jadalozcum bana da iskambil falı öğretir misin ?
canım yazıyla anlatarak öğrenilebilecek bişey değil ki bu. açılımı nasıl yaptığımı görmen lazım
merhaba banada bakarmısnız? ben buğday tenliyim esmere yakın denebilir ama o ise kumral buğday tenli yani.
görsel olarak 1 tanesinin fotosunu yüklesen. ya da kabaca bana mesaj atar mısın ?
sizin aranıza esmer bir erkek girmiş. bu erkek senin aklını karıştırıyor gibi. aklına mesafe fikri girmiş. ayrılmayı mı düşünüyorsun?
erkek açısından bir sıkıntı yok. seni seviyor sen de onu seviyorsun aslında. erkek seni özlemiş ve görüşmek istiyor.
jadoloz, falına baktım:
aile içinde sürekli tartışma, çatışma var. sen de anksiyete bozukluğu mu var? kafan karıık sanki. bilemiyorum
bir aşk varama o kişinin, doğru kişi olduğndan şüphelisin. biraz tutkulu bi aşk bu. yakın bir dostundan yardım alacaksın sana bazı yorumlarda bulunacak
gerçek ve uzun bir dostluğun mu var yoksa böyle bir ilişki mi istiyorsun? eğer dostun varsa bu kişi seni gerçekten seviyor. yok böyle bbi aşk istiyosan sabret gelecek
bir iş için yardım alacaksın. bir de bi çocuk görünüyor. bu yeni bir başlangıç demek. aşkta, işte yeni başlangıçlar yapacaksın. hiç korkma sen de zaten eski anılarından bıkmışsın. adımını at, her şeyin hayırlı olacak, ben böyle görüyorum
umarm bilmişimdir
kız ne iÅi bu saattekolay gelsin canım
forumda takılıyorum iste canım o topic senin bu topic benimDD
restoran iÅi zordurr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?