Bu da benim fal topiğim olsun :)

nişanlıyııız daha derin fal bakabilr misnz ?

hemen hemen eşit gibiyiz ya :))
hadi ben azcık daha koyu diyeyim güneşten dolayı :))

ten renklerine göre kart seçmem gerekiyor aynı kartı ikiniz için de seçemiyorum bu yüzden açıklık koyuluk önemli :)
birbirinizden uzakta mısınız? bir yakınlaşma görünüyor. birbirinizden uzaktaysanız bir araya geleceksiniz.
bugün aşk dolu fallar açıyorum :) canım sevgilin seni sarıp sarmalamış sevgisiyle. sen de seviyorsun ama onun aşkı bi başka :) aranızda özlem kartı çıkmış.

çok teşekkürleeeerrr
Allah Allah sevindim
uzakta değiliz hatta tam tersi her gün beraberiz
aslında dün biraz ayrıldık gibi ama öyle garip bişey
bi de tersine baksan olur mu ben açık o koyu
ay bilemedim ben :26::26::26:

İkimizde buğday tenliyiz ama ben biraz daha koyuyum. şimdiden çok teşekkür ederiim :)

pardon canım beklettim seni de,
canım şu an aranızda sorunlar mı var?
aslında ikiniz de birbirinizi düşünüyorsunuz birlikte mutlusunuz ama aranıza bir sorun girmiş. sen mesafe koymuşsun aranıza. erkek yakınlaşabilmek için yöntemler arıyor. bu konuda görüşmek isteyebilir seninle. sen her ne kadar mesafe koysan da sen de yakınlaşmak istiyorsun :)

şimdi bakamam ama yarın bakabilirim tekrar yazarsan. diğer topikte de sıra var yetişemiyorum :)

Bildiğin tüylerim ürperdi.. Evet şuan çok kötü kavgalıyız. ve dediklerinin hepside çıktı. Çok etkilendim çok teşekkür ederim sanaa :)

sungerbo aşkınız güzel hersey yolunda daha ne öğrenmek istersin bacım kahve ic belki yorumlar gelir

Bildiğin tüylerim ürperdi.. Evet şuan çok kötü kavgalıyız. ve dediklerinin hepside çıktı. Çok etkilendim çok teşekkür ederim sanaa :)

inşallah kısa zamanda düzelir aranız canım. sevginiz kuvvetli görünüyor sorunları aşmamanız için hiçbir sebep yok

sungerbo aşkınız güzel hersey yolunda daha ne öğrenmek istersin bacım kahve ic belki yorumlar gelir

kız hakkat bakar mısınz 2 dk içiym çevrym koyuveriyim hemen valla bakan olursa hemen kave yapcaaaam :) anam bişey değil bi gün bu fal merakı başıma iş açıcak :)

kız hakkat bakar mısınz 2 dk içiym çevrym koyuveriyim hemen valla bakan olursa hemen kave yapcaaaam :) anam bişey değil bi gün bu fal merakı başıma iş açıcak :)

o merak bizdede var kadınların hepsinde var maalesef bu topic var benimde kendi topiğim var istediğine yükle ben sekil yorumluyorum benim dısımda bakan bir sürü kisi var aslında ama onlar gizli ajan PPPPPPPPPPPP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…