- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
görüşürüz kızlar öpüldünüz
evet canım uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla dün akşam uzun uzun telefon görüşmesi yaptım :)
canımsın teşekkür ederm emek vermişsin bir sürü. ama şu sıralar pek fal açamıyorum. ben de çok yoğunum inan ki. arada gelip sizlerle sohbet edip kaçıyorum. bu seferlik kusuruma bakma olur mu
Jado cnm sen bugunlerde gidana dikkat ediyo musun? Vitaminsiz kalan vucut uykuya duser surekli. Bol bol meyve ye.
Dikkat et kendine.
Bakan olursa çok sevinirim :)
dikkat ediyorum da çok yoruluyorum canım şu sıralar, uykusuz da kaldım son zamanlarda. bayramda alıştım tabi öğleye kadar uyumayaama dün gerçekten iyi uyumuşum burdan gidip yattım sabah 7 de gözlerimi açtım tuhaf olan da hala uykum var
oyy canım çok sağol zaman ayırdığın için :) :*canım ayrıntılı bakamıycam ama kocaman bir kalp gördüm. bu kalp yüzünden sıkıntılı zaman geçirmiş olabilirsin ama aydınlığa çıkıyor :)
Yarasin yavrummmm. Ama sen meyve ye bol bol. Bu kadar uyku vitaminsizlik gistergesi balim. Kendimden biliyorum. Yemek yiyin e gozlerim farkli giruyor.
bir şey dikkatimi çekti reddmars nerdde
online görünüyor redd buraya uğramamış :)
işte geldim burdayım.
bir şey dikkatimi çekti reddmars nerdde
açıkcası merak ettim ortalıkta gözükmeyinceneyse cıkıyorum iyi geceler öpüldünüzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?