olurum
hayır canım yanlış anlamadım :) ben kahve falı bakmıyorum, biliyorsan sen bana bakarsan sevinirim dedim sadece :)
Jadaloz - canım ben cemrenin arkadaşıyım ona baktıgını soyledıklerini anlattı çok etkılendim bende baktırmak ıstıyorum :)
ben esmerim sevgilimde esmer o daha koyu ben ona göre biraz daha açık tenlıyım şimdiden teşekkürler :))))))
Jadaloz - canım ben cemrenin arkadaşıyım ona baktıgını soyledıklerini anlattı çok etkılendim bende baktırmak ıstıyorum :)
ben esmerim sevgilimde esmer o daha koyu ben ona göre biraz daha açık tenlıyım şimdiden teşekkürler :))))))
çok teşekkür ederim canım herşey doğru :)canım birbirinizden uzakta mısınız? arannızda mesafe kartı çıktı. bir görüşmeniz olacak yakın zamanda ve sana bir teklifi var.
açılımda birbirinizden ayrı çıkmışsınız canım. senden yana bazı problemler var. senin kafana takılan sorunlar. sen yakın olmaya çalıışyorsun, sevginin hatrına ama sevgilin biraz mesafeli durmuş. sevgilinin yanında açık tenli bir bayan var. bu bayanla arasına mesafe girmiş bu mesafe sevgilini mutsuz etmiş.
Jadaloz banada bakarmısın ben kumralım sevgilimde kumral şu an askerde ama askerde esmerleşmiş.. bakarsan çok sevinirim ..teşekkrler :))
neyse orta yolu bulduk anlaştık cnm:)yüzsüzlük olmazsa cnm biri esme digeri daha acık tenli ona bakabilirmisin:)
jadaloz cevabını bekliyorum
nerde bekliyosun cevabımı. ben bişey yazdığını göremedim :s
kızlar bi kere baktığıma tekrar bakmıyorum. dün gerçekten çok yoruldum bugün de bakmadıklarıma baktım
senin falın mı çok karışık çıkmştı dün ya. bakayım tekrar :)
sevginizde mesafe çıktı. aranızda bazı problemler söz konusu. kendi kabuklarınıza çekilmişsiniz. birbirinizi sevmiyor değilsiniz ama yaşanılan şeyler aranızda bir miktar soğukluğa neden olmuş. eşinin yakınında olan biri var esmer. erkek mi bayan mı bilemiyorum. evlilik kartı çıkmış yanında. arkadaşı ya da akrabası evleniyor sanırım.
canım ilişkiniz için fal açtım ama ev bebek konusunda diyebileceğim bişey yok aşk falı açabiliyorum sadece
mutlu bir yuvanız huzurlu bir evliliğiniz var. birbirini ancak bu kadar tamamlayabilir bir çift. senin evliliğinden beklediğin bir durum var çok istiyorsun bunu ama eşin bunu fark etmiyor.
tatlım ne gibi bir durum biraz açabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?