Bu da benim fal topiğim olsun :)

jado iskambil açar mısın. ikimiz kumral. ben daha koyuyum. kahve falı nı yorumlaya bilirim. tarot falına da bakarım.

canım falı çok severim ama şu an sabaha kadar falıma bakacağını bile bilsem, hiçbişey yapamam. o kadar vahim yani durumum

hosbuldum bende cok yorgunum valla seni anlıyorum :))

bende cok istiyorum gelsin artık yiterr yaaaa

görüşmeyeli içini karartmışsın. 2 kişi görüyorum çok yakınlar birbirlerine. birbirlerini öpüyorlar sanki. :) başka biride onlara bakıyor gibi gördüm. biraz imrenerek. bu üçüncü kişi gözü arkasında kalarak uzaklara bir yere gidiyor.Aslında onlar siz de olmayabilirsiniz . tanıdığın birileri de olabilir. 2 kişi daha görüyorum. İkiside kumral, Bir kadın bir erkek. Yüz hatları çok belirgin çıkmış. Adam biraz olumsuz konuşuyor. Sırtını dönmüş bir konu yüzünden.. 4 kişilik kısa bir yolun var. yolun sonunda olumsuz bir haber alabilirsin. Hoşuna gitmeyen bir şey olabilir. 2 kişilik bir yolun daha var. yolun başında elbise giymiş bir kadın ve erkek var. yolları çok aydınlık. Bu elbise senin gelinliğin olabilir. :) tek kişilik gideceğin bir yol çıkmış. Yolların hep aydınlık . dileğinin gerçekleşmesi için biraz çabalaman gerekecek. engeller çıkabilir karşına. her şey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…