Bu da benim fal topiğim olsun :)

yani buraya mesaj olarak fotoğraf atıyorsun topic konu demek :)

kızlar slm bgn yeni üye oldum bn...topik nasıl açılır bilen var mı...yardım edebilirmisiniz...

Bana da bakar mısınız?
Eşim beyaz tenli ben buğday tenli sayılırım.

senin falın mı çok karışık çıkmştı dün ya. bakayım tekrar :)

sevginizde mesafe çıktı. aranızda bazı problemler söz konusu. kendi kabuklarınıza çekilmişsiniz. birbirinizi sevmiyor değilsiniz ama yaşanılan şeyler aranızda bir miktar soğukluğa neden olmuş. eşinin yakınında olan biri var esmer. erkek mi bayan mı bilemiyorum. evlilik kartı çıkmış yanında. arkadaşı ya da akrabası evleniyor sanırım.

jadalozcum Ben buğday tenliyim , o biraz daha koyu tenli esmere yakın.

bu kez doğru demi tenler :)
evliliği en çok sen istiyorsun. sen aranızda sorun olduğunu söylemiştin demi. sorun kartı çıktı ama aranızda değil senin kendi içinde oluşturduğun bir sorunun varlığı çıktı :) normalde bir sıkıntı görünmüyor. bedenleriniz bir arada çıkmış. kalplerinizin arasında iki tarafta da sevgi kartları çıkmış. gel gör ki senin kendi içinde kocaman bir sorun var. sevgilin açısından hiçbir sorun yok

arkadasım ıcın sorucam bakabılırmısınız beyaz tenlı ve sarısın ben baktırmıstım oda merak edıyor..lutfennnn

Bana da bakar mısın lütfennn
Ben beyaz tenliyim sevgilim bugday tenli sarışıın gibi birazda:2::2:

günaydın jadaloozz :))
bana bakar mısın tekrar :))
bu sefer ben daha açık o daha koyu :))
bu kişiyle yeni bir ilişkiye mi başlayacaksın? tensel çekiminiz ve kalpleriniz arasında da duygu etkileşimi var. ve gittikçe yakınlaşıyorsunuz.
biraz önce başka bir bayan daha çıkmıştı falda o yüzden evli misiniz diye sordum. fala takanlar oluyor sonra benim falım yüzünden insanların ilişkilerinde evliliklerinde sorun çıksın istemem.

arkadasım ıcın sorucam bakabılırmısınız beyaz tenlı ve sarısın ben baktırmıstım oda merak edıyor..lutfennnn

hangisi beyaz tenli hangisi sarışın. bir de burdan sizin nicklerle açıyorum falı. arkadaşının adını yazarsan ona göre açayım kim için açtığımı bilmem gerek

çok sevindim. ya bu adam benimle niye konuşmuyor peki. evlilik kartı mı çıktı ?

Bana da bakar mısın lütfennn
Ben beyaz tenliyim sevgilim bugday tenli sarışıın gibi birazda:2::2:

ayşegül kusura bakma dün seni atladım. benim adımı yazmamışsın diye bakmadım falına :)
evlilik düşünüyor musunuz şu sıralar. ya da resmiyet diyelim. aileleriniz devreye giriyor gibi gözüküyor. falın çok karışık çıktı. ilişkinizde araya giren çok insan var. esmer insanlar özellikle. ne bu esmerlerden çektiğimiz bilmiyorum ki. bi daha açıcam ya. sevmedim bu falı.
sizin ilişkide bir sorun var. açılmıyor kartlar ya üççüncüyü açıyorum şu an :)
mesafe giriyor sanırım aranıza. sürekli mesafe kartları düşürdüm elimden. bedenleriniz yanyana çıkmış ama kallpleriniz biraz ayrı düşmüş. sen bi taraftan kendini uzak tutmaya çalışıyorsun bir taraftan da yakınlaşmaktan kendini alamıyorsun. erkek tarafından bir sorun görünüyor. esmer bir erkek çıkmış sevgilinin arkadaşı sanırım bu kişi. sorunun bu kişiyle de alakası var. aranıza nifak sokmaya çalışan biri mi.
bişey söylicem ama bunun falla ilgisi yok sadece böyle hissettim. ne seni tanırım ne sevgilini ne de sevgilinin arkadaşını. sevgilinin esmer bir arkadaşı seninle mi ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…