Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadom geldiğinde acil iskambil istiyorum lütfen
ben:kumral
sevgilim:beyaz kahvede icicem yine sende ic bu sefer ;:)

Jado ben de fincan resimlerimi yüklemiştim bana da fal bakabilir misin ?
219. sayfada resimler canım bakarsan eğer.
Fazla olmassam bir de iskambil isteyebilir miyim kendime değil teyzem için.
Teyzem buğday tenli eniştem de esmer.Aslında bebek için merak ediyor ama sen ilişki için bakıyorsun biliyorum yine de bakabilirsen sevinirim.
Fincan yüklediğinde ben de yorum yaparım

Jado fistigim antep fistigim ( ben antep fistigina bayilirim yani sanada bayiliyorum) nerdesin nerde:)))

Biz iyiyiz asıl sen nasılsın jado kayıplardasın arattın kendini özlettin

jadolazcuğum gecen bana da bakmıştın kıskançlık fılan demıştın bende merak ettım cıkacak dıye ..dedığın gıbı cıktı ama ben kıskançlık yaptım eşim yerıne:)

Son düzenleme:
jadolazcuğum gecen bana da bakmıştın kıskançlık fılan demıştın bende merak ettım cıkacak dıye ..dedığın gıbı cıktı ama ben kıskançlık yaptım eşim yerıne:)

kadının kıskançlığı kkıskançlık sayılmaz biz her zaman haklıyız hehe kıskandırtmasınlar kendilerini

jadolozcuğum kahve falını goremedım..tekrar ıskanbıle baka bılırmısın?ben beyaz tenllıyım eşimde açık esmer.

Gçer yorgunluklarda baya yoğunsun bu ara anlaşılan :)

jado iskambil açar mısın. ikimiz kumral. ben daha koyuyum. kahve falı nı yorumlaya bilirim. tarot falına da bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…