Bu da benim fal topiğim olsun :)

merhaba banada bakarmısnız? ben buğday tenliyim esmere yakın denebilir ama o ise kumral buğday tenli yani.

sevgiye dayalı bir yakınlaşma görünüyor. her şeyi çok fazla düşünüyorsun çok fazla plan yapıyorsun. aileleriniz görüşecek sanırım. ikinizin ailesi de çıkmış falda. evlilik kartı çıkmış. resmiyete adım atıyorsunuz sanırım. nişan düğün vs ne olursa artık.

görsel olarak 1 tanesinin fotosunu yüklesen. ya da kabaca bana mesaj atar mısın ?

fotoyla anlatmak zor olur 5 aşamalı bir açılımı var.
bir iki anlatsam bile soru sorduğunda cevaplamam zor olabilir yarım yamalak da bişey anlaşılmaz. okullar açılıyor cumadan sonra pek giremem zaten siteye de

ayrılık görünüyor mu?

jadoloz, falına baktım:

aile içinde sürekli tartışma, çatışma var. sen de anksiyete bozukluğu mu var? kafan karıık sanki. bilemiyorum

bir aşk varama o kişinin, doğru kişi olduğndan şüphelisin. biraz tutkulu bi aşk bu. yakın bir dostundan yardım alacaksın sana bazı yorumlarda bulunacak

gerçek ve uzun bir dostluğun mu var yoksa böyle bir ilişki mi istiyorsun? eğer dostun varsa bu kişi seni gerçekten seviyor. yok böyle bbi aşk istiyosan sabret gelecek

bir iş için yardım alacaksın. bir de bi çocuk görünüyor. bu yeni bir başlangıç demek. aşkta, işte yeni başlangıçlar yapacaksın. hiç korkma sen de zaten eski anılarından bıkmışsın. adımını at, her şeyin hayırlı olacak, ben böyle görüyorum

umarm bilmişimdir

Selaam kızlar ben geldim kahve ictim bu arada buraya ve kendi topiğime yüklücem birazdan anlayan varsa bakarsa sevinirim :)

teşekkür ederim canım
anksiyete bozukluğu denecek kadar olmasa da evham kaygı var :) nişanlıyım ben evlilik zamanı için endişeliyim beklemek zorundayız çünkü bir süre :18:
işimle ilgili değişiklik istiyorum ama şu sıralar imkansız 2 yılım var değişiklik için :)

kız ne işi bu saatte kolay gelsin canım

forumda takılıyorum iste canım o topic senin bu topic benim DD
restoran işi zordurr :))))

sürekli kalabalık oluyor ya yeme içme yerleri o yoğunluk gözümü korkuttu restoranda calısıyorum deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…