Bu da benim fal topiğim olsun :)

Jadaloz banada bakarmısın ben kumralım sevgilimde kumral şu an askerde ama askerde esmerleşmiş.. bakarsan çok sevinirim ..teşekkrler :))

Son düzenleme:
canım banada bakabilirmisin...ben esmerim eşim kumral cnm..eşim bebek istiyor bende çalışmak...ben birde ev almak istiyorum eşim yanaşmıyor...bakabilirsen çok memnun olurum

canım ilişkiniz için fal açtım ama ev bebek konusunda diyebileceğim bişey yok aşk falı açabiliyorum sadece
mutlu bir yuvanız huzurlu bir evliliğiniz var. birbirini ancak bu kadar tamamlayabilir bir çift. senin evliliğinden beklediğin bir durum var çok istiyorsun bunu ama eşin bunu fark etmiyor.

canım birbirinizden uzakta mısınız? arannızda mesafe kartı çıktı. bir görüşmeniz olacak yakın zamanda ve sana bir teklifi var.
açılımda birbirinizden ayrı çıkmışsınız canım. senden yana bazı problemler var. senin kafana takılan sorunlar. sen yakın olmaya çalıışyorsun, sevginin hatrına ama sevgilin biraz mesafeli durmuş. sevgilinin yanında açık tenli bir bayan var. bu bayanla arasına mesafe girmiş bu mesafe sevgilini mutsuz etmiş.

canım birbirinizden uzakta mısınız? arannızda mesafe kartı çıktı. bir görüşmeniz olacak yakın zamanda ve sana bir teklifi var.
açılımda birbirinizden ayrı çıkmışsınız canım. senden yana bazı problemler var. senin kafana takılan sorunlar. sen yakın olmaya çalıışyorsun, sevginin hatrına ama sevgilin biraz mesafeli durmuş. sevgilinin yanında açık tenli bir bayan var. bu bayanla arasına mesafe girmiş bu mesafe sevgilini mutsuz etmiş.

çok teşekkür ederim canım herşey doğru :)

Jadaloz banada bakarmısın ben kumralım sevgilimde kumral şu an askerde ama askerde esmerleşmiş.. bakarsan çok sevinirim ..teşekkrler :))

sevgilinle bir görüşmeniz olacak. görüşmeniz biraz sorunlu geçebilir
sen biraz gözden uzak olan gönülden de uzak olur hesabı mı yapmışsın ne öyle geldi bana :) biraz bencil düşünmüşsün bazı konularda. esmer bir bayan var bu bayandan kıskanıyorsun sevgilini. ama sevgilinin o bayanla bir ilgisi yok. sevgilin evlilik teklifi düşünüyor ama bunun için biraz uzun zaman gerekiyor.

Selam jadaloz yine ben cemre :) senden yine bir şeyler duymak istiyorum, ben buğday tenliyim o benden biraz daha açık tenli :) şimdiden sağol :)

nerde bekliyosun cevabımı. ben bişey yazdığını göremedim :s

kızlar bi kere baktığıma tekrar bakmıyorum. dün gerçekten çok yoruldum bugün de bakmadıklarıma baktım

özelden yazmıştım da sana burdan da yazayım lütfen bana da bakıver bugün ben esmere yakın buğray sevgili adayım ise esmer

Faldan çok korkmuş gibi duruyorsunuz o kadar mı kötü çıktı. mesafe girecek aramıza ama bilemeyeceğim.:44:

tatlım ne gibi bir durum biraz açabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…