çıkmıyn dimi burdasın içiyom :)
illa bu gece bakacak değilim deilmi yaa yarın sabah erkenden girerim eğer yetişemezsem sana uykum geldi cünkü :) sabahları ve aksam girebiliyorum nete
yani buraya mesaj olarak fotoğraf atıyorsun topic konu demek :)
daha derin? daha derin fal bakmayı bilmiyorum vallahi :) kartlar ne kadar kalırsa o kadar yorum yapabiliyorum. senin falda hiç kart kalmadı sadece kendi ten kartlarınız kaldı :)[/QUOT
sen bna fal yorumladın mı ki kııı :)
evet sen arkadaşımdan istemişsin ama o çok yoğundu ben açtım falını :) bak hatta bunları yazmışım
o açamıyor şu anda çok yoğun benden rica etti ben açayım senin için :)
aşk dolu bir görüşmeniz olacak. sevgilisiniz değil mi? çok aşık çıktınız kartlarda. senin kalbin onunla atıyor, onun kalbi seninle. birbirinizin nefesi olmuşsunuz. bedensel uyumunuz da çok güzel, aşkınız da kıskanılası
kızlar slm bgn yeni üye oldum bn...topik nasıl açılır bilen var mı...yardım edebilirmisiniz...
Bana da bakar mısınız?
Eşim beyaz tenli ben buğday tenli sayılırım.
jadalozcum Ben buğday tenliyim , o biraz daha koyu tenli esmere yakın.
günaydın jadaloozz :))
bana bakar mısın tekrar :))
bu sefer ben daha açık o daha koyu :))
merhaba :)
açık tenli bir erkekle aranızda bir sorun var. siz evli değildiniz demi? ona göre yorum yapcam
yok evli değiliz
bu kişiyle yeni bir ilişkiye mi başlayacaksın? tensel çekiminiz ve kalpleriniz arasında da duygu etkileşimi var. ve gittikçe yakınlaşıyorsunuz.günaydın jadaloozz :))
bana bakar mısın tekrar :))
bu sefer ben daha açık o daha koyu :))
arkadasım ıcın sorucam bakabılırmısınız beyaz tenlı ve sarısın ben baktırmıstım oda merak edıyor..lutfennnn
bu kez doğru demi tenler :)
evliliği en çok sen istiyorsun. sen aranızda sorun olduğunu söylemiştin demi. sorun kartı çıktı ama aranızda değil senin kendi içinde oluşturduğun bir sorunun varlığı çıktı :) normalde bir sıkıntı görünmüyor. bedenleriniz bir arada çıkmış. kalplerinizin arasında iki tarafta da sevgi kartları çıkmış. gel gör ki senin kendi içinde kocaman bir sorun var. sevgilin açısından hiçbir sorun yok
Bana da bakar mısın lütfennn
Ben beyaz tenliyim sevgilim bugday tenli sarışıın gibi birazda:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?